MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Inso ja mam tak samo ! Cały czas jestem zmęczona ale nie potrafię zasnąć na dłużej niż godzinę;-/ co chwilę czuwam jak tylko słyszę płacz noworodka na oddziale ;-/ a bez brzuszka to tak jakoś pusto gdy nie ma Oliwierka ze mną 😔😔
iNso87 lubi tę wiadomość
Nasze szczęście Oliwier 💗 04.03.2019 💗 -
Malutka_27 wrote:Inso ja mam tak samo ! Cały czas jestem zmęczona ale nie potrafię zasnąć na dłużej niż godzinę;-/ co chwilę czuwam jak tylko słyszę płacz noworodka na oddziale ;-/ a bez brzuszka to tak jakoś pusto gdy nie ma Oliwierka ze mną 😔😔
-
O 2:30 odeszły mi wody jak w filmie wielki chlust, jestem na przedporodowej bez skurczy póki co
iNso87, bbeczka91, Malutka_27, patuniek86, lkc, Anet85, Reniferra, Kleopatra, 83xxx, Butterfly 83, kehlana_miyu, Beatrix_, Alisssa, Ankakaranka87, Makowe Szczęście, teverde, Sana, Parsleyek, Katia89 lubią tę wiadomość
Sisi82
https://www.suwaczki.com/tickers/w4sq9n73alrntj2g.png -
Sisi1982 wrote:O 2:30 odeszły mi wody jak w filmie wielki chlust, jestem na przedporodowej bez skurczy póki co
-
Ja już po pionizacji byłam o 23 w nocy więc przenieśli mnie na położnictwo ale Oliwierka zabrali po 18stej i mają przynieść go rano. A ja co chwilę patrzę na zegarek czy to już 8ma żeby mieć go przy sobie
A jak inso z bólem? Bardzo Cię boli ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 04:45
patuniek86 lubi tę wiadomość
Nasze szczęście Oliwier 💗 04.03.2019 💗 -
Malutka_27 wrote:Ja już po pionizacji byłam o 23 w nocy więc przenieśli mnie na położnictwo ale Oliwierka zabrali po 18stej i mają przynieść go rano. A ja co chwilę patrzę na zegarek czy to już 8ma żeby mieć go przy sobie
A jak inso z bólem? Bardzo Cię boli ? -
Malutka, iNso gratuluję szczęśliwego rozwiązania 😉 trzymam kciuki. Za spokojną i mało bolesną. Pionizacje
iNso87 lubi tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Haha no to wstalam szybka akcja,ale poprosilam o znieczulenie bo ciagnie szew. Jestem po prysznicu i taka czuje sie odswiezona. W glowie troche sie kreci ale to nic Zaraz Dusie mi przywioza na cycki aaa! juz sie stesknilam 💖
Anet85, patuniek86, 83xxx, Butterfly 83, kehlana_miyu, Makowe Szczęście, Sana, teverde, Katia89 lubią tę wiadomość
-
Super, że już jesteście po pionizacji, jedno z zadań za wami😉
Sisi kciuki zaciśnie 😉
Ja kończę karmić mojego głodomorka... dzisiaj jedziemy na noworodkowa sesje zdjęciową, ciekawe jak będzie...iNso87, patuniek86, Butterfly 83, Makowe Szczęście, Sana, teverde lubią tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Melduję się w dwupaku i bez skurczy, wypoczęta po nocy .
Jednak widać u mnie z tym krwistym czopem to ściema była. O 17 wizyta, to się zobaczy co tam słychać w szyjce.
Ale miałam do nadrabiania od 22!
Sisi, kciuki trzymam
Inso, już po pionizacji . Jak najmniej boleści życzę!
iNso87, patuniek86, teverde lubią tę wiadomość