Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj kupiłam sobie poradnik w oczekiwaniu na dziecko wszyscy ją zachwalali a moim zdaniem jest taka sobie.
Co prawda są odpowiedzi na wszystkie pytania ale to samo jest w necie. Także ten. Tak Średnio jestem zadowolona liczyłam na więcej.
Kupiłam tez pierwsza rzecz dla maleństwa o takie pacynki jedna do wózka druga do łóżeczka no i dostaliśmy pieluszki najmniejsze od mojej przyjaciółki bo jej zostały dostaniemy tez lezaczek bujaczek który 3 miesiące temu jej kupiliśmy wiec zawsze coś a jutro zaczynamy 3 miesiąc wiec byle do przodu i byle nadal bez objawów
Krokodylica, MamaAdasia, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Cześć dziewczynki.
Widzę że pisałyście o usg. Mam pytanie, lekarz kazał mi przyjechać w poniedziałek by potwierdzić ciążę. Myslicie że jak pojadę jutr (2 dni wcześniej niz kazał) to coś będzie widać na usg? Wy kiedy robiłyście? U mnie jutro będzie 28dpo. Bo nie wiem czy jechac jutro bo jak nie to dopiero za 1,5 tygodnia zrobię. A może lepiej poczekac i już wtedy wszystko ładnie będzie widać?
Ja bym na Twoim miejscu poczekała. Jak byłam na wizycie w 5t 2d to był sam pęcherzyk i "coś" maleńkiego w środku ale bardzo ciężko było natrafić na to "coś".. -
hej, mi dziś Bf wskazuje na 9 tydzień i 3 m-ąc ciąży. Nieźle, czas szybko leci..
u mnie nadal mdłości rano i wieczorem najgorsze...
ja ksiązek o ciąży nie czytałam, bardziej gazetki i poradniki..
Madzik, właśnie ja też w 1szej ciązy miałam brzuszek mały dopiero w 5 m-cu a teraz juz się pojawia, ale podobno tak już jest...
kasss - trzymam kciuki, co się dzieje?
-
nick nieaktualny
-
anka słodkie
krokodylica jutro bd widać tylko zarodek albo nadal blacystę, za półtora tyg powinno być serduszko, więc chyba lepiej zaczekać ale zrobisz oczywiście jak chcesz
MamaAdasia oj tak, ja dopiero pamiętam co mialam 4t+6d pierwsza wizyta a tu juz prawie bliżej konca 8 tyg... jejku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymala czarna wrote:Dzień doberek z rana mamuśki:)
Tak sobie czytam i się zastanawiam czy u mnie wszystko ok. Większość z was pisze, że macie mdłości i inne dolegliwości. Ja prócz częstego biegania do łazienki nie mam innych objawów....nie wie czy to dobrze czy źle.
Mizzelka- ćiśnienie takie miałam zawsze nawet przed ciążą więc jakoś nie czuje różnicy