MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybyłam w srode u gina ale powiedział ze mam isc do endokrynologa...ide w poniedziałek (mój gin który jest na urlopie własnie wraca ,jest ginekologiem i endokrynologiem.) Poprzedni gin u którego byłam powiedział ze spokojnie do poniedziałku sie nic nie stanie i ze to nie duzo 6,6.
-
nick nieaktualny
-
Ja jeszcze 17 sierpnia idę na wesele wcześniej znalazłam sukienkę która mi się spodobała ale jak się dowiedziałam że jestem w ciąży od razu musiałam z niej zrezygnować bo domyśliłam się że do tego czasu brzuszek mi wyskoczy. Na szczęście znalazłam inną odcinaną od dołu więc nawet jak brzuszek mi urośnie to będzie dobra
Od siostry dostałam jej starą spódnicę ciążową jeansowa i w niej chodzę bo nie pije mnie a sądzę że jak bardziej przytyje to ona będzie za mała (siostra przed ciąża wchodziła w 34 a ja 38/40) wiec na teraz jest idealna i wygodna Nic mnie nie uciska
Nie mogę się doczekać USG 16 sierpnia. Jeszcze tylko jedno badanie muszę zrobić: awidność przeciwciał IgG przeciwko wirusowi cytomegalii. Znowu kłocieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2013, 10:14
-
Coś jest z tym brzuchem I to dziwne uczucie gdy czasem z przyzwyczajenia próbuję wciągnąć a i tak zostaje odstająca oponka ;)Ania mnie też właśnie czekają 2 lub 3 wesela. Co do trzeciego jeszcze nie jesteśmy pewni. Od sierpnia co miesiąc. Sama się zastanawiam co kupić, żeby wykorzystać na wszystkie
-
ja na wesele idę dopiero 14 września, jeszcze spotkał mnie zaszczyt bycia świadkiem, ale nie wiem czy to dobry pomysł, żeby dziewczyna z brzuchem była świadkiem, a to będzie wtedy 15-16 tydzień. muszę się szybko określić czy w lewo czy w prawo. a sama nie wiem...
-
Witam, czy mogę się przyłączyć?
Przewidywany termin mam na 18 marca, to moja pierwsza ciąża
Początek ciąży był straszny i spędzony w szpitalu, ale teraz jest dobrze i oby było tak do samego końca, w piątek widziałam moje maleńkie serduszko, radość nie do opisaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2013, 15:53
-
Jui wrote:Witam, czy mogę się przyłączyć?
Przewidywany termin mam na 18 marca, to moja pierwsza ciąża
Początek ciąży był straszny i spędzony w szpitalu, ale teraz jest dobrze i oby było tak do samego końca, w piątek widziałam moje maleńkie serduszko, radość nie do opisania
Jui, witamy serdecznie, teraz na pewno będzie już lepiej.
-
nick nieaktualny
-
Witam witamy nowe przyszłe mamusie.
Miriam
Dokładnie trzeba myśleć pozytywnie, szczególnie teraz bo dzidziuś się bardzo szybko rozwija.
Jui
Dobrze że już lepiej, ja na bicie serca jeszcze czekam. Zdrówka:)
Córka 2012👱♀️
Córka 2014👩💼
Syn 2016 👱♂️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, mogę i ja się przyłączyć? Ovu wyznacza mi termin na 15 marca - to moja pierwsza ciąża.
Dwie kreski na teście zobaczyliśmy 5 lipca, a na USG w 5t6d zobaczyłam piękne serduszko (zarodek miał 2,2 mm).
Bardzo się boję czy wszystko będzie ok, strasznie przez to panikuję.
Obecnie jestem w 7t4d. Nie mam i nie miałam nudności, mdłości ani wymiotów. Jedyne co to czasem pokłuwa mnie jajnik i czasem zaboli mnie jednorazowo brzuch jak na @. No i szybko się męczę. -
pasia27 wrote:Witajcie nowe mamuski.zapraszam dopiszcie sie do listy przyszlych mamusiek.jest taki caly temacik i jest nas tam duuuzo.
Widziałam ten temat Ja jeszcze poczekam do pierwszego USG. Tak na wszelki wypadekpasia27 lubi tę wiadomość
Córka 2012👱♀️
Córka 2014👩💼
Syn 2016 👱♂️