MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Piękne brzuszki!!!
Czy Wy też macie takie bóle hmm w okolicach odbytu jak długo siedzicie? Bo mnie te bóle łapią jak czuję ze mała naciska glową a ja siedzę długo w jednej pozycji...poza tym mam straszne problemy z wypróżnianiem ból przed a po już ok...nie wiem czy mam z tym iść do lekarza czy to normalne ? ;/ -
nick nieaktualny
-
Część ciężarówki !!!
8 lutego , dokładnie na 3 tygodnie przed terminem na świat przyszedł mój cudowny syn Rysio
3180 kg , 56 cm
Poród bardzo zaskakujący, bo przedwczesny i dość długi bo 14 h od kąd odeszły mi wody do błyskawicznego finału- cesarskiego cięcia.
Dziś wyszliśmy do domu.
Na szybko mam potworne problemy z karmieniem i laktacją. Rysiu jest śliczny ale na sztucznym mleku Walczymy, jutro mamy wizytę w poradni i pomału zacznę was nadrabiać jak mi się uda. Wyślę wam wtedy też zdjęcia mojej pociechy.
Buziaki
Powiem jedno- nie ma piękniejszej chwili niż usłyszeć w życiu pierwszy krzyk swojeo dziecka. No i moje pierwsze słowa po cesarce - rodziłam 14 h a nie pamiętam już ani trochę jak bolą skurcze.
Nie bójcie się porodu Opis niebawemkaaasiaczek_, pillow, Klemens86, Iwo123, Miriam, Effcia28, Endokobietka, Oleńka, Marysia0312, ania_mr, NataliaK, paula22, wisnia11 lubią tę wiadomość
-
Kurcze fajnie ze Kocur ma juz Rysia w domu, ale ja sie troch eprzestraszylam, nie jestem gotowa i chcialabym te 2 tyodnie jeszcze dotrwac. dzisiaj w nocy bolaly mnie troche pachwiny, pochwa, brzuch robil sie twardy, teraz troche zaczyna pobolewac kregoslup, chyba zaraz spanikuje. Byle do piatku, w piatek wizyta no i w weekend nie siedze sama w domu.