MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Delvila, gratulacje! 💓
Patuniek, tak pięknie to wszystko opisujesz że czuć bijące szczęście od Ciebie i ogromna miłość do malutkiej 💖
Reniferra, dziękuję za kciuki ✊😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2019, 08:44
patuniek86, Reniferra lubią tę wiadomość
-
Katia, już niedługo I sama zobaczysz, ze inaczej się nie da tego opisać
Tzn na pewno są ludzie, którzy nie mają takich odczuć, ale na szczęście takie osoby nie wchodząca takie foraKatia89 lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Delvila, gratulacje!!!
U mnie w nocy znowu skurcze, ale nieregularne i słabe. Do tego zaczyna mi być tak cholernie niewygodnie z moim wielkim twardym brzuchem, że masakra. A tu jeszcze pewnie kilka tygodni i do porodu lepiej nie będzie tylko gorzej...
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Plusy!!!
Mogę się normalnie schylić! 😂😂😂 Nieważne, że brzuch nadal boli, biodra i spojenie też-ja się schylam! 😂
Wpierdzielam też śniadanko, wymarzone od miesięcy Bagietka z łososiem wędzonym i cytryną lub bagietka z serem roquefort
Wczoraj mąż ogarniał zakupy, żeby mi to poprzywozić Chyba po 9 miesiącach, a tym bardziej po porodzie należy się odrobina luksusu 😊😊😊Makowe Szczęście, teverde, india, kehlana_miyu, Sana, iNso87, Katia89, Reniferra, Butterfly 83, Kleopatra, Marza89, bbeczka91 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Ulv15 wrote:Ehh Wrobel chyba za dobrze malenstwom w naszych brzuchach 😜 Ty mialas termin porodu obliczany z ost miesiaczki czy z usg?
-
Proszę nie cytujcie
Minął miesiąc...to poważna motywacja aby w końcu zdać relacje z porodu
Jak wiecie w sobotę pojechalam na IP bo zauważyłam delikatne plamienie, moj gin od razu kazał przyjechać do szpitala z torbą. Mimo, że nie było widać żródła plamienia zostawił mnie na patologii na obserwacji, bo szyjka trochę skrócona ok. 2.4 a mała dalej uparcie napierała na nią głowka. Na wszelki wypadek podano mi steryd na płucka. Cały dzien czułam sie ok, nic nie bolało, a mała jak zwykle byla aktywna, jedynie plamienie nie ustepowalo i przypominało o sobie przy kazdej wizycie w WC. Cała resztę będę wam opisywała z godzinami, bo czekajac aż poród sie zacznie robiłam sobie notatki
.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2019, 12:47
kehlana_miyu, iNso87, Katia89, Reniferra, Kleopatra, teverde, Makowe Szczęście, enka90 lubią tę wiadomość
-
bbeczka współczuję ☹️ oby jednak zdjęcia wynagrodziły Wam ten ciężki dzień. Oby dziś było lepiej 😘
Katia jak ja Ci zazdroszczę że to już 😍 wszystko będzie dobrze kochana! 💞
Reniferra super, że Maja taka grzeczna 🙂 trzymam kciuki za Wasz dzisiejszy wypis ✊
Delvila gratulacje, witamy Madzię 🌸🎀🎉 no i za Wasz dzisiejszy wypis również trzymam kciuki ✊
Patuniek aż serce rośnie jak się Ciebie czyta, i jeszcze bardziej nie mogę się doczekać mojej księżniczki 😃 💞 śniadanko luksus, smacznego! 😋🥖
India dobrze, że poród jednak nie był tak długi jak Cię straszyli. Świetnie sobie poradziłaś 🙂patuniek86, india, Katia89, Reniferra lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Oni wszyscy jak mantre powtarzali, ze to niemożliwe bo godzinę wczesniej rozwarcie tylko na 1 cm.
Ja tez sie cieszę, ze tsk szybko poszlo. Polozna ktora odbierals porod super, wszystko mi mowila co mam robic. Ogolnie porod dobrze wspominam, mimo, ze peklam na chodzie bylam juz 2h po i tsk zostało do dzis. Jedyny minus to 33 tydz.
W książeczce mam wpisane I czesc porodu 1.5h II czesc 22 min. Jak oni to licza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2019, 09:41
-
India, jestem w szoku jaką miałaś szybką akcję naprawdę! Dobrze, że wszystko skończyło się szczęśliwie, szkoda tylko męża :p.
Ktg jest gówniane :p. Ja podczas porodu na mega już bólach i 7cm rozwarcia miałam zapis na max 40% . Może też wynikało to z tego, że po tym właściwym skurczu Maja zaczynała się ruszać, co pobudzało dalej macicę do kurczenia i miałam np skurcz 3minuty . Tak przez większość porodu. Chyba to też troszkę utrudniało szyjce się rozwierać.india lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nie mogłam się zalogować na swoje konto a tu tyle się działo!! Pstuniek gratuluję córeczki i szybkiej akcji
Devilla już też po. Gratulacje.
Renifera ale czarnulka z Majeczki. Śliczna.
Kurcze same akcje a ja mogłam tylko czytać, zalogowałam się teraz na innej przeglądarce.patuniek86, Reniferra lubią tę wiadomość
-
Renifera super! Nie ma jak w domu
Co do porodu tez bylam w szoku, ze tak szybko urodzilam. Myslalam, ze takie akcje tylko w filmach. Spokojnie mogłabym zasilić grono kobiet rodzących w taksowkach, pociagach czy samolotach :pReniferra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDelvila gratulacje 💙 szkoda że z porodem nie potoczyło się tak jak sobie zaplanowałaś ale najważniejsze że córeczka jest już z Wami i jest wszystko porządku.
Jak czytam Wasze porody to jestem tak pozytywnie nastawiona i liczę że u mnie nie będzie gorzej. I już tak nie mogę się doczekać narodzin małej.india, Reniferra lubią tę wiadomość