MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kleopatra, gratulacje!!!
3 chłopców i Księżniczka Ale będzie jej dobrze, chłopaki będą o nią dbać A ilu kolegów braci do wyboru A i samo bracia dostrzegą też koleżankiKleopatra, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
A moje wody.. kto to wie. O każdą informację trzeba się tu prosić. Na obchodzie lekarz (inny niż wczoraj) powiedział tylko, że przetrzymają mnie na obserwacji KILKA DNI Mąż poszedł później zapytać o coś więcej i okazuje się że oni chcą mi tylko robić 2 albo 3 razy dziennie KTG a następne USG w PONIEDZIAŁEK!!! Równie dobrze mogłabym być w domu i kontrolować ruchy. Mąż ponaciskał i może zrobią mi USG jutro. Nie kumam tego, tak trzeba mnie wielce obserwować a USG chcą robić co 5 dni. Poryczałam sobie trochę i już mi lepiej ale ta pogoda za oknem mnie dobija. Nawet na ogródek nie pozwalają wyjść bo na zakaźnym ŚWIŃSKA GRYPA. Czy może być fajniej?!
-
Kleopatra gratuluję
U mnie wizyta ok. Przeplywy, ilosc wod, lozysko wszystko ok. Nie zbadal szyjki ani wagi malucha wiec nic nie wiem.
Szyjke ma mi zbadac 5.03.
Chcialabym zeby juz sie cos zaczęło...teverde, patuniek86, Katia89, Kleopatra, kehlana_miyu, Butterfly 83, iNso87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kleopatra! Gratulacje . Odpoczywajcie sobie i cieszcie sobą .
Beatrix, trochę nie czaję, jak w 39 tygodniu ciąży można nie zbadać szyjki. Przecież to chyba każda z nas tylko czeka na wieści o swoim przygotowaniu do rodzenia. Domagałabym się na Twoim miejscuKleopatra lubi tę wiadomość
-
Reniferra wrote:Kleopatra! Gratulacje . Odpoczywajcie sobie i cieszcie sobą .
Beatrix, trochę nie czaję, jak w 39 tygodniu ciąży można nie zbadać szyjki. Przecież to chyba każda z nas tylko czeka na wieści o swoim przygotowaniu do rodzenia. Domagałabym się na Twoim miejscu -
Selsefia, Kleopatra GRATULACJE!!! Duzo zdrowka dla was i dzieciatek.
Ciekawe jak tam MakoweSzczescie????
Marza wspolczuje balaganu, wiem jak to jest, ale moze faktycznie lepiej teraz i z glowy.
taverde - nie lubie za przetrzymywanie w szpitalu, moze uda wam sie namowic do wczesniejszego usg, bez sensu tyle czekac.
Zazdroszcze Wam tych paczkow i faworkow, moze maz mi przywiezie po pracy ale to nie bedzie polski paczek wiec nie to samo.
Ja jakis czas temu jak pisalyscie o kocykach to nabralam tez ochoty i tak oto powstal:)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7890bed7e7dd.jpg
I jeszcze taka czapeczke
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/434d6eb21e0b.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 16:19
Kleopatra, Ankakaranka87, patuniek86, Katia89, Reniferra, kehlana_miyu, Pikcia, Sana, teverde, Izziee, Bluberry, Marza89, iNso87, Salsefia, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Wpadam na chwilę żeby pochwalić się Ciociom
Cornelka urodziła się o godzinie 02.02 28.02.20019. 2790 g i 48 cm
Ciągle coś jak znajdę chwilę to opiszę jak byłopatuniek86, Reniferra, kehlana_miyu, Macy, Pikcia, Sana, Madziakk, teverde, Butterfly 83, Kleopatra, Ankakaranka87, Katia89, lkc, Ulv15, Parsleyek, Bluberry, Marza89, 83xxx, iNso87, Kasialudek, Salsefia, patkaaxx90, klamka, enka90 lubią tę wiadomość
. -
Salsefia, Kleopatra, Makowe Szczęście, gratulacje!!! Witamy Dzieciaczki na świecie Tulcie się i cieszcie się sobą.
Wrzucam na chwilę obiecane fotki moich Dziewczyn
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2019, 10:05
Reniferra, Sana, Makowe Szczęście, patuniek86, Izziee, Madziakk, Beatrix_, teverde, Butterfly 83, Kleopatra, Ankakaranka87, Katia89, lkc, Anet85, Parsleyek, Marza89, 83xxx, iNso87, kehlana_miyu lubią tę wiadomość