MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jeszcze co do sesji noworodkowej- spytajcie fotografa o możliwość sesji w domu. My taką zrobiliśmy tydzień temu i zdjęcia wyszły mega. Bardzo naturalne, na luzie, starszak chętnie pozował bo się nie krępował w obcym miejscu. A my się nie umeczylismy z ubieraniem, dojazdem itd. Wszystko trwało 1,5 h, mamy z sesji 70 ujęć. Minus to to, że trzeba dom posprzątać 😜
-
Witam sie po karmieniu
Mala dala troche pospac ale cycki juz nie..zjadla dwie,gdzie z jednej pol moze ciurkiem wylecialo podczas karmienia pierwsza.. dorobilam potem mm 60 i tez zjadla.. zrobila kupe i ciumka smoka. W planach mam isc juz spac :dReniferra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katia, trzymam kciuki! Już wkrótce wielka chwila!
Ja dzisiaj spałam 4h z przerwa na karmienie i jestem przeszczesliwa! Malutka jest grzeczniutka, naje się i śpi. Dzisiaj do domku jeśli wszystko będzie okbbeczka91, patuniek86, iNso87, Ksiazka1, india, Katia89, Pikcia, kehlana_miyu, Sana, Bluberry, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Ja wstałam coś koło 5 na karmienie i od tego czasu już nie mogę zasnąć. Twinsy najpierw zjadły, potem się kręciły i cisły kupę, w efekcie Michałek do teraz nie śpi. Oczywiście w nocy wylądował u nas w łóżku. Przed chwilą przyszła Emilka i oświadczyła, że już jest rano i nie chce jej się spac, więc dzień uważam za oficjalnie rozpoczęty.
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Od północy do 3 Pola nie spała... Oczy szeroko otwarte i tylko cycki 😂 Karmiłam prawie 2,5 godziny, cycki zmieniłam 3 razy 😂 A za kazdym razem wsysała się w nie, jakby nic nigdy w ustach nie miała 😍😍😍🤱🤱🤱
Potem ledwo zasnęła po 3 jeszcze sobie co chwilę marudziła-a tu 3.20 światło, pobranie krwi, temperatura...
No ale pospałam do 6, Polcia zaczęła stękać
Wiecie, że nie wiedziałam, że mogę być bardziej szczęśliwa? ❤❤❤
Tak, jakby ta mała, zezowata istota, z policzkami, jak u chomika, była moim brakującym składnikiem...
Patrzę na nią i nie wierzę, jak ktoś tak idealny postanowił żyć ze mną ❤❤❤Reniferra, teverde, Katia89, lkc, kehlana_miyu, Makowe Szczęście, Sana, Macy, Butterfly 83, Pikcia lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Melduje się kochane. Przepraszam ze tak długo to trwało ale już garść informacji rzucam:) Wczoraj 2 razy pisałam i za każdym razem przypadkowym kliknięciem usunęłam - nie cierpię pisać na telefonie.
Magda urodziła się 7 marca o 7:45 przez CC. 3150g żywego srebra i 54 cm. Prawdopodobnie dzisiaj wyjdziemy ze szpitala.
Co do samego CC to już czuje się dobrze i chyba w miarę sprawnie mi to wszystko się goi. Nie było aż tak źle. Magdę dostałam praktycznie od razu po wyjęciu i była caly czas z nami. Ja spionizowalam się po 7 godz. Mój mąż w tym czasie ogarniał mała, pierwsze ubieranie i kupa :ppatuniek86, Reniferra, iNso87, Parsleyek, Katia89, lkc, 83xxx, Pikcia, bbeczka91, kehlana_miyu, Makowe Szczęście, india, Sana, Ksiazka1, Bluberry, Butterfly 83, Ankakaranka87, Marza89 lubią tę wiadomość
Magdalena Wiktoria 07.03.2019r.
Aniołek Marta [*] 06.01.2018 r. -
Delvila - witamy Magdę Gratuluję i zdrowia dla Was :*Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
U nas wrocila zima Wiatr byl silny wczoraj tez ale jakos popoludniu.
Reniferra to dobrze,przynajmniej troche pospalas
Bbeczka u mnie Lena od paru tych dni upolowala sobie godzine 5:56! I wstaje praktycznie o tej godzinie... ja to w sumie po 5 juz jakos sie przebudzam a dzis moglabym spac i spac ale Lena uraczyla mnie pobudka
Patuniek tak to prawda z tymi Maluchami! Sa idealne,przeslodkie i czlowiek jest jeszcze bardziej szczesliwszy! I nie wazne ktore to dziecko z kolei 1,2 czy 3, 4.. zawsze jest ogrom milosci i zachwyt. A przyjscia na swiat swego dziecka to chyba,zadna matka nie zapomni;D
Delvila gratuluje! 💕💗😀✨🥂Reniferra, patuniek86, Ksiazka1, Butterfly 83, Elcia89 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewczyny! Tyle z Was urodzilo ostatnio ze szok! Gratuluje baaaaaardzo Wam wszystkim❤️❤️❤️
A nasza data przeszla wczoraj a my nadal w dwupaku! Masakra. Najdluzsze dni w moim zyciu. Juz wszystkie seriale obejrzalam, niedlugo Netflix i HBO przestana wystarczac 😆 Jak wy to robicie ze tak szybko rodzicie? 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2019, 08:09
Beatrix_, Reniferra, Butterfly 83, Ankakaranka87 lubią tę wiadomość
-
Devila gratulacje!
Tak to prawda radość jest wielka jak taka mała istotka na świat przychodzi. Wywraca wszystko do góry nogami A mimo to kocha się ja bezgranicznie. Wnosi tyle radości na co dzień, każdy uśmiech czy gest sprawia że człowiek rozpływa się w sekundzie...Reniferra lubi tę wiadomość
-
Devila gratulacje.
Mi też się dłuży i coraz trudniej się robi. Chyba tak na ostatnią chwilę (żeby nie było że coś mnie omija) hemoroidy się przypałętały. Dzisiaj odpoczywam a w poniedziałek ktg. Wczoraj na wizycie malutka sprawdzona i wszystko z nią ok. Wody płodowe są, łożysko ok., szyjka miękka jak trzeba ale skórcze praktycznie nie występują.