MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kleopatra, Makowe_Szczęście - gratulacje! dużo zdrowia dla Was i Waszych córeczek
Macy ale masz talent, cudeńka
Pikcia świetne dziewczyny, a Ty wyglądasz jak ich starsza siostra
Wcisnęłam w siebie 3 pączka i mówię pas! więcej nie ruszę
Za to wzięłam córkę na spacer i plac zabaw brzuch dzisiaj jakby łaskawszy więc musiałam to wykorzystać. Pogoda była piękna, ale teraz już zimnica, więc wróciłyśmy się wygrzać do domu.Pikcia, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Witajcie dziewczyny. Wpadam na chwilkę się przywitać. Dziękuję za gratulacje.My z Dominikiem od wczoraj w domu.Cudowny,grzeczny chlopczyk. Bardzo ładnie ssie piersi,na szczęście mama ma dużo pokarmu bo to mały glodomorek. Inso jakbyś miała chwilkę to mały miał 52 cm. Gratuluję z całego serca wszystkim noworozpakowanym mamusiom.Pozostałym życzę szybkich, jak najmniej bolesnych porodów i żeby już mogły tulic swoje maleńkie skarby.
Pikcia, Butterfly 83, Reniferra, Anet85, Sana, Izziee, iNso87, kehlana_miyu, patuniek86, enka90, Salsefia, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
Camilla1983 -
mayka wrote:Haha przed chwilą byla sąsiadka mojej mamy, bo jestem u mamy akurat i mowi , że będzie chłopak bo niemam ani Pruszcza i dobrze wygladam i za szpiczasty brzuch na dziewczynkę haha
Mayka, ja na chłopca wyglądałam tragicznie-mialam cała mordę w pryszczach i brzuch miałam bardzo rozłamu. A z dziewczynka mam piękną cerę i brzuch właśnie taki mam wywalony do przodu. Także gdyby iść tym tropem to sąsiadka mogłaby się mocno mylić hehehe
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Pikcia super zdjęcia.
Makowe gratulacje i urodzimysmy w ten sam dzień
Ja leżę i czekam na pionizacje. Jeszcze 2 godz. Po porodzie miałam mała 2 godz, trochę się cycalysmy a potem dostałam przeciwbólowe a ja zabrali. Teraz ok 18.30 znów ja trochę wezmę przed pionizacja.lkc, Butterfly 83, Katia89, Sana, iNso87, Ankakaranka87, kehlana_miyu, patuniek86, Salsefia, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
-
Dopiero nadrobilam
Same cudne wieści!!!
Witamy Cornelke i Oliwie ,a mamusiom-Makowe i Kleopatra bardzo gratuluję! Życzę Wam zdrówka!
Teverde, rozumiem co czujesz leżąc w tym szpitalu. Ja trafiłam ostatnio niby z obrzękami i słabymi przeplywami-takowe się sprawdza podczas badania usg. A usg nie miałam ani jednego podczas pobytu na oddziale. Jedyne co mi robili to ktg. Porażka. Z takimi "badaniami" to i ja i Ty moglibyśmy grzecznie leżeć w domku. Trzymaj się cieplutko.
Bluberry ,co się dzieje ? Co to za skuteczni? Już dawaj jakiś żal post I od razu Ci się lepiej zrobi.teverde, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Makowe, gratulacje!
Pikcia, piękne zdjęcia
Ja już po wizycie. Dopielismy szczegóły cesarki, aż mi ciśnienie skończyło przy mierzeniu, hahaha!
Zrobiliśmy pomiary, kość udowa i główka nadal mają różnice 2 tygodni więc nie pogłębia się różnica tylko stoi w miejscu. Jest ok. Jeszcze tylko 5 marca ktg i koniec wizyt aż nie wierzę ze to tak szybko zleciało...Butterfly 83, Kleopatra, teverde, Sana, iNso87, Pikcia, patuniek86, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
-
Katia, ale fajnie tak znać datę,kiedy będzie się można tulić z dzidziulem.
Pikcia, no jak dziewczyny mówią, Ty to jak starsza siostra a nie mama, pięknie, no i super dzieciaczki!
Wiecie co...miałam mega ochotę na pączki, a zjadłam aż jednego i to bez wielkiego wow.
Dżem był w nim pyszny i to tyle z zachwytów na pączkami ( nienawidzę marmolady różanej, Bleee,jak perfumy)Pikcia lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Butterfly, powiem Ci ze cieszę się że zdecydowałam się na cesarke. Na samą myśl o porodzie sn przeszywa mnie ogromny strach, więc cc jest dla mnie wybawieniem chociaż nie powiem że się nie denerwuje. Jednak wiem co i jak, wiem kiedy i nic ( chyba) mnie do tego czasu nie powinno zaskoczyć
Kleopatra, daj znać jak poszła pionizacja -
Katia89 wrote:Butterfly, powiem Ci ze cieszę się że zdecydowałam się na cesarke. Na samą myśl o porodzie sn przeszywa mnie ogromny strach, więc cc jest dla mnie wybawieniem chociaż nie powiem że się nie denerwuje. Jednak wiem co i jak, wiem kiedy i nic ( chyba) mnie do tego czasu nie powinno zaskoczyć
Kleopatra, daj znać jak poszła pionizacja
Ile nas, tyle opinii ja z kolei bardzo licze na poród sn. Bardzo bałabym się cesarski,tego cięcia i bólu po. Jedynie co mi się podoba w cc to świadomość i możliwość odliczania do porodu i przywitania maleństwa:-D
My kobity to jesteśmy niemożliwe
Norbi- 16.08.2003
Salsefia, Kleopatra, Makowe gratulacje!!!
Lwie trzymam kciuki za rozkręcenie laktacji, mam nadzieje, że inna cdl/podcięcie wędzidełka pomoże. Ja też walczę z kp, moja mała lubi sobie pojeść i ładnie przybiera, ale przystawianie jej jest bolesne także też myślę czy nie zwrócić się do cdl i skonsultować czy dobrze przystawiam do piersi.
Pikcia super zdjęcia!
Marza to jest normalnie nie do pomyślenia, że można tak komuś rozwalić ściany i tak to zostawić..Marza89, Kleopatra, Pikcia lubią tę wiadomość
Laura
-
Makowe i Kleopatra ogromne gratulacje!
Pikcia piękne zdjęcia!
Moja położna na ktg zapytałam mnie czy mam skurcze bo ładnie widać, że macica już pracuje wiec przygotowuje się do porodu jestem dobrej myśli, może w ciągu tyg urodzę haha marzenie haha
Dziś zaczęłam herbatkę z liści malin, jutro będę męża molestować, bo schody i sprzątanie tego syfu nic nie dały hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 19:27
Kleopatra, Pikcia, Katia89, Ulv15, Butterfly 83, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMakowe Szczęście gratulacje!!
Marcówki idą jak burza
Butterfly wiem że wygadanie się pomaga ale mało mówię o swoich problemach bo taka też moja pokręcona natura. Wszystko jakoś mi się dziś nałożyło pracy dzis dużo a samopoczucie kiepskie. Jutro bedzie lepiej.
Makowe Szczęście lubi tę wiadomość