MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję Dziewczyny za wszystkie ciepłe słowa Jesteście kochane
Ja mam chwilę przed karmieniem, bo Pola mocno śpi, a położna pozwoliła zrobić pierwszą przerwę do 5 godzin. Potem muszę Małą wybudzić-ciekawe, czy się uda Wiem, pamiętam-zmienić pieluchę, rozebrać, rozgilgać i przystawić
Zaraz się za to bioręReniferra, Katia89, Beatrix_, Ksiazka1, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
A tu moja czarnulka, tez proszę o niecytowanieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2019, 06:28
Katia89, 83xxx, Elcia89, india, Beatrix_, patuniek86, Pikcia, mimoza, Alisssa, Makowe Szczęście, teverde, enka90, Butterfly 83, iNso87, Sana, Ksiazka1, bbeczka91, kehlana_miyu, Izziee, Parsleyek, Ankakaranka87, Bluberry, Madziakk, patkaaxx90, mamakropka., lkc lubią tę wiadomość
-
Reniffera myslam ze to moja Lidzia haha podobne i tez taki łebek jak krecik
Ja dziscwychodze czekam na wypis i do domuReniferra, Katia89, patuniek86, enka90, Sana, Ksiazka1, kehlana_miyu, Izziee, Parsleyek, iNso87, lkc lubią tę wiadomość
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
Patuniek myslę,ze moge powiedziec -Gratulacje od wszystkich ciotek z fioletowej strony mocy Wpadnij do nas sie pochwalic
patuniek86 lubi tę wiadomość
-
teverde wrote:Im więcej rozpakowanych tym ciężej będzie się dopytać o ciążowe dolegliwości bo każda mama szaleje na punkcie swojego maleństwa 😉
Powtórzę więc pytanie - czy brązowym plamieniem powinnam się martwić, czy tylko krwiste stanowi problem? Wie któraś?
Teverde, brązowe plamienie jest normalne. Pojawia się głowie po badaniach i może trwać nawet 2-3 dni (tak było u mnie). Brązowy śluz czy brązowe plamienie nie jest niczym złym
Samo plamienie świeżą krwią też nie jest złym znakiem, A w szczególności, jeśli jest ze śluzem. To znak, że rozwiera się szyjka (znowu mój przykład ).
Natomiast krwawienie żywą krwią jest już bardzo złym znakiem i należy natychmiast znaleźć się w szpitalu.teverde lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm