MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kleopatra, Makowe_Szczęście - gratulacje!
dużo zdrowia dla Was i Waszych córeczek
Macy ale masz talent, cudeńka
Pikcia świetne dziewczyny, a Ty wyglądasz jak ich starsza siostra
Wcisnęłam w siebie 3 pączka i mówię pas!więcej nie ruszę
Za to wzięłam córkę na spacer i plac zabawbrzuch dzisiaj jakby łaskawszy więc musiałam to wykorzystać. Pogoda była piękna, ale teraz już zimnica, więc wróciłyśmy się wygrzać do domu.
Pikcia, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
Julia07.2015
-
Witajcie dziewczyny. Wpadam na chwilkę się przywitać. Dziękuję za gratulacje.My z Dominikiem od wczoraj w domu.Cudowny,grzeczny chlopczyk. Bardzo ładnie ssie piersi,na szczęście mama ma dużo pokarmu bo to mały glodomorek. Inso jakbyś miała chwilkę to mały miał 52 cm. Gratuluję z całego serca wszystkim noworozpakowanym mamusiom.Pozostałym życzę szybkich, jak najmniej bolesnych porodów i żeby już mogły tulic swoje maleńkie skarby.
Pikcia, Butterfly 83, Reniferra, Anet85, Sana, Izziee, iNso87, kehlana_miyu, patuniek86, enka90, Salsefia, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
Camilla1983 -
mayka wrote:Haha przed chwilą byla sąsiadka mojej mamy, bo jestem u mamy akurat i mowi , że będzie chłopak bo niemam ani Pruszcza i dobrze wygladam i za szpiczasty brzuch na dziewczynkę haha
Mayka, ja na chłopca wyglądałam tragicznie-mialam cała mordę w pryszczach i brzuch miałam bardzo rozłamu. A z dziewczynka mam piękną cerę i brzuch właśnie taki mam wywalony do przodu. Także gdyby iść tym tropem to sąsiadka mogłaby się mocno mylić hehehe
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Pikcia super zdjęcia.
Makowe gratulacjei urodzimysmy w ten sam dzień
Ja leżę i czekam na pionizacje. Jeszcze 2 godz. Po porodzie miałam mała 2 godz, trochę się cycalysmy a potem dostałam przeciwbólowe a ja zabrali. Teraz ok 18.30 znów ja trochę wezmę przed pionizacja.lkc, Butterfly 83, Katia89, Sana, iNso87, Ankakaranka87, kehlana_miyu, patuniek86, Salsefia, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
-
Dopiero nadrobilam
Same cudne wieści!!!
Witamy Cornelke i Oliwie ,a mamusiom-Makowe i Kleopatra bardzo gratuluję! Życzę Wam zdrówka!
Teverde, rozumiem co czujesz leżąc w tym szpitalu. Ja trafiłam ostatnio niby z obrzękami i słabymi przeplywami-takowe się sprawdza podczas badania usg. A usg nie miałam ani jednego podczas pobytu na oddziale. Jedyne co mi robili to ktg. Porażka. Z takimi "badaniami" to i ja i Ty moglibyśmy grzecznie leżeć w domku. Trzymaj się cieplutko.
Bluberry ,co się dzieje ? Co to za skuteczni? Już dawaj jakiś żal post I od razu Ci się lepiej zrobi.teverde, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Makowe, gratulacje!
Pikcia, piękne zdjęcia
Ja już po wizycie. Dopielismy szczegóły cesarki, aż mi ciśnienie skończyło przy mierzeniu, hahaha!
Zrobiliśmy pomiary, kość udowa i główka nadal mają różnice 2 tygodni więc nie pogłębia się różnica tylko stoi w miejscu. Jest ok. Jeszcze tylko 5 marca ktg i koniec wizytaż nie wierzę ze to tak szybko zleciało...
Butterfly 83, Kleopatra, teverde, Sana, iNso87, Pikcia, patuniek86, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
-
Katia, ale fajnie tak znać datę,kiedy będzie się można tulić z dzidziulem.
Pikcia, no jak dziewczyny mówią, Ty to jak starsza siostra a nie mama, pięknie, no i super dzieciaczki!
Wiecie co...miałam mega ochotę na pączki, a zjadłam aż jednego i to bez wielkiego wow.
Dżem był w nim pyszny i to tyle z zachwytów na pączkami ( nienawidzę marmolady różanej, Bleee,jak perfumy)Pikcia lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Butterfly, powiem Ci ze cieszę się że zdecydowałam się na cesarke. Na samą myśl o porodzie sn przeszywa mnie ogromny strach, więc cc jest dla mnie wybawieniem chociaż nie powiem że się nie denerwuje. Jednak wiem co i jak, wiem kiedy i nic ( chyba) mnie do tego czasu nie powinno zaskoczyć
Kleopatra, daj znać jak poszła pionizacja -
Katia89 wrote:Butterfly, powiem Ci ze cieszę się że zdecydowałam się na cesarke. Na samą myśl o porodzie sn przeszywa mnie ogromny strach, więc cc jest dla mnie wybawieniem chociaż nie powiem że się nie denerwuje. Jednak wiem co i jak, wiem kiedy i nic ( chyba) mnie do tego czasu nie powinno zaskoczyć
Kleopatra, daj znać jak poszła pionizacja
Ile nas, tyle opiniija z kolei bardzo licze na poród sn. Bardzo bałabym się cesarski,tego cięcia i bólu po. Jedynie co mi się podoba w cc to świadomość i możliwość odliczania do porodu i przywitania maleństwa:-D
My kobity to jesteśmy niemożliwe
Norbi- 16.08.2003
Salsefia, Kleopatra, Makowe gratulacje!!!
Lwie trzymam kciuki za rozkręcenie laktacji, mam nadzieje, że inna cdl/podcięcie wędzidełka pomoże. Ja też walczę z kp, moja mała lubi sobie pojeść i ładnie przybiera, ale przystawianie jej jest bolesne także też myślę czy nie zwrócić się do cdl i skonsultować czy dobrze przystawiam do piersi.
Pikcia super zdjęcia!
Marza to jest normalnie nie do pomyślenia, że można tak komuś rozwalić ściany i tak to zostawić..Marza89, Kleopatra, Pikcia lubią tę wiadomość
Laura
-
Makowe i Kleopatra ogromne gratulacje!
Pikcia piękne zdjęcia!
Moja położna na ktg zapytałam mnie czy mam skurcze bo ładnie widać, że macica już pracuje wiec przygotowuje się do porodujestem dobrej myśli, może w ciągu tyg urodzę
haha marzenie haha
Dziś zaczęłam herbatkę z liści malin, jutro będę męża molestować, bo schody i sprzątanie tego syfu nic nie dały hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 19:27
Kleopatra, Pikcia, Katia89, Ulv15, Butterfly 83, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMakowe Szczęście gratulacje!!
Marcówki idą jak burza
Butterfly wiem że wygadanie się pomaga ale mało mówię o swoich problemach bo taka też moja pokręcona natura. Wszystko jakoś mi się dziś nałożyło pracy dzis dużo a samopoczucie kiepskie. Jutro bedzie lepiej.
Makowe Szczęście lubi tę wiadomość