MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Pytanie do Oleńki albo którejś z was dziewczyny jak się orientujecie
czy trzeba ponownie robić te wszystkie badania na IgG i IgM toxo, różyczki i cytomelii i HBs?
zaznaczam że nie mam kontaktu z kotami ani innymi zwierzętami, surowego mięsa też nie jadam.
wiem że jak byłam szczepiona na HCV to nie muszę robić badań -
ja brałam tabletki przez 7 lat z małymi przerwami. u mnie wskazaniem było nietyle zabezpieczenie co nieregularny okres i BARDZO BARDZO bolesny. po tabletkach nie przytyłam, okres sie wyregulował, był mniej bolesny ale miałam dużo mniej śluzu. coś za coś.
-
Hej jaką miła niespodzianka, że forum nadal żyje!!! Gratulacje przede wszystkim dla mam ktore po raz drugi przywitaja maluszki:) u nas mnóstwo pracy, życie w biegu i na gorąco, ale szczęśliwe. Rysiu Urwis nie z tej ziemi. Pięknie i coraz więcej mówi. Jak już jestem to też się pochwalę staramy się o drugie dziecko... Ale tym razem będzie to adopcja w czwartek jesteśmy umówieni na rozmowę. Trochę już wiemy ale przed nami jeszcze spora droga. Pewnie będę wam na bieżąco relacjonować. Póki co jesteśmy podekscytowani jak po zrobieniu testu ciazowego- niepewność i radość, bo bardzo chcemy. Pozdrawiam was mocno i ściskam i mega się stesknilam no i obiecuję ze będę częściej zaglądała. A najwięcej buziakow dla naszych forumowych kochanych maluszków-)
wisnia11, juicca lubią tę wiadomość
-
Kocur piekne wiadomosci. Zagladaj czesciej!
Jas tez sie rozgadal na maxa Ale nadal jest malutki, mierzony wczoraj 81 cm i 10.9 kg, martwi mnie ten jego wzrost, no ale przeciez nei jestem w stanie z tym nic zrobic. Ehh ciezko bo gdziekolwiek nie idziemy, kazdy pyta ile on ma, a jak odpowiem ze 21 miesiecy to potem setki komentarz typu " i taki malutki" - az mi sie czasem plakac chce. Wiem, ze jest maly nie musza mi tego wiecznie mowic
-
Endokobietko Jaś z pewnością jeszcze wyrośnie. Rys ma w grupie zlobkowej 30 dzieci, wszystkie są w wieku od stycznia do kwietnia 2014, czyli praktycznie w tym samym wieku i uwierz mi ze wzrostowi są na maksa zróżnicowane, są takie co wyglądają na 3 łatki a są takie co są mniejsze sporo od Ryśka a on jest raczej średni. Teraz ma ok 85 cm wzrostu. A co do naszego ( mam nadzieję drugiego babelka) to wiemy już ze ma na imię Marcelinka i urodziła się w marcu 2015. W poniedziałek składamy wniosek do sądu. Trzymajcie za nas mocno kciuki. Nie chcemy się napalac bo bez decyzji sądu to jeszcze nic nie wiadomo, ale wiemy że mamy realne duże szanse i już mimo wolnie planujemy wspólne życie. Mała ma niestety nie do końca uregulowana sytuację prawną więc na początek rodzina zastępcza, ale do adopcji w niedługim czasie też są duże szansę, więc będziemy walczyć. Na chwilę obecną mogę wam powiedzieć że system jest chory i papierologia i procedury eh..
-
Kocurku gratuluje decyzji jaką podjeliscie z męzem. Odwazny krok ale i piękny
Trzymam kciuki
U Nas Dawid rosnie ma 88cm i13 kg. Lobuziak sie mega rozgadal slowa powtarza po mnie i to takie trudniejsze.
co do mojego zycia hm... Chce pozbawic praw rodzic. bylego on i tak sie Dawidem nie interesuje wiec...podjelam decyzjeKocur lubi tę wiadomość
-
Juicca i sluszna decyzja, nie wiadomo kiedy mu cos odwali i moze jeszcze Ci zaszkodzic. Trzymam kciuki zeby sie udalo. Kawal chlopaka juz z Dawidka, slicznie rosnie.
U nas JAs tez sie rozgadal na calego, mowi bardzo duzo i nawet udaje mu sie zlozyc juz 2 slowa.
W niedziele wrocilismy z wakacji, wiec troche odpoczelismy, a Jas pobyl na swiezym powietrzu.
Zebow nadal tylko 13 chyba do 2 urodzin nie bedzie nawet kompletu trojek, ale kazdy dentysta i lekarz mowi ze mamy sie z tego cieszyc, wiec sie cieszymyKocur lubi tę wiadomość