X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MARCOWE MAMUSIE 2014
Odpowiedz

MARCOWE MAMUSIE 2014

Oceń ten wątek:
  • Endokobietka Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100 LAT Rysiek!!!

17u93e5exqfllrog.png
  • juicca Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego dla Jasia to juz 2 lata

Endokobietka lubi tę wiadomość

Dominika 11.04 2012(18tyg) Aniołek 11.02 2013(7tyg)

3jvz3e5ek8iil2ca.png

https://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5ek8iil2ca.png
  • Endokobietka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki!

17u93e5exqfllrog.png
  • juicca Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ale tu cicho
    Co u Was?
    Dawid rosnie jest zdrowy laczy juz po 2 czasem 3 wyrazy w zdanie
    Od 7 marca rusza rekrutacja do przedszkola fakt mamy male szanse ale moze akurat sie dostanie

Buziaki

Dominika 11.04 2012(18tyg) Aniołek 11.02 2013(7tyg)

3jvz3e5ek8iil2ca.png

https://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5ek8iil2ca.png
  • Endokobietka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juicca trzymam kciuki za przedszkole. W DE na sczescie nie ma tego problemu, jak Jas juz ma miejsce w zlobku to moze w nim zostac az do poczatku szkoly, nie a zadnej rekrutacji co roku. Wiem ze brat w PL tak mial i to byla dla nich masakra, co roku sie Bali o miejsce.

U nas wszyskto ok. Jas nadal nie ma wszysktich zebow, brakuje mu 1 trojki (chodz ona powoli daje o sobie znac) i wszystkich piatek. Nadal jest na swoim 3 centylu jesli chodzi o wzrost i ma dopiero 84 cm. Po za tym ciezko mu z mowa w jezyku polskim. Powtarza wsyzstkie slowa, ale jak sam chce cos powiedziec to wybiera niemiecki, potrafi juz powiedziec o co mu chodzi i tez laczy juz swobodnie 3-4 slowa w zdaniu. Nauczyl sie ukladac puzzle 2 czesciowe, pouklada zwierzata, z 28 czesci bezblednie wymbierze wszystkie i 14 zwierzatek ulozonych. Po za tym jest mega sprawny ruchowo, duzo sprawniejszy od innych dzieci w zlobku, co mnie bardzo cieszy, bo pamietacie jakie byly poczatki.
    Czasami ma oczywiscie trudne dni, kiedy wszystko jest na nie i buntuje sie z byle powodu, no ale 2-latki tak juz chyba maja.
    Niech mu szybko wychodza te zeby, bo ciagle nie wiem czy to zabkowanie czy inne cholerstwo. Wierzcie mi te zeby mnie wykanczaja :)

17u93e5exqfllrog.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2016, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wątek powoli zamiera cisza tu taka.Dziewczynki z Madzialenką pozdrawiamy Was i Wasze pociechy :*

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
‹‹ 386 387 388 389 390
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ