MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Powiem Wam, że dopóki nie byłam w ciąży tylko się starałam lub myślałam jak to kiedyś będzie to na samą myśl o porodzie wszystko mnie TAM bolało. Teraz kiedy udało się zajść nie myślę o tym (póki co)tak intensywnie, bardziej skupiam się żeby wszystko było dobrze, żeby dzidzia zdrowo rosła, żeby donosić ciążę podobnie jak Marysia napisała. Może bliżej rozwiązania myśli o porodzie powrócą
PS. Dziewczyny po jakim czasie zobaczyłyście serduszko na USG. Ja będę miała w 5tyg. 6dzień USG a więc pełny 6 tydzień i zastanawiam się jak to będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2013, 13:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny w necie znalazłam coś takiego na mdłości:
*zjedz rano coś lekkostrawnego, np. krakersa, sucharka
*zanim wstaniesz, poleż ok. 10 minut
*jedz mało i często
*kolację zjadaj przynajmniej godzinę przed spaniem
*miej zawsze pod ręką coś do przegryzienia
*pij herbatkę miętową -
nick nieaktualnyA więc juz po wizycie...krwiak się wchłania, tsh 6,6 jest podwyzszone ale dopiero w poniedziałek do endokrynologa mam isc i dopiero zaleci tabletki. Szkrabek rośnie ma 6mm:) serduszko dzis juz mocno biło:) Nadal lezeć mam tak do 13 tyg. Super! cieszę sie ze ładnie rośnie!ale jestem szczęśliwa:)
kaaasiaczek_, juicca, olka331 lubią tę wiadomość
-
ja też byłam dzisiaj na wizycie i również słyszałam serduszka mojego malca, rośnie sobie i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. następne usg 31 lipca. teraz jestem już trochę spokojniejsza. a zalecenie leżenia mam również. i naprawdę idzie oszaleć z nudy. ale cóż, czego się nie zrobi dla dziecka.
Marysia0312 lubi tę wiadomość
-
więc tak, byłam dzisiaj na wizycie u mojego gin, wszystko w najlepszym porządku maleństwo ma równe 2 cm i takie maluteńkie raczki i nóżki, dokladnie 8 tydzien i 5 dni i termin porodu nie na 1 marca a na 28 luty bede zagladac tu i tu. nastepna wizyta 14.08 na 10:00 bede miala robione szczegółowe badanie dzieciatka, nawet na prenatalne nie musz jechac bo pan doktor ma nowsze usg niz w bydgoszczy co na tych prenatalnych robia i co wazniejsze robi o jedno badanie wiecej....
Dagmara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny