MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Smile wrote:
Dziewczyny,smarujecie czyms wasze dzieciaczki?polozna w szpitalu mowila ze tetaz niby sie nie uzywa oliwki,co Wy na to?
-
Chyba wody...
Przy bardzo silnym skurczu poczułam "pyk" i coś tam ciurka... Ale mąż w toalecie i nie widzę...
Dam znać Za kilka minutButterfly 83, Beatrix_, lkc, Sana, teverde, Makowe Szczęście, Kleopatra, klamka, Reniferra lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Nie wiem 🤣
Jest wilgotno, lać się nie leje...
Założyłam czystą podpaskę, zobaczę niedługo 😉
Ale pyknięcie i dziwne uczucie w pochwie razem z wilgocią było natychmiastowe...
Nie wiem, nigdy mi wody nie odchodziły 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 17:25
lkc, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
Pola Róża
-
Ale się dzieje! Reniferra powodzenia
Patuniek, czyżby dzis? masz czym sprawdzic ph? Ja mialam pyk i chlusnelo ale to pewnie przez wielowodzie.Reniferra lubi tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Ooo Patuniek86, to czekamy na info czy Polcia się zdecydowała 🤞😍
U Reniferra pewnie się już coś dzieje,że nie odzywa się. Także cierpliwie czekamy. 🥰
Lwie ,patka,chyba się nie odezwała, bynajmniej nie zauważyłam.
Ktoś jeszcze dziś rodzi ? Może ja po północy? Hahaha 😂 byłoby cudnie... zawsze lubiłam marzyć 😝teverde lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Izzie, no właśnie ja zmieniłam podpaskę, skorzystałam z toalety i wytarłam się do sucha
Podpaska wszystko wchłania i mam wyrażenie, że jest sucha, ale na dłoni jest mnóstwo bezbarwnego czegoś I nie leci ciurkiem, ale po wytarciu papierem znowu się pojawia.
Położyłam się, bo podobno wtedy główka nie blokuje ujścia
Pola się delikatnie rusza, więc nie panikuję
A nie mam nic do testów... Sama dzisiaj polecałam testy z rossmanna 🤣🤣🤣
Reniferra-daj znać, co u CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 17:44
teverde lubi tę wiadomość
Pola Róża
-
A ja się wkurwiam u fryzjera. Umowilam się do fryzjera na osiedlu.zebg bylo szybko. I tak tylko chce ściąć włosy. Prosiłam żeby dały znac jak bedzie duze opóźnienie bo mam noworodka w domu.siedze juz 15 minut, a fryzjerka jest jedna A dwie baby na fotelach jeszcze obrabia. 😤 A mąż jeszcze na squasha sie umowic na 19. WrrrListopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Patuniek86 mi w pierwszej ciazy nic nie chlusnelo.Obudzilam sie o 5rano jak pielegniarki przyszly do sali (lezalam wtedy na patologii) i mialam troche mokre majtki.Powiedzialam o tym poloznej,zobaczyla i mowi ze to wody.Potem to juz wszystko sie szybko dzialo ale wody mi nie chlusnely,delikatnie sie saczyly
-
Butterfly 83 wrote:Nie mam teraz nic takiego właśnie INSO co by mnie stresowalo czy denerwowalo. Po prostu rano wstałam, niby było ok, zaczęło się jak zjadłam. Teraz to samo. Cholera wie. Znając moje szczęście to jakiś gowniany wirus. A jak tam Lidzia? Jestem zachwycona jej włosami. 😍
Butterfly 83, lkc lubią tę wiadomość
-
A ja oglądam "One born every minute" 😍
Kiedykolwiek bym to oglądała ,zawsze się wzruszałam i wzruszam. Dziecko to piękny cud ❤
Reniferra ja bym powiedziała babie do słuchu, bo już bez przesady.
Patuniek86 jak tam podczas leżenia? Leci coś?
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Hej, ja zglosilam się dzisiaj do szpitala bo już tydzień po terminie. Przyjęli mnie na porodowke, zbadali 6cm rozwarcia no ale co z tego jak skurczy nie ma 😔🙁 położna stwierdziła że świetne warunki do porodu i może się rozkręcę, ale ja wiem że nie. To mój 3 poród i wiem że musi boleć... teraz przenieśli mnie na przedporodowa i zobaczymy. Ehhh czekamy
Butterfly 83, enka90, iNso87 lubią tę wiadomość
-
LwieSerce ale masakra, no słabo mega ze strony fryzjerki że nie dała znać o opóźnieniu 😕
Butterfly, Ty to się biedna masz, ciągle coś ☹️
Patuniek, Ty i Reniferra to takie nasze forumowe bliźniaczki, może i urodzicie w tym samym czasie? 😃
Ankakaranka trzymam kciuki żebyś szybko urodziła ✊Ankakaranka87, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
patuniek86 wrote:Nie wiem 🤣
Jest wilgotno, lać się nie leje...
Założyłam czystą podpaskę, zobaczę niedługo 😉
Ale pyknięcie i dziwne uczucie w pochwie razem z wilgocią było natychmiastowe...
Nie wiem, nigdy mi wody nie odchodziły 🤣
Patuniek, ja mialam dzis to samo, tez pomyslalam ze to wody, ale chyba raczej byl to u mnie bardzo wodnisty sluz, lecialo tylko troszke przezroczysto-bialawe, wiecej niz zwykle ale nie znowu tak duzo, zeby to byly wody.
Choc u Ciebie moze byc inaczej czekam na wiesci