MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula myślałam o Tobie od rana...masakra tyle stresów jeszcze na koniec ciąży. Służby zdrowia u nas to tragedia.
Ja jutro ide do lekarza, mój ma urlop wiec w zastepstwie ide do innego. Jestem ciekawa co powie. Wizyte mam o 9 rano.
Czyli za kilka dni mamy ciąże donoszoną hura!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 17:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marysiu ja mam brzuch czesto spięty. mój wynik gbs ujemny dzis mi lekarka podała wynik.
mi połozna dziś powiedziała, że mam skończone 36tyg a idzie mi 37. juz też sama nie wiem jak to liczyć.
po dzisiejszej sytuacji to juz boje chodzić się na ktg państwowo...
pillow o tym samym pomyslałam ostatnio aby zrobic zdj brzuszka bo to ost chwile moga byc gdy go mam;)
ale rozstępy zrobiły mi się sporeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 18:24
-
nick nieaktualny
-
mi ta lekarka kazała chodzić co 3-4 dni na ktg ale za 5 w sumie mam u swojego lekarza, który prowadzi moją ciąże od początku więc nie wiem czy isc do tego szpitala bo nie wiem co mi znowu kto tam wymyśli bo co lekarz to co innego tam słysze...
tak na zaś zleciła mi zrobić, crp robili mi w szpitalu i było okWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 18:31
pillow lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny