MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Marysia0312 wrote:u mnie ok ale biore tabletki ze wzgledu na poprzednie niepowodzenie. Nie denerwuj sie, teraz musisz byc spokojna, dzidzius to czuje:) Własnie maz pojechał mi po lody:)
każdą swoja porcję oddaje;pMarysia0312 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja na zmiane raz lody raz sałatki sledziowe:) ale nudnosci nie mam. W 4 tyg.ciazy gdy spodziewałam sie miesiaczki bardzo mnie zdziwiło bo była pewna sytuacja co mnie obrzydziła jak nigdy. Do pracy juz nie chodze tylko leze całe dnie. jak sie zerwę z łózka to zaboli podbrzusze.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam pytanko dziewczyn marcówek odnośnie objawów. Dosyć pobolewaly mnie piersi w terminie @ i pare dni po niej. dziś jednak zauwazylam taki już mniejszy ból. Bola przy nacisku ale już nie tak bardzo. Czy powinnam się obawiać ? Jestem w 5 tyg i 3 dni. Bardzo isę boję gdyż już 1 poronienie mam za sobą
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u mnie raczej wszystko w normie brzuch boli raz mocniej raz lżej. piersi i sutki odczuwam mocniej niż kiedykolwiek ale do wytrzymania (teraz siedzę bez stanika bo już wytrzymać nie mogłam tak mnie uciskał). ze zmęczeniem też jest różnie bo ciągle ziewam ale nie czuje zmęczenia (ale muszę przyznać że czasem muszę się zdrzemnąć na 30 min albo chociaż położyć i odpocząć)
Jeśli chodzi o mdłości to już myślałam że coś jest nie tak bo nic nie czułam a chyba już powinnam (tak sobie wkręcałam ) aż tu nagle wczoraj w pracy... siedzę sobie przy biurku i gadam z koleżanką z na przeciwka.. czuje się dobrze i trach... tak mi się zrobiła niedobrze że myślałam że wstanę i pobiegnę do wc zwymiotować 8/ wzięłam głęboki oddech i próbowałam się uspokoić żeby nie poznać po sobie że coś się święci... u mnie w pracy nie wiedzą o ciąży narazie bo w ostatnich czasach co rusz któraś zaciąża. a szefowa jak tylko któraś powie że musi coś ogłosić (jest nas 14) to krzyczy (z uśmiechem oczywiście) "tylko mi nie mów że w ciąży jesteś..." hahaha
o ciup... a tu się zdziwi
aaa zachcianek żywieniowych narazie nie zauważyłam choć dzisiaj powiedziałam S jak schodził do sklepu że zjadłabym orzeszki w panierce ale koniecznie ostre nic słodkiego!!! i mam większą ochotę na owoce. chyba zaraz pójdę po jakieś pomarańcze )Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2013, 20:16
-
nick nieaktualny