MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kehlana_miyu wrote:Teverde, ogromne gratulacje!!! I, nie da się ukryć, zazdroszczę Wygląda na to, że tu zostanę ostatnia do porodu
Teverde gratulacje 🎈💐😀
Kehlana - kochana jeszcze ja tu jestem i nie zapowiada się na poród 😀teverde lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziakk wrote:Tevede gratulacje wreszcie i Ty doczekałaś się maleństwa 😊
Chetnie dołączę do grupy wsparcia odchudzających się po porodzie. Mnie został ogromny brzuch juz nawet ktoś znajomy mnie pytał kiedy rodze... porażka.
A z czym największy problem u Ciebie? U mnie to te slodycze głównie. Ruch wprowadze po wizycie kontrolnej u gina, chce mieć pewność że wszystko ok po porodzie. A tak to jem raczej zdrowo tylko te slodycze zamiast kolacji... Ehhh
Lwie to co rzucamy te cukry od poniedziałku? -
Teverde, ale tempo! Gratulacje!
Ja też mam problem ze słodyczami . Zostały mi nadal 4kg po porodzie, więc niby nie jest źle, ale chciałabym wrócić do formy i spokojnie dopiąć spodnie sprzed ciąży bez siłowania sięteverde lubi tę wiadomość
-
Teverde gratki!
To ja Wam powiem,ze..od paru dni tez slodycze zre hahaha zostalo mi 1,6kg do wagi z 7tc i kurde stoi..Tez rzucam od jutra slodycze!
15.04 mam wizyte umowiona u gina,to bedzoe 6 tygodni po porodzie i jak okej to odrazu sune po rowerek swoj stacjonarny na dol do piwnicy..nie ma bata. Na Swieta i Chrzciny chce wejsc w normalna sukienke...teverde lubi tę wiadomość
-
Teverde ogromne gratulacje! ❤️ No i ten pesel 😂
Macy jaki dokładny opis! Brawo Ty! 😉
Kehlana i 83xxx trzymam kciuki za Wasze szybkie porody! ❤️
83xxx, teverde, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co dzis musze Mala na karmienie budzic sama.. tak to by spala i spala a cycki mi rozsadza to Ja zaczepiam. To dopiero dzis drugie karmienie..tj. ten nocy
Dziewczyny jak u takich Maluchow objawia sie katar??? Wczesniej miala Laura katar ale juz jakby lepiej. Od wczoraj ma Lena.. tylko gesty bialy i malo wyplywa Jej z noska go. Musze sama odciagac odkurzaczem. Boje sie, teraz o Dusie. Wogole ile po chorobach mozna szczepic? Chodzi mi tez ile po chorobach domownikow? U nas szczepienie zapowiada sie albo 3 albo 10 kwietnia.. w zaleznosci kiedy moja pediatra bedzie. -
Persleyek, Tervede serdecznie gratuluje 😘😘
LwieSerce trochę się domyślam, że w przypadku szczepień trzeba się zdystansować bo inaczej można zwariować. Ja to jednak przy synku bardziej się denerwuje. Poproszę pediatrę o odroczenie szczepienia na pneumokoki...
Wczoraj były u mnie koleżanki z pracy , nie mogliśmy się nagadac 😉fajnie było tak się skupiliśmy na porodzie na synku na pracy, że mam jeszcze niedosyt, bo niektóre tematy związane z nimi po prostu jakiś umknęły z głowy...muszę zadzwonić i jeszcze pogadać.
Mi zostało do zrzucenia ok 2 kg. Pewnie zacznę za chwilę ćwiczyć 😊 ja mam większy apetyt głodna jestem przy tym kp.teverde, Parsleyek lubią tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Oo tak Anet,ja tez starsznie glodna chodze! W nocy moglabym tez sie stolowac. Jak karmie to slysze normalnie swoj zoladek..tak mnie ssie
A co do szczepien to ja jak szczepilam 5w1,rota i pneumo, to najpierw bylo szczepienie 5w1, i doustna rota a po dwoch tygodniach dopiero pneumo. I tak za kazdym razem jak duzo szczepien sie nakladalo na raz.
Wczoraj jak bylismy na urodzinach to inny swiat ... z Malzem zapomnielismy,ze mamy jeszcze Lidie hehehe no i ja sie wystroilam i pomalowalam,ubralam swoje normalne ciuchy! Fakt,ze brzuch musialam scisnac troche majtkami uciskowymi;p ale poczulam sie jak kobieta,jakbym w ciazy wogole nie byla no i wsrod ludzi..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2019, 03:51
Anet85, Kleopatra, Reniferra lubią tę wiadomość