MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKocur wrote:Ja chciałabym syneczka, ciągle mówię do maluszka Rysio
ale kto mnie nie spotka to mówi, że będzie dziewuszka, więc sama już nie wiem . W sumie na początku mnie drażniło takie gadanie, ale teraz jak pomyślę, o takiej małej księżniczce ... hhihihi :> no zobaczymy
To ja tak samo mówię że tam mieszka Franio:) ale mile sie zaskoczę jak to bedzie dziewczynka;) ZRESZTĄ WSZYSTKO JEDNO,aby zdrowe bylo dzieciątkoKocur lubi tę wiadomość
-
Franio to śliczne imię!!! Też chcieliśmy tak nazwać chłopczyka, ale już tyle osób nas uprzedziło, że na razie zdecydowaliśmy się na Rysia ale czas jeszcze pokaże
Pewnie , najważniejsze zdrowe ! -
nick nieaktualny
-
Ja z mężem swojej córeczce chcemy dać imię Alicja było już ono dawno wymyślone zanim zaszłam w ciąże i tak pozostaje. Natomiast mój brat mówi że to Magdalenka a moja mama Wiktoria. Że Alicja jej się nie podoba, więc znam to skądś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2013, 07:41
JulitQa, Endokobietka lubią tę wiadomość
-
Nie chce tu oczywiscie nikogo buntowac;) ale jestem pewna ze same z mężem powinnyśmy decydować o imieniu dla malucha. To w końcu nasze dzieci a nie teściów , rodziców czy babc i dziadków. Tak sobie myślę co im w ogóle do tego ? Marysiu Michał tez śliczne imię, ale ma tak na imię mój brat więc tez chciałam uniknąć powtórzeń. Na razie Rysio Leon , drugie imię ukochanym dziadku mojego męża a dziewczynka na drugie imię Marianka z kolei po mojej ukochanej babci
szczessciara lubi tę wiadomość
-
Marysia0312 wrote:Moja teściowa powiedziała że brzydkie imię i że nie chce...ale ja przemilczałam i tak zrobię swoje:) W końcu to mój dzidziuś Myślałam też o Michałku bo rzeczywiście co chwilę słyszę że dziecku ktoś dał Franek.
jeśli u nas będzie chłopczyk to będzie Michałek, a jak dziewczynka to Kinga. -
Kocur wrote:Ja chciałabym syneczka, ciągle mówię do maluszka Rysio
ale kto mnie nie spotka to mówi, że będzie dziewuszka, więc sama już nie wiem . W sumie na początku mnie drażniło takie gadanie, ale teraz jak pomyślę, o takiej małej księżniczce ... hhihihi :> no zobaczymy
Kocur mam to samo i tez nazywamy od samego poczatku nasze dziecko Rysio
-
Dziewczyny macie piekne brzuchy!!!
Ja myslalam ze mam wielki brzuch, ale moj to polowa z Waszych
Ja wygladam tylko jakbym sie najadla, ciagle nosze moje stare spodnie, co prawda z pasem na brzuch bo ich nie dopinam, no ale jeszcze wchodza (nie wszystkie, ale te wieksze sa ok).
Trzymajcie sie cieplo i milego dnia! -
nick nieaktualny
-
Kocur super brzuszek :*
jeśli chodzi o imiona to mi się podobają: dla dziewczynki Kornelia albo Lilianna (Konstancja też ale takie "sztywne" troche) a dla chłopca Damian albo Sebastian
Mąż dla chłopca nie wymyśla bo narazie akceptuje mój wybór (może jeszcze coś wymyśli od siebie ) a dla dziewczynki się uparł że Patrycja... mi się niekoniecznie podoba dla mojego dziecka bo mam mały uraz do tego imienia.
Może go jeszcze przeforsuje na swoje bo te co wybrałam też mu się podobają.
Jeśli chodzi o mojego lokatora to myślę że jest synek. Mąż bardzo chciał córeczkę ale też już mówi do brzucha per on, jemu, małemu itd. hahaha
Kocur lubi tę wiadomość
-
szczessciara wrote:Fajny masz ten brzuszek na 16 tydzien ) moim zdaniem na ten tydzien to duzy
-
Śliczne imiona dziewczyny !!!
Widzę również, że większość z nas ma przeczucia na synka:)- zobaczymy u których się sprawdzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny