MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Sisi -powodzenia i dawaj znać co sie dzieje 🤩
Inso,ty to masz zdrowie i optymistyczne podejście do wszystkiego,super jak się czyta Twoje posty. A z tym szwem jednym w miejsce kilku to fajnie, taka mała plastyka brzucha 😉
Patuniek86 no u Ciebie te skurcze to są zadziwiające. Całe mnóstwo i silnych,a nie przekladających się na nic. 🤔
Lwie buziaki dla Julka od cioc z forum z okazji ukonczonego 1go miesiąca życia 😘😘😘
Ty też powolutku dojdziesz do siebie, ja teraz też mam jazdy jakieś(czytałaś pewnie).
Reniferra, Maja jak widać się nie śpieszy. Ja wczoraj sama sobie starałam się tłumaczyć, że to po prostu nie czas,że natura lepiej wie co dla naszych dzieci jest lepsze. Ale chyba średnio to zadziałało ba moja głowę i myślenie hehe😆
Teverde, tak mówisz? Że zawsze istnieje jakaś szansa ,ze Urodze 8go? Już przestałam w to wierzyć hahaha🤣 chociaż jak to mówią nadzieja matką głupich. No ale każda matkę trzeba kochać 😝Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 07:47
Reniferra, patuniek86, teverde lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Butterfly, ja sobie codziennie wstaję i mówię do Mai: "kochana córeczko, czy dzisiaj może zechciałabyś się z nami przywitać na tym świecie?". Odpowiada mi boleśnie przeciągając się w moim brzuchu... tak jakby mówiąc "a nie wiem, mam wszystko gdzieś".
patuniek86, kehlana_miyu, Butterfly 83, Makowe Szczęście, Sana, teverde, Bluberry, Katia89, Anet85 lubią tę wiadomość
-
Reniferra, to Majeczka z tych łagodnych i kochanych 😊
Ruchy Poli to raczej "A weź, spier..." i kop Karynki lub Sebixa 🤣🤣🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 08:03
Reniferra, Butterfly 83, teverde, Katia89, Anet85 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Ale mam czytania po nocy!
Gratuluję nowym mamusiom obyście szybko dostały dzieci do siebie i mogły się tulić :*
Sisi kciuki, powodzenia!
U mnie ze skurczami cisza, za to od rana mam strasznie dużo przeźroczystego śluzu, nawet się zastanawiałam przez chwilę czy to nie wody bo tak mokro mi było...i już zgłupiałam czy to czop czy co? Ż synkiem ten czop wyglądał tak, że nie miałam żadnych wątpliwości że to to, a teraz hmm zobaczymy
Renifera może dziś po wizycie coś w końcu ruszy, już ostatnio wspominałaś o masażu, dziś kolejny a jutro będziesz tulić MajęReniferra lubi tę wiadomość
-
Mamakropka, rzeczywiście czeka mnie chyba dzisiaj ta wątpliwa przyjemność. Co do śluzu, to chyba po prostu śluz, którego jest w ostatnich tygodniach znacznie więcej. Ze mnie też leci dużo takiej ślizgawki
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
-
Mój biedny mąż chyba wystraszył się tym fałszywym alarmem, bo najpierw sprawdzał w Google maps najszybszą drogę do szpitala (mówiłam mu, że nawet jeżeli okazałoby się, że to faktycznie poród, to nie ma pośpiechu, z moją historią spokojnie będziemy mieli kilka godzin), a potem przez pół nocy sam ogarniał pobudki synka, ani razu nie dał mi okazji, żebym to ja się nim zajęła.
Ja się z jednej strony cieszę, że to fałszywy alarm, no bo jednak za wcześnie u mnie na rodzenie, a z drugiej trochę i jednak szkoda... Bo przynajmniej byłoby już z głowy 😂Reniferra, patuniek86 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Patuniek, no nie jest to takie delikatne z jej strony . Prawe podżebrze mam tak skatowane, że na bank tam w środku są niezłe siniaki.
Lwie serce, wszystkiego najlepszego z okazji miesięcznicy!patuniek86 lubi tę wiadomość
-
Renifera ślizgawka to mało powiedziane, przebrać się musiałam przyjemność wątpliwa wiem, ale jeśli ma przynieść efekt to chyba warto teściowa pewnie wie co robi
Lwie buziaczki dla synka, ale ten czas leci!
Hehe kehlana ja już też coraz częściej myślę że chce mieć to z głowy u Ciebie już dziś donoszonaReniferra, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Dziękujemy z Juleczkiem Z tej okazji zapisuję dziś go do żłobka Ale serio, muszę wziąć udział w rekrutacji, żeby poszedł po roku macierzyńskiego. Ciekawe tylko czy dostaniemy się do państwowego.
Butterfly 83, patuniek86, Kleopatra lubią tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Mamakropka, ze mnie też się leje codziennie, wkładka nie wyrabia. Noszę normalne podpaski. Co oczywiście wiąże się z większym ryzykiem infekcji, ale bez tego np. spodnie mam przemoczone...
A wody w normie, w szpitalu afi było 11
Ja znowu skurcze co 10 minut, ta moja macica to zdecydowanie złośliwa baba 🤣
Za jakieś 2 godziny sobie wychodzę, na 12 umówiłam się z koleżanką ze szpitala (jeszcze tam leży) i zjemy obiad, potem o 13 ktg. Wg Google idzie się 40 minut, półtorej godziny to chyba optymalny czas spaceru dla mnie 😂🤣
Po drodze pączki ☺☺☺Pola Róża
-
Ja tam wiem, że szans na państwowy żłobek nie mamy Pomimo obietnic, że dla każdego dziecka w Warszawie od 1 września miejsce ma być być
Już pogodziłam się z myślą, że ponad połowa mojej pensji pójdzie na opłaty...Pola Róża
-
Hejka GRATULUJE mamusiom i trzymam kciuki za Sisi
U mnie cicho sza. W takim wypadku jitro o stawić mam się na oddziale do porodu na oxy. Więc najpóźniej jitro będę tulila swoją niespodziankę
patuniek86, Reniferra, teverde, Parsleyek, Kleopatra, Katia89, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019