MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny ja tych lekarzy to ost nie pojmuje a odkąd byłam w szpitalu to kołują mną bardzo. wychodzę głupsza ze szpitala.
mnie uspokaja jedynie ten prywatny lekarz jak dotąd bo nie straszy nie wiadomo czym, nie wymysla jak tamci czasami no i fachowo sie wszystkim zajmuje, zwraca uwagę na wszystko.
jak leżałam w szpitalu to od jednej położnej słyszałam, że przedłużaja już czasami pobyty bo nie chce im się wypisów robić albo, że czym dłużej pacjentke mają to więcej szpital zarabiaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 18:38
-
mnie ost na usg mój lekarz też spytał czy sie denerwuje bo dziecko ma przyspieszony rytm serduszka. powiedziałam, że tak.
porównał inne usg i mówił, że to sie zdarza bo zawsze jak badał było wszystko dobrze.
idę pod prysznic i się położe dalej bo coś mnie brzuch jak na miesiączke boli i brzuch twardyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 18:59
-
nick nieaktualny
-
Witam się z Wami wieczornie
ja mam jutro ktg na 18 to będzie moje pierwsze i pewnie jutro będę miała stresa.
Jeśli chodzi o bóle okresowe to nie mam,mam tylko skurcze nieregularne i pewnie znając życie przyjdzie mi rodzić jak mój lekarz będzie na urlopie
-
Dzien dobry dziewczyny!
kolejny dzien za nami. Byle do piatku.
Ja mam wizyty od 27 grudnia co tydzien, przez miekka i skrocona szyjke, teraz doszlo do tego rozwarcie.
Wizyta to wazenie, badanie moczu, mierzenie cisnienia, CTG i badanie dopochwowe, mierzenie pH pochwy, od czasu do czasu USG brzuszne, jak sie lekarzowi zechce, co 2-3 tygodnie hemoglobina.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 08:44
-
Ja wczoraj byłam na zakupach i pozałatwiać sprawy aż 6 godzin dziwie się że wytrzymałam.
Najpierw poszliśmy zamówić jedną szafę, potem US, ZUS, Real, Rossmann, Auchan, i do domu.
Wszystkie macie teraz wizytę co 2-3 tygodnie więc się dziwie czemu lekarka wyznaczyła mi wizytę dopiero na 6 marca czyli za 4 tygodnie chyba lekarka nie ma obawy że urodzę wcześniej że mam tak późno wizytę, a mi się wydaje że zamiast na wizytę to będzie porodówka, ale zobaczymyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 09:14
Oleńka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry;)
Dziewczyny ja te 'zakwasy' miałam już wczesniej duzo ale wczoraj po tym chodzeniu to taki dokuczliwe były, że łzy w oczach przy przewracaniu się na łózku, nie mówiąc o wstaniu na nogi tak mnie ciągnęło wszystko;/
boję sie jak ja urodze jak tam sił trzebaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 09:52