MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszedzie jest napisane ze 3 trymestr to najpiekniejszy czas ciazy.
Hmmm my tu mamy same problemy, troski, obawy.....
Wiekszosc z nas kolo 15.02 bedzie mialo donoszona ciaze, wiec glowy do gory, musimy dac rade. Ja sie najbardziej teraz boje, ze nie zdarza mi zrobic tej cesarki, no ale chyba wiedza co robia i jakby co to by mnie wyslali juz teraz do szpitala. -
ania_mr wrote:Ja wczoraj byłam na zakupach i pozałatwiać sprawy aż 6 godzin dziwie się że wytrzymałam.
Najpierw poszliśmy zamówić jedną szafę, potem US, ZUS, Real, Rossmann, Auchan, i do domu.
Wszystkie macie teraz wizytę co 2-3 tygodnie więc się dziwie czemu lekarka wyznaczyła mi wizytę dopiero na 6 marca czyli za 4 tygodnie chyba lekarka nie ma obawy że urodzę wcześniej że mam tak późno wizytę, a mi się wydaje że zamiast na wizytę to będzie porodówka, ale zobaczymy
Aniu mnie też zapisała na 3.03 czyli 4 tyg od ost wizyty. A 4 mam mieć cesarke bo moja gin wyjeżdża a chce żeby to ona robiła...pewnie dlatego że nam się szyjka skróciła ale rozwarcia i innych problemów brak to nie ma co tak chodzic co chwile
ania_mr lubi tę wiadomość
-
Endokobietko jesli boisz sie ze nie zdazysz dojechac na czas do szpitala to po 14 lutym jedz na izbe i powiedz ze Cie boli brzuch i nie czujesz ruchow.Wtedy Cie pewnie zostawia na oddZiale a Ty bedziesz spokojniejsza. Tak sobie glosno mysle tylko
Endokobietka lubi tę wiadomość
-
EFFCIA 17.2 mam omowienie cesarki w szpitalu. zeby tylko do tej daty dotrwac. tutaj mnie wywala do domu jak bedzie ok. Bylam przed swietami z mezem na izbie mial odwodnienie organizmu dali mu kroplowke. zbadali i o 2 w nocy kazali wracac do domu ;)sorry za bkedy z komorki pisze
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ja już po wizycie.Troszke czuję się niedopieszczona bobyłam w zastępstwie u innego lekarza. Nie zrobił mi USG
KTG wyszło prawidłowo - bez skurczy , badanie ginekologiczne też ok - szyjka krótka i rozwarcie nadal na 1cm ale się nie powiększa.
Duphaston (8ostatnich tabletek mam zjeść i już koniec
Aspargin też zmniejszyć dawkę i w przyszlym tygodniu odstawić zupełnie.
No i najważniejsze:) jeszcze tydzień i powiedział ,że moge rodzić
Powoli moge coraz więcej chodzić.
Super!!!Endokobietka, ania_mr, pillow, paula22, kaaasiaczek_, juicca lubią tę wiadomość
-
dzień dobry wszystkim ciężarówkom
u mnie łóżeczko już stoi w pokoju, ubranka wyprane, poprasowane i spakowane do szafek wg rozmiarów.
torba do szpitala spakowana na 90%, torba z ubrankami dla synka na wyjście ze szpitala spakowana.
chyba mnie dopadł syndrom wicia gniazda.
wizyta z ktg 18 lutego. zobaczymy jak się sprawy potoczą.
szczerz mówiąc to już by mógł wyjść. ja już pomału niedomagam. jeszcze trochę nie będę mogła się przewrócić na drugi bok. już mi to sprawia trudność. ledwo chodzę z ogromnym bólem podbrzusza i kręgosłupa!!!
wczoraj byłam jeszcze u dentysty. naprawił mi ząbek i już nie boli. chociaż on... hehepillow, Iwo123, kaaasiaczek_ lubią tę wiadomość
-
wisnia super ze wszystko juz przygotowane.
Pillow ja tez bym chciala chociaz tydzien wytrzymac.
Wszystkim spieszy sie zeby dziecko szybciej przyszlo na swiat, ja chcialabym zeby moje czekalo do konca lutego.
U mnie wszystkie torby spakowane od poczatku stycznia.
Lozeczko kompletnie gotowe, przykryte wielkim przescieradlem zeby sie nie kurzylo.
Wlasnie tez sie dzisiaj zastanawialam co z Kocurkiem.
Mam nadzieje, ze wszystko ok.Effcia28 lubi tę wiadomość
-
miejmy nadzieje, że u Kocurka wszystko dobrze.
to mój brzuch dziewczyny z dziś. jeszcze chwile temu nie miałam rozstępów.
http://www.iv.pl/images/23751143363133540661.jpgEndokobietka, ania_mr, Oleńka, wisnia11, Iwo123, kaaasiaczek_ lubią tę wiadomość