MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Odeszły mi wody 😉 kurczę, nie wiedziałam, że tyle tego jest... Właśnie jedziemy do szpitala.
Reniferra, kehlana_miyu, patkaaxx90, enka90, teverde, Ksiazka1, 83xxx, Kleopatra, patuniek86, Parsleyek, iNso87, Makowe Szczęście, Beatrix_, Butterfly 83, bbeczka91, Sana lubią tę wiadomość
-
Gratuluję Nowym mamom i trzymam kciuki za resztę co by porodu były szybkie..
U mnie jakiś niedoczas cały czy coś robię jeszcze nie umiem się dobrze zsynchronizowac z dziećmi.. Ale za to moja córeczka już przeszła się buntować i bardZo ładnie mi pomaga przy wszytskim.. I mąż też się przełamał i dużo pomaga przy Miloszku jak tylko jest w domu....Reniferra, kehlana_miyu, Sana lubią tę wiadomość
Miłosz
Honoratka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarysia Anna urodziła się o 22:00 nie pamiętam z wrażenia sle ma około 3800g 54cm poród zakonczony cc wymeczylam mnie potwornie ale jest cudowna!!
teverde, Ksiazka1, 83xxx, Reniferra, patuniek86, Elcia89, iNso87, Makowe Szczęście, Beatrix_, Butterfly 83, bbeczka91, patkaaxx90, Parsleyek, kehlana_miyu, Sana, Kleopatra, enka90, Anet85, Kasialudek, india lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bluberry witamy Marysię;* najwazniejsze ze bezpiecznie po tej stronie brzucha:) gratuluję!
Pikcia kciuki sciskam:* powodzenia! Już za chwilę,a moze juz bedziecie sie tulić
Elcia dawaj znać jak u Ciebie sytuacja, ale jak mocne bole to chyba już właściwe skurcze.trzymam kciuki
Bluberry lubi tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Bluberry gratulacje! I jak Lwie napisała- najważniejsze że bezpiecznie na tej stronie brzuszka! cześć Marysiu 😘
Pikcia powodzenia! Czekamy na info z dobrymi wieściami!Bluberry lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 *