Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czy tylko ja tu cierpię na bezsenność?? Masakra obudziłam się godz temu i juz spać nie mogę. Jak radzicie sobie ze zgagą? Bo ona ostatnio mnie non stop nawiedza...
-
nick nieaktualnyDzień dobry witam się z Wami. Ja dzisiaj juz przed 7 na nogach, aż sama jestem w szoku bo tak na codzień to przed 10 głowy nie wychylam z pod kołderki...
Puściłam pranie przygotowałam po części obiad i teraz zajadam jajeczniczkę na mleku i nadrabiam wpisy na forum
-
Dobry dzień

Emartea dobrze,że nic Ci się nie stało. Kolana się zagoja, a na spodnie naszyj urocze łatki
Ja dopiero otworzyłam oczy. Dzisiaj znowu całą noc jestem sama bo M idzie śpiewać. Ale gin powiedział, że w ostatki mogę wrócić na scenę

Miłego dnia
Emartea lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTess wrote:Emartea - dobrze że refleks miałaś szybki, uff. Ja to już słyszałam o tylu ,,wypadkach" domowych w trakcie ciąży, że jak wyłażę z wanny to się za umywalkę trzymam na wszelki wypadek, by się nie pośliznąć

Czy Wy też tak macie, że zaczynacie puchnąć? Bo mało, że w ostatnim miesiącu sporo przybrałam na wadze, to jeszcze wczoraj tak mnie zaczęła uwierać obrączka, że ledwo pod zimną wodą z mydłem udało mi się ją zdjąć... palce mam jak frankfurterki
U mnie tak się dzieje, obrączkę to mam ściągniętą już od 6 mca. Najczęściej to jak dłużej postoję albo siądę na twardym krześle, to za jakiś czas normalnie czuję jak rosnę, a najbardziej właśnie dłonie, palce... -
nick nieaktualnyJustyska89 wrote:Oj widzę ze tez nie spicie jeszcze nie dość że mała tam akrobacje wykonuje to zgaga mnie męczy masakra normalnie
Witaj w klubie, ja zeszłej nocy tak miałam, coś okropnego. Dopiero ok 6 rano mi przeszło...
Anastacia33 lubi tę wiadomość
-
Emartea to szczescie tylko tyle sie stalo!!
jak ja wam zazdroszcze tych glupich i prostych czynnosci... jak pranie czy gotowanie obiadku... ;/
ja leze od srody i mnie juz kurwi... bierze bo nie lubie tak bezczynnie lezec ;(
ale efekty sa bo w czwartek brzuch twardnial ok 15 razy, wczoraj juz ok 5 razy wiec jest coraz lepiej...
) bol miesiaczkowy tez coraz mniej dokucza wiec mam nadzieje ze sytuacja opanowana... ale to byl chyba ostatni dzwonek na lezenie.. gdybym wizyte miala w przyszlym tyg to pewnie juz bym na porodowce lezala...
Madzik82, Emartea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzisiaj mam jechać z siostrą do hurtowni z artyułami dziecięcymi i mam w planie kupić resztę rzeczy z listy i biorę się za pakowanie torby. Słyszałam już parę opini że mam tego nie robić bo "wywołuję wilka z lasu" ale ja w takie rzeczy nie wierzę, jeżeli mam zacząć rodzić to zacznę i spakowana walizka nie ma na to wpływu, a nie widzi mi się wizja pakowania walizki z odchodzącymi wodami, chociaż mówią że do skurczy i porodu od odchodzących wód jest trochę czasu. Ja jednak będę skupiać się na tym że zaczęłam rodzić
i podejrzewam że połowy rzeczy bym nie spakowała
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziutek cieszę się że jest wszystko ok. Ja też się staram leżeć jak najwięcej tyle robię co mogę bo mój kochany mężuś zapieprza na naszej budowie więc chociaż obiadek chcę mu zrobić.. Damy radę, w końcu zrobimy wszystko dla naszych szkrabów

Powiem Wam, że naprawdę jak sobie pomyślę, że będę mamą... ach... pierwszy dzień mamy w tym roku... sama myśl o tym, że będę mamą... aż łezka mi się w oku kręci
bella82, bella82, SunSun, Niunia86, madziutek 23, gosiaczek31, Rubi, loszcz, Tess, MisiaMonisia, Ewelaa, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
dzien dobry mamuski!
ja tez kiepsko spalam
Emartea dobrze, ze ani Tobie ani Maluszkowi nic sie nie stalo. teraz sa przeceny wiec moze znajdziesz jakies spodnie w fajnej cenie?
Ja torbe chce spakowac poczatkiem lutego, bedzie stala w kacie i czekala
Moj Junior tez wczoraj szalal do pozna
a dzis juz jest aktywny 
Milego dzionka!
Emartea, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
U mnie tez pralka wstawionakaczamila wrote:Dzień dobry witam się z Wami. Ja dzisiaj juz przed 7 na nogach, aż sama jestem w szoku bo tak na codzień to przed 10 głowy nie wychylam z pod kołderki...
Puściłam pranie przygotowałam po części obiad i teraz zajadam jajeczniczkę na mleku i nadrabiam wpisy na forum
kaczamila, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się z Wami w dniu w którym po raz pierwszy od dnia ślubu nie ubrałam obrączki
to a propos puchniecia
Choć myślę że sama sobie zaszkodziłam bo przez przeziębienie prawie nie pije wody ostatnio. Co prawda jeszcze założę i ściągne obrączkę ale idzie mi to dość ciężko i wolę nie ryzykować
Emartea dobrze że nic Ci się nowa płyta stało!
U mnie torba leży w przepokoju i jak wypiorę coś co jest do szpitala np. ostatnio koszule do karmienia to od razu wkładam to do tej torby a nie do szafy. Poważne pakowanie urządze w lutym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 10:10
Tess, Emartea, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:A któr chlebek nie podnosi Ci cukru, może i ja go spróbuję
Dorka ja kupuję chlebek z sąsiedniej piekarni. Nie podam Ci nazwy bo pewnie nie jestes z okolic Torunia?
Musiałabyś popróbować kilka..i sama zobaczysz który bedzie Ci "służył".
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
💊 Euthyrox N100
💊 Metocard
Starania od : luty 2019 r.
16.10 - widoczny pęcherzyk ciążowy
5.11. USG . Jest ❤️🥰 (8t+0d)
12.12. I USG prenatalne - Dzidziuś zdrowy ❤️
Ryzyko wad genetycznych - niskie ❤️
30.01. II USG prenatalne

-
anet525 wrote:Czy tylko ja tu cierpię na bezsenność?? Masakra obudziłam się godz temu i juz spać nie mogę. Jak radzicie sobie ze zgagą? Bo ona ostatnio mnie non stop nawiedza...
Ja biore Rennie...Pomaga......
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
💊 Euthyrox N100
💊 Metocard
Starania od : luty 2019 r.
16.10 - widoczny pęcherzyk ciążowy
5.11. USG . Jest ❤️🥰 (8t+0d)
12.12. I USG prenatalne - Dzidziuś zdrowy ❤️
Ryzyko wad genetycznych - niskie ❤️
30.01. II USG prenatalne

-
Witam w ten piękny dzień,
Ja już po zakupach, małym sprzątaniu, na obiad robię bitki, już prawie gotowe.
Wczoraj też miałam twardy brzuch,ale u mnie to norma jak coś robię.
Ja torbę spakuję tak w połowie lutego. I tak pewnie przenoszę.
Moja kuzynka dziś urodziła synka 4kg, 57 cm
Miłego weekendu
madziutek 23, MisiaMonisia, loszcz, Niunia86, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry brzuszki:-) ja dalej w szpitalu.Cieszyłam sie że przestał mi twardniec brzuch ,skurczy nie mam i w ogóle dużo lepiej sie czuje.Podlaczyli mi KTG a tu prawie same skurcze!
także..zaraz kroplowka choc mieli dac mi później i lezenie
ehh teraz czekam na męża i oglądam tv.
Emertea ale pech,dobrze że ci sie nic nie stalo !
Emartea lubi tę wiadomość
-
Dlugo jeszcse beda cie trzymać w szpitalu?SunSun wrote:Dzień dobry brzuszki:-) ja dalej w szpitalu.Cieszyłam sie że przestał mi twardniec brzuch ,skurczy nie mam i w ogóle dużo lepiej sie czuje.Podlaczyli mi KTG a tu prawie same skurcze!
także..zaraz kroplowka choc mieli dac mi później i lezenie
ehh teraz czekam na męża i oglądam tv.
Emertea ale pech,dobrze że ci sie nic nie stalo !