MARCOWE MAMUSIE 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
pillow wrote:Aniu podpowiem. Bo wyczytalam tez, ze dziecko powinno raczki klasc naprzemiennie, a u Dawida rece pracuja razem. A jak to wyglada u Ali? Dlatego chce, aby ktos fachowo na niego spojrzal
muszę zwrócić na to uwagę bo nie mogę sobie przypomnieć jak ona tymi rączkami rusza -
Wlasnie sobie siedze w pracy i czytam gazete niemiekci Poradnik dla Rodzicow, akurat trafil mi sie artykul o pielegnacji zebow, a wiec polecaja szczoteczki elektryczne od pierwszego zabka, pasty do zebow z fluorem i wizyte u dentysty po pojawieniu sie pierwszego zabka. Hmmmmm mam dzis wizyte u mojego dentysty zapytam, co sadzi o tych zaleceniach.
Byla ktoras z Was juz z dzieckiem u dentysty?
19.01. mamy szczepionke skojarzona odra-świnka-różyczka. Wlasnie wypisalam wniosek urlopowy na ten dzien.
17.02. kolejna dawka tej 6 w 1 i pneumokoki.
Nie wiem tylko kiedy jest ospa wietrzna, powinna byc tez cos kolo roku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 08:58
-
pillow wrote:Aniu Ala ladnie siada, wstaje takze raczej nie ma obaw
Endokobietko ja nie bylam u dentysty z Dawidem i jeszcze sie nie wybieram. Zalecaja, ale w sumie zastanawiam sie jaki cel ma taka wizyta
My na odre swinke rozyczke mamy wizyte 4 marca
a my po 7 marca mamy przyjść na szczepienie -
Aniu ale jakie konkretnie lovi Junior? lovi aktiv?
Ja kupilam Jasiowi na Mikolaja m.in. butelke z rurka, chicalam wyprobowac, ma zaworek ktorego ani ja ani maz nie przeszkoczylismy, nie potrafimy z tego pic, odlozylam jak Jas bedzie mial pare lat moze da rade
http://allegro.pl/kubek-pstryczek-niekapek-bidon-320-ml-nuby-i4845044678.html Taki kupilam oczywiscie u mnie 4.99 Euro, masakra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 11:05
-
Juicca dobrze, że doszliście do porozumienia z mężem Przemęczycie się rok i pójdziecie na swoje to w końcu odsapniecie.
Endokobietko my mamy kubek 9m+ z Lovi, ten dla młodszych dzieci. Drugi jest 12+
za promo w rossmanie mąż zapłacił chyba 22 zł
Pilow fantastycznie, że sprawa z Dawidkiem się wyjaśniła. Jak już jesteśmy w temacie szczepień to, żeby tylko nie okazało się to właśnie NOP skoro zabronili szczepić :< Jednak matka, wie najlepiej czy coś jest nietak z maluchem, więc super się spisałaś, ze zareagowałaś w porępillow lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny
https://bellybestfriend.pl/cms/File/users/4854/avatars/4854_100x100_35.jpeg
hehe znalezliśmy mieszkanie na wynajem na półtora roku za odstepne 300 zł no wiadomo plus 500 czynsz i media ale moi rodzice i Tomka powiedziali ze Nam pomogą i po 200 zł Nam pożyczą czyli wpadnie do kieszeni 400 zł akurat Nam pasi bo za półtora roku max , chcemy kupic mieszkanie no tzn Moi rodzice i ja bo mam działki które trzeba sprzedac wiec luz mieszkanie bedzie na mnie bo mamy rozdzielnoscEndokobietka, paula22, Kocur lubią tę wiadomość
-
pillow wrote:Bylismy dzis u lekarza, jest tak jak myslalam, zaczynamy od stycznia rehabilitacje. Takze ciesze sie, ze udalam sie do specjalisty. No i narazie mamy zakaz szczepien
Pillow a jaki jest dokladny powod tej rehabilitacji jesli mozna spytac, nie musisz odpowiadac.