MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dopiero 29 lipca idę bo mój gin wraca z urlopu. To będzie początek 8 tyg:) Chcę aby ten czas szybko minął....A czy wybieracie się na urlop? bo ja się zastanawiam czy lepiej na miejscu być czy wyjechać np. nad morze bo podróż samolotem to trochę ryzykowna mi się wydaje na początku ciaży.
-
nick nieaktualny
-
Marysia0312 wrote:A czy wybieracie się na urlop? bo ja się zastanawiam czy lepiej na miejscu być czy wyjechać np. nad morze bo podróż samolotem to trochę ryzykowna mi się wydaje na początku ciaży.
my jedziemy nad morze 22 lipca. myślę że jak ciąża nie jest zagrożona to można jechać oczywiście zapytam gina o to w czwartek.
-
Właśnie wróciłam od lekarza. Pęcherzyk 27 mm i pozytywne echo płodu. Tak się cieszę i boję jednocześnie. W marcu straciłam moje pierwsze maleństwo. Boże spraw żeby ten dzidziuś pozostał ze mną...
Oleńka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda421 wrote:Właśnie wróciłam od lekarza. Pęcherzyk 27 mm i pozytywne echo płodu. Tak się cieszę i boję jednocześnie. W marcu straciłam moje pierwsze maleństwo. Boże spraw żeby ten dzidziuś pozostał ze mną...
Bedzie dobrze kochana !!! Ja też straciłam maleństwo pół roku temu ale teraz na pewno będzie wszystko dobrze w którym tyg jestes ?
-
Witam się i ja z Wami
Termin mam na 1 marca:) u lekarza byłam już dwa razy ,kolejna wizyta na 24 lipca pozdrawiam Was
jeśli chodzi o mdłości i wymioty to niestety mnie strasznie męczą na nic nie mogę patrzeć a co dopiero jeśćWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2013, 21:07
-
pasia27 wrote:Gratulacje kobietki moze sie dopiszecie do listy naszych ciezarowek z waszymi terminami.
dziewczyny, taki pomysł dla tych co nie zrobiły jeszcze suwaczka. spróbujcie je zrobić i wkleić do opisu. wtedy będziemy mogły porównywać swoje maleństwa nie pytając wciąż który to tydzień.
Magda421 napisała że jej pęcherzyk ma 27 mm ale nie wiem w którym tygodniu jest. ja ide do gina jutro i mogłabym porównać już czy w porównaniu z pęcherzykiem madzi u mnie jest wszystko okpasia27 lubi tę wiadomość
-
Jestem dziś dokładnie w 47 dniu cyklu (przy cyklach nieciążowych 30 - dniowych). Wychodzi więc 6 tydzień i 3 dni. Kartę ciąży będę miała zakładaną za dwa tygodnie po zrobieniu badań.
wisnia11 lubi tę wiadomość