MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bbeczka my mamy sesje we wtorek, dziękuję że to napisałaś to od razu powiedziałam Mężowi że jak Teściowie wpadną na pomysł przyjazdu akurat wtedy to nie ma mowy.
Patuniek aż się serce kraja jak słyszę takie "złote rady" wiesz może ona jednym uchem słucha a drugim wypuszcza co mówi - oby.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyindia wrote:Dziewczyny czy wasze maluszki spoa z wami?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 18:47
-
Izzie karmiłam w domu przed wyjściem i potem już na miejscu na samym początku. Ale moje dzieci to takie ciumkacze, zamiast zjeść raz i porządnie to jedzą żeby zaspokoić pierwszy głód i zasypiają, żeby obudzić się z głodem za godzinę 😓
Jeszcze jakieś 2h i pójdę spać 😴 -
india wrote:Dziewczyny czy wasze maluszki spoa z wami?
Emilka nigdy z nami nie spała, ale u niej w ogóle doba wyglądała zupełnie inaczej. Ehhh, to było złote dziecko... -
Patuniek gratulacje! Wreszcie Pola postanowiła przywitać się z mamą
😅 Sliczne zdjęcie 😍
Reniferra piękna malutka.
Mayka wyrazy współczucia...
My mamy sesję we środę ciekawa jestem jak będzie z Filipkiem. Najgorsze że wyszedł mu już trądzik niemowlęcy, mam nadzieję że jakoś te zdjęcia zretuszuja 😅
Karmienie piersią idzie nam całkiem nieźle, jedyne co to mały je okropnie długo praktycznie godzina schodzi mi na karmienie i odbijanie potem. Mały smakosz z niego hehe.
Pogoda u mnie beznadziejna cały tydzień tak wieje wiatr że w ogóle nie da się wyjść na spacer. Wiosno gdzie jesteś?...
Mały nie śpi z nami w łóżku, mamy taka kolyske postawiona zaraz przy łóżku więc mam oko na małego cały czas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 19:23
patuniek86, Reniferra lubią tę wiadomość
-
Bbeczka no to się namęczyłaś dzisiaj. Trzymam kciuki za spokojną nockę.
Madziakk zdjęcia na pewno będą wyretuszowane, oby tylko Filipek spał bo to jednak duuuużo ułatwia.
U mnie też na karmieniu i odbijaniu schodzi bo często daję pierś, odbijanie, przewijanie i druga pierś.Laura
-
Madziakk na trądzik niemowlęcy polecam krem Avene Cicalfate. Emilce po nim trądzik zszedł w kilka dni, a miała już bardzo nasilony.
Madziakk lubi tę wiadomość
-
Synek częściowo spał w swoim łóżeczku, ale sporo też w naszym łóżku w kokonie - wiem, że to nie było idealne rozwiązanie, ale tylko w ten sposób byliśmy w stanie spać. Musiał czuć nas blisko i tyle, inaczej wybudzał się co 10 minut Teraz kupiliśmy dostawkę do naszego łóżka i zaciskamy kciuki, żeby Sami ją zaakceptował.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Powiem Wam, że genów się nie oszuka 😂
Mała je, aż jej nosem się ulewa, potem je dalej 😂😂😂
Wg mojej mamy robiłam dokładnie to samo od pierwszych chwil 😂😂😂Izziee, Pikcia, enka90, Katia89, Macy, iNso87, bbeczka91, Reniferra, teverde, Sana lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, zaczyna ogarniać mnie ogromny stres. Jutro mam stawić się w szpitalu na 14....i dopiero do mnie dociera co tak na prawdę za chwilę się wydarzy... Nie wierzę w to że poznam za chwilę nasza malutka kruszynke 💖
patuniek86, kehlana_miyu, Macy, india, enka90, Butterfly 83, Bluberry, bbeczka91, Makowe Szczęście, Reniferra, teverde, Sana lubią tę wiadomość
-
Katia-i tak nie uwierzysz, nawet, jak Ci ją dadzą 😂 Przepraszam, ale sama wpatruję się, jak sroka w gnat w te maleńkie paluszki, mikro-uszka... I nie wierzę
Stres rozumiem i nic na niego nie poradzę... No może poza obejrzeniem filmu. Albo kilku, jeden za drugimKatia89, Macy lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
patuniek, gratulacje 🎉 w końcu się doczekałaś i Pola jest już z Wami 😉 śliczna z niej Dziewczynka 😍
Reniferra, Majeczka cudowna i te włosy 😍
mayka, przykro mi z powodu teścia.
Ayleen, współczuję tego bólu 😞patuniek86, Reniferra lubią tę wiadomość
-
BBeczka współczuję sesji i wizyty gości.
Ja się cieszę, że już w poprzedniej ciaży pisałam z dziewczynami na forum, bo jakbym słuchała złotych rad i tego co moje dziecko już powinno w danym wieku, to bym się załamała jaką jestem okropną matką. Bo wiecie... Inne dzieci jak mają pół roku to przesypiają całe noce, wcianają już kotlety, siusiają do nocnika... tylko moje takie nieudane
Mnie dopada coraz większy stres i coraz bardziej się boję. -
patuniek86 wrote:Katia-i tak nie uwierzysz, nawet, jak Ci ją dadzą 😂 Przepraszam, ale sama wpatruję się, jak sroka w gnat w te maleńkie paluszki, mikro-uszka... I nie wierzę
Stres rozumiem i nic na niego nie poradzę... No może poza obejrzeniem filmu. Albo kilku, jeden za drugim
Racja... ja na moja wlasnie patrze i tez niedowierzamKatia89, patuniek86 lubią tę wiadomość