MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jezu jak mnie główa boli. 4 wrzeszczacych chłopów w domu. Masakra. Właśnie zjedliśmy gołąbki. Tzn Maks same ziemniaki z masłem. Wiktor tylko ryż bo ugotowałam więcej a Miki tylko ogórka. I weź tu ogarnij te dzieci.
Super że same dobre wiadomości. Teraz już cykl porodow u nasWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 17:17
-
patuniek86 wrote:Inso, 0,16 jest mniejsze niż 0,5 Więc wynik masz ujemny
Jestem na bieżąco z ułamkami, Młoda ma ciągle problemy
Beatrix przylaczysz sie do nas na dluzej? Czy tez tylko na "chwile"? Ja tak pytam "nowo przybyle" bo nie wiem czy Was na nasza watkowa liste mam wciagnac;) Troche osob nam przestalo sie odzywac to i troche usunelo sie z listy.
Mimoza tak jak Ikc napisala to wiekszosc nie chciala jak byl temat. Ja osobiscie nie mam fb,Malz tego nie uznaje. Jestem przyzwyczajona tu do.forum Caly czas udzielam sie na Grudniowych 2015 i ja osobiscie nie widze problemu. A jesli chodzi o fotki to wstawiamy tam czesto swoje pociechy ale tego samego dnia usuwamy po paru h i nie cytujemy zdjecpatuniek86 lubi tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Patuniek hahaha alez ze mnie matematyk
Beatrix przylaczysz sie do nas na dluzej? Czy tez tylko na "chwile"? Ja tak pytam "nowo przybyle" bo nie wiem czy Was na nasza watkowa liste mam wciagnac;) Troche osob nam przestalo sie odzywac to i troche usunelo sie z listy.
Mimoza tak jak Ikc napisala to wiekszosc nie chciala jak byl temat. Ja osobiscie nie mam fb,Malz tego nie uznaje. Jestem przyzwyczajona tu do.forum Caly czas udzielam sie na Grudniowych 2015 i ja osobiscie nie widze problemu. A jesli chodzi o fotki to wstawiamy tam czesto swoje pociechy ale tego samego dnia usuwamy po paru h i nie cytujemy zdjec
Jesli ktoras nie ma jeszcze koszuli do karmienia to znalazlam polska firmę oasi. Jakosc taka sobie ale cena dobra jak na cos co mize wylądować w koszuWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 17:41
iNso87, Reniferra, kehlana_miyu, Butterfly 83, Ulv15, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKleopatra wrote:Jezu jak mnie główa boli. 4 wrzeszczacych chłopów w domu. Masakra. Właśnie zjedliśmy gołąbki. Tzn Maks same ziemniaki z masłem. Wiktor tylko ryż bo ugotowałam więcej a Miki tylko ogórka. I weź tu ogarnij te dzieci.
Super że same dobre wiadomości. Teraz już cykl porodow u nas
Mówisz o dzieciach wyobraź sobie że ja z dorosłym facetem czasem też tak mam to by zjadł tego nie lubi..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 17:43
-
Beatrix_ wrote:Przycupne na dluzej oczywiście Bardzo tu u Was przyjemnie. Moj termin to 10.03. Bedzie Matylda. Najblizsza wizyta 28.02 14.15. Dziękuję za przyjęcie do groba marcowych mamuś
Jesli ktoras nie ma jeszcze koszuli do karmienia to znalazlam polska firmę oasi. Jakosc taka sobie ale cena dobra jak na cos co mize wylądować w koszu -
MamaMiKa32 wrote:Witam Was dziewczyny. Podczytuje Was tak od kilku dni bo dopiero niedawno znalazłam to forum.
Gratuluje urodzonych maluszków. Ja mam juz dwóch synów(10 i 12lat), na trzeciego czekamy z niecierpliwością. Trzymam kciuki za następne rozpakowujące sie mamusie. -
U mnie dzis byl obiad dla leniwych czyli kurczak z pieczarkami i sosem smietanowo - pieczarkowym czytaj z serkiem topionym o smaku pieczarkowym Do tego pelnoziarniste tagiatelle zeby bylo trochę zdrowia Smacznego!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 18:21
iNso87, patuniek86, lkc, Kleopatra lubią tę wiadomość
-
Beatrix_ wrote:U mnie dzis byl obiad dla leniwych czyli kurczak z pieczarkami i sosem smietanowo - pieczarkowym czytaj z serkiem topionym o smaku pieczarkowym Do tego pelnoziarniste tagiatelle zeby bylo trochę zdrowia Smacznego!
Edit.
Kurde a wogole to morfo mi sie podnioslo. Myslalam,ze to ten sam wynik co msc temu.. a mialam 11,2. A teraz 11,7
Ja jakas zakrecona dzis z tymi wynikami a raczej odczytem.
Aha i bol brzucha przez czosnek oj;/ no coz.. mleka juz nie robie. Zgaga to wiedzialam,ze sie wyostrzy ale liczylam,ze brzuch nie bedzie bolal.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 18:24
-
Madziak gratulacje! Chłopak jak dąb różnica w wadze napawa mnie radością i mam nadzieje, że u nas bedzie podobnie.
Wizyty miałam dziś dwie, prywatnie i pozniej w szpitalu.
Prywatnie lekarz lekko nas nastraszył z wagą Bruna, z pomiarów wyszło, że przez tydzień przybrał 50gram a jego siostra 150, czyli niecałe 2200 i 2475 u Klary. Wspominał i wcześniejszym rozwiązaniu ciąży z obawy o niedotlenienie.
W szpitalu ktg w porządku, waga 2475 i 2360 gram. Mąż pilnował i mówił, że pomiary brzuszka i kości robiła dwa razy także to nas uspokoiło. Przepływy dobre.
Jeśli nic sie nie wydarzy to 6 marca na 9 rano mam się stawić na indukcję porodu, najpierw próba naturalnego w razie komplikacji cc. Wizyty planowej do tego terminu nie mam ale 26 lutego wagę i przepływu sprawdzimy prywatnie.
Indukcją jestem przerażona, będziemy próbować wywołać wcześniej
Witam nowe koleżanki
Smile miała mieć dziś cc?iNso87, Ksiazka1 lubią tę wiadomość
-
Beatrix, ja kupiłam laktator Lansinoh, (elektryczny, podwójny). Na grupie bliźniaczej był bardzo polecany, podobno trochę głośniejszy od Medeli, ale za to cena duuuuuuuzo niższa. No i siła ssania, awaryjność, podobno w porządku. Dopiero w piątek mąż będzie odbierał go z apteki, więc pomacam go sobie dopiero w szpitalu.
Poza tym polecam z tej firmy wkładki laktacyjne, fajnie trzymają się stanika i są niesamowicie chłonne. -
Salsefia wrote:Jeśli nic sie nie wydarzy to 6 marca na 9 rano mam się stawić na indukcję porodu, najpierw próba naturalnego w razie komplikacji cc.
-
Salsefia, Smile nie miała mieć cc-po.eba.o mi się nieco Takie tam wiesz, ciążowe zapalenie mózgu Już niedługo gładko przejdzie w odpieluszkowe zapalenie mózgu
Dzieciątka też masz już duże Ale fajnie
A w sprawie obiadów-aleście się dziewczyny zgrały
Inso, jeśli czosnek jesz w plasterkach, to musisz go bardzo dobrze pogryźć, inaczej właśnie siada na żołądku. Albo od razu przez praskę...iNso87 lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
nick nieaktualny
-
bbeczka91 wrote:Beatrix, ja kupiłam laktator Lansinoh, (elektryczny, podwójny). Na grupie bliźniaczej był bardzo polecany, podobno trochę głośniejszy od Medeli, ale za to cena duuuuuuuzo niższa. No i siła ssania, awaryjność, podobno w porządku. Dopiero w piątek mąż będzie odbierał go z apteki, więc pomacam go sobie dopiero w szpitalu.
Poza tym polecam z tej firmy wkładki laktacyjne, fajnie trzymają się stanika i są niesamowicie chłonne.
A nad lakratorem sie zastanawiam właśnie elektrycznym ale pojedynczym.
Ciekawe jak sie będzie sprawowal.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 19:12