MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie jak zwykle falszywy alarm. Dopoki chodzilam mialam skurcz za skurczem az nogi zaczely mi jakos dziwnie dretwiec i sue polozylam i sa juz rzadkie ale to moze i dobrze bo dzisiaj mam jakis nasilony katar a oddychanie podczas porodu mogloby byc przez to utrudnione.
-
Gratulacje dla nowych mam i kciuki za rodzące!
Dzisiaj jest mój dzień! Dopiero zauważyłam, że na stronie głównej mam inny termin, z pierwszego USG, a w książeczce mam termin 17.03.w sumie na suwaczku też mam błąd. Oby się rozwinęło wszystko przed środą, bo nie chce leżeć w szpitalu.Pikcia, Bluberry lubią tę wiadomość
-
Butterfly chyba najbardziej popularne jest Bebilon, ja przy córce używałam Nan i się nam fajnie sprawdziło. Chociaż mamaginekolog mówiła kiedyś, że każde mm jest tak samo dobre.
Super że idziecie dziś do domu ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 08:28
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Butterfly, położna mówiła, że przepisy dotyczące mleka dla dzieci są tak restrykcyjne, że podobno każde jest bardzo dobre, nawet te najtańsze jak Bebiko, czy Babydream. Wszystkie różnią się minimalnie w składach ilością witamin i innych składników, ale te różnice są kompletnie nieistotne (oczywiście nie biorąc pod uwagę mlek specjalistycznych).
-
Butterfly ja mam hipp combiotic, wybrałam po analizie składów. Inso chyba też to ma w razie konieczności dokarmienia.
A tak myślę sobie moze w
Jest jakaś marka ktora jest też u Ciebie w kraju dostępna, żebyś w razie czego nie musiała zmieniać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 09:07
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Tak Lwie ja mam Hipp Combiotik. Fajnie sie sprawdzil z Lenka to i teraz w razie wu kupilam. Oczywiscie kazde dziecko jest inne miejmy tez to na uwadze
Butterfly a mialas dokarmiane w szpitalu Malenstwo? Jak tak to jakim mm? Mi w szpitalu powiedzieli,ze jak Mala byla dokarmiana np. Bebilonem HA to i potem,zeby kontynuowac,zeby niby rewolucji w brzuszku nie bylo. Moze i cos w tym jest ale ja i tak zmienilam,bo raz,ze po nocy pierwszej w szpitalu z tym wlasnie mm,Mala mi zwymiotowala rano a dwa po co mam dawac HA skoro alergikiem nie jest.. i zmienilam na hipp. Co prawda raz dziennie daje mm,jak juz wisi i wisi na tym cycku..Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 09:51
-
Ciocie, dziękujemy za wszystkie kciuki.
Franciszek przyszedł na świat o 1:15, waży 3550g i ma 53 cm.
Nie obyło się bez komplikacji - mały miał przyciśniętą pępowinę do policzka/barku i urodził się niedotleniony, dostał tylko 4 pkt, miał problemy z oddychaniem... Mogliśmy tylko przez chwilę go zobaczyć i zabrali go do inkubatora.
Na szczęście wszystko się unormowało i Franek szybko doszedł do siebie i po 2 godzinach przywieźli mi go na salę.
Teraz leżymy razem, karmimy się i tulimy.
Jeszcze raz dziękuję Wam za wsparcie - jesteście nieocenione 😘Ksiazka1, Kleopatra, Makowe Szczęście, Parsleyek, Butterfly 83, kehlana_miyu, teverde, Reniferra, bbeczka91, enka90, iNso87, Izziee, Sana, Bluberry, Anet85, Kasialudek, india, Marza89 lubią tę wiadomość
-
Bluberry i Pikcia gratulacje! Dużo zdrówka dla Was i waszych maluszków 🤩
A mnie przeziębienie dalej trzyma najgorszy jest katar bo żadnych normalnych kropli nie mogę wziąć bo karmię. Orientujecie się może czy podczas kp można brać sinupret? W ulotce nic takiego nie ma tylko żeby zasięgnąć porady lekarza A jest to lek ziołowy to może mogę wziąć?Pikcia, Bluberry lubią tę wiadomość
-
Pikcia, gratuluję! Az mnoe ciarki przeszły jak czytalam o niedotlenieniu, jak dobrze że wszystko w porządku:*
Madziak, zdrowia! Dziewczyny ostatnio wrzucaly jakis link gdzie można sprawdzić leki przy karmieniu. Mnie też męczy przeziębienie. Katar i gardlo:/
Pikcia lubi tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
nick nieaktualny
-
Pikcia zdrówka dla Ciebie I małego Frania ❤
My już w domu, zaliczamy pierwsze karmienie w zaciszu domowym. Nie ma to jak być poza szpitalem🥰Reniferra, Kleopatra, Beatrix_, enka90, iNso87, Makowe Szczęście, Pikcia, Sana, Bluberry, lkc lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 *