MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
postanowiłam ,że utworzę nowy temacik skoro termin porodu wg obliczeń wskazuje na 1 marca 2014, dopiero dziś wykonałam test ciążowy wynik dodatni nie ma jeszczę się z czego cieszyć, ale jestem dobrej myśli
justyna14, Rutelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDługo się staraliście o dzidzię, bo my około roku. Myslałam, że szybciej pójdzie, ale ciesze sie że w końcu sie udało. To bedzie nasze drugie dziecko. Mamy juz 10-letnia córkę.
Też mam dużo obaw czy wszystko będzie dobrze.
Pierwszą ciążę zniosłam bardzo dobrze, bez mdłości i wymiotów i mam nadzieję że teraz tez tak będzie. -
Cześć dziewczyny :)Lekarz wg ostatniej miesiączki wyznaczył mi termin na 1 marca właśnie, więc łapię się na marcową mamuśkę Wg Usg 21 lutego, aleeee to się jeszcze wyjaśni pewnie za kilka tygodni:) -
111kicia111 wrote:Długo się staraliście o dzidzię, bo my około roku. Myslałam, że szybciej pójdzie, ale ciesze sie że w końcu sie udało. To bedzie nasze drugie dziecko. Mamy juz 10-letnia córkę.
Też mam dużo obaw czy wszystko będzie dobrze.
Pierwszą ciążę zniosłam bardzo dobrze, bez mdłości i wymiotów i mam nadzieję że teraz tez tak będzie. -
Kocur wrote:Cześć dziewczyny :)Lekarz wg ostatniej miesiączki wyznaczył mi termin na 1 marca właśnie, więc łapię się na marcową mamuśkę Wg Usg 21 lutego, aleeee to się jeszcze wyjaśni pewnie za kilka tygodni:)