MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie wiem czy mi sie dzisiaj nie zaczyna brzuch obnizac, dotego ten straszny bol w pochwie, no i mam wiecej sluzu, taki kolor zoltawy, chociaz nawet nie wiem czy nie jest juz lekko rozowy, kurcze nie wiem czy dotrwam do wieczora. naprawde dziwnie sie dziisaj czuje.
-
pillow wrote:Ja śluz mam czasami bezbarwny ciągnący się, a czasami jest go więcej i wtedy trochę gęstszy i właśnie żółtawy. A ból aż tak silny masz?
ja jutro zamierzam powoli wstać, chyba to dobry pomysł już?
jak myślicie? -
pillow pewnie, do poniedziałku już niedaleko to jeszcze tyle wytrzymasz;)
ja jutro powoli wstane bo w sobote wyjde do lekarza to znowu 'zakwasy' będą bardziej dokuczliwe;/
chociaż teść to mi ost mówił żebym do porodu leżała no ale chyba bez przesady -
no ja też bo boli mnie bardzo wszystko i ledwo chodze to jak ja urodze dlatego musze rozruszać mięśnie.
jak jest ciąża donoszona to nie ma co moim zdaniem tez przesadzac bardzo. połozna i lekarz mówili mi w szpitalu, że jak dziecko chce wyjść to lepiej żeby wyszło i nie ma co do dnia terminu trzymac bo widocznie w brzuchu nie jest mu najlepiej już. ja ciesze sie, że dotrwałam do ciąży donoszonej ale wolę urodzić przed terminem niz po.
to duża byłas;) ja ważyłam 2700gWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 11:24