MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Malutka gratulacje! Zdrówka dla Ciebie i Oliwierka. 😍
Inso o Cię piorun,czym Ty to swoje cudo karmiłaś,że ponad 4 kg ? 🤗 A czuprynka piękna. Zdrówka dla Ciebie i Lidzi 🥰
Teverde na ten 08.03 to ja tak sobie głośno marzę, a właściwie marzyłam, bo po dzisiejszym ktg to nie mam nadziei na szybki poród. Będę pewnie chodziła jak słonica... będzie to niekończąca się opowieść!
iNso87 lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Słuchajcie dziewczyny,
Od 1go marca jest ewidentnie zachowana równowaga co do płci urodzonych maluchów. Teraz kolej na chłopca, która więc idzie?
Później ta tendencja się rozmyje z uwagi na większą liczbę dziewczynek, ale póki co.... jakaś chętna? 😂iNso87 lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
iNso87 wrote:To zasluga 2kg liczi przedwczoraj haha
matko jaka mam ochote na to liczi... dobra ide spac
Odpoczywajcie, a jak będziesz już mogła i miała chwilę, to napisz jak wszystko się potoczyło, poza tym że szybko He he he😝iNso87 lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Ja jestem chetna ! Moge kolejna rodzic chociaz gorzej z wykonaniem.
Dzisiaj bylam na ktg i sie pisaly pojedyncze skurcze nawet regularne. No ale ja odczuwam je jako twardnienia i nic z tego nie wynika. Polozna przyszla ipowiedziala:o sa skurcze. A lekarz ze to pojedyncze i widzymy sie za tydzien a moze szybciej na porodowce;p
Jutro ide na dlugi spacer moze cos sie rozkreci, a jak nie to chyba pozniej sprobuje z tym koktajlem poloznych.Butterfly 83, Makowe Szczęście, Sana lubią tę wiadomość
-
Elcia, ciążę masz wprawdzie donoszoną, ale ja bym się bała pić olej rycynowy na tym etapie. Daj może jeszcze czas, poczekaj może ten tydzień. Taki środek przeczyszczający bez konsultacji z lekarzem może narobić więcej szkód, niz pożytkuPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Butterfly, nigdy nie wiadomo, nie trać nadziei 😊
Ja jeszcze dziś czytałam o tych liściach malin i wiesiołku. Herbatka niby wpływa na mięśnie dna miednicy i powoduje ich wzmocnienie co przekłada się na efektywność skurczy i przyspieszenie fazy partych. A wiesiołek ponoć zmiękcza szyjkę macicy. Ciekawe ile w tym prawdy ale ja zamierzam za jakiś czas stosować 😋Butterfly 83 lubi tę wiadomość