MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa. Tzn z ovu starałam się ok 6 miesięcy ale jeszcze nie udzielałam się na forum. Dziś postanowiłam dołączyć do Was właśnie poprzez ten naładowany entuzjazmem post
Po pierwsze gratuluje Wam wszystkim i życzę powodzenia w dziewięciomiesięcznej drodze
Teraz coś o nas...Niecałe dwa tygodnie temu zrobiłam pierwsze testy i zobaczyłam na nich bledziuchy w zeszłym tygodniu po terminie miesiączki już śliczne dwie mocne krechy Ovu wskazuje termin na 24/26 marca Jutro rozpoczynam 6 tydzień i już zaliczyłam pierwszą wizytę u lekarza (w czwartek wieczorem miałam jednorazowe plamienie w kolorze kawy z mlekiem i w piątek dla świętego spokoju poszłam do lekarza). Na USG zobaczyłam po raz pierwszy małą fasolinkę Jeszcze nie widać zarodka jedynie 43mm jajo płodowe . Kolejną wizytę mam za tydzień w poniedziałek i mam nadzieję, że zobaczę już moje maleństwo
To tak pokrótce moja historia. A powiedzcie mi dziewczyny jak na ciążę zareagowali Wasi faceci? My z mężem planowaliśmy malucha, powiedziałabym nawet że on prędzej zaczął o tym mówić. Teraz jest taki jakiś nieswój. Jak pytam o co chodzi to mówi że o nic i że wszystko jest po staremu. Może po prostu nie okazuje jakoś specjalnie uczuć, ale spodziewałam się po nim większego entuzjazmu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2013, 16:37
-
ania_mr wrote:Gratulacje i witamy w marcowych mamusiach kiedy ovu wyznacza termin??
Dzięki:-)
termin mam na 30 marca, jutro idę do lekarza, a na USG dopiero w przyszłym tygodniu bo teraz zaczynam 5 tydzień a chcemy usłyszeć serduszko:)
Córka 2012👱♀️
Córka 2014👩💼
Syn 2016 👱♂️
-
nick nieaktualny
-
Mojemu Skarbowi bije już serduszko !!! WSZYSTKO W PORZĄDKU WIDZIAŁAM W 3D JEGO MAŁE RĄCZKI. COŚ CUDOWNEGO!!!!! Maluszek ma 0,68 cm i jest już prześliczny i słodki. Wyleguję się w swoim apartamencie 5 gwiazdkowym oczywiście
Marysia0312, Dagmara, Magda421, ania_mr lubią tę wiadomość
-
Oleńka wrote:Mojemu Skarbowi bije już serduszko !!! WSZYSTKO W PORZĄDKU WIDZIAŁAM W 3D JEGO MAŁE RĄCZKI. COŚ CUDOWNEGO!!!!! Maluszek ma 0,68 cm i jest już prześliczny i słodki. Wyleguję się w swoim apartamencie 5 gwiazdkowym oczywiście
Widzisz nie było czym się przejmować, wszystko dobrze się układa a w którym tygodniu dokładnie jesteś?? -
ania_mr wrote:Widzisz nie było czym się przejmować, wszystko dobrze się układa a w którym tygodniu dokładnie jesteś??
Jestem prze szczęśliwa!!!! Wg Ovu jestem w 6 tyg i 6 dni ale według Pani dr 1 dzień mniej Robiłam sobie takiego suwaczka ale nie wiem jak to zrobić żeby był cały czas w moich postach ? żeby nie trzeba było wklejac linka cały czas...pomóż ania_mr
-
Oleńka wrote:Mojemu Skarbowi bije już serduszko !!! WSZYSTKO W PORZĄDKU WIDZIAŁAM W 3D JEGO MAŁE RĄCZKI. COŚ CUDOWNEGO!!!!! Maluszek ma 0,68 cm i jest już prześliczny i słodki. Wyleguję się w swoim apartamencie 5 gwiazdkowym oczywiście
To musi być cudne przeżycie Mam nadzieję że wkrótce również zobaczymy naszego maluszka :)Gratulacje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2013, 09:26
Oleńka lubi tę wiadomość
-
ania_mr wrote:Był w pracy i nie mogłam się do dzwonić więc wysłałam sms zostaniesz tatusiem...był zaskoczony..ale bardzo szczęśliwy jak bym była obok niego pewnie by mnie nosił na rękach
Mój mąż stwierdził że nie ufa testom ciążowym i że czeka na potwierdzenie od lekarza. No ale teraz już w sumie ma. Poza tym chyba wiem czemu taki nieswój był... Coś ostatnio przebąkiwał że musi więcej pracować i odkładać więcej pieniążków żeby dzidzia miała wszystko co trzeba. Zmienił nawet plany i kupił "rodzinny" samochód zamiast wcześniej wybranego ;)Czasem trudno facetów zrozumieć. A i stwierdził że 9 miesięcy abstynencji w sprawach łóżkowych Chyba się boi żeby nie zaszkodzić maluchowi;)ania_mr lubi tę wiadomość
-
Oleńka wrote:Jestem prze szczęśliwa!!!! Wg Ovu jestem w 6 tyg i 6 dni ale według Pani dr 1 dzień mniej Robiłam sobie takiego suwaczka ale nie wiem jak to zrobić żeby był cały czas w moich postach ? żeby nie trzeba było wklejac linka cały czas...pomóż ania_mr
Wchodzimy w ustawienia --> Zakładka Społeczność i tam jest twój podpis na forum i tam wklejasz ten kod -
olka331 wrote:A i stwierdził że 9 miesięcy abstynencji w sprawach łóżkowych Chyba się boi żeby nie zaszkodzić maluchowi;)
U mnie tak samo abstynencja ciekawe jak ją wytrzyma jak przed weselem też chciał żyć w czystości i po 3 miesiącach nie wytrzymał -
nick nieaktualny