Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiunia gratuluje:)
Dziewczyny dzięki za recenzje...coś pewnie kupie, ale może jeszcze zaczekam. Wiem,że to głupie (zwłaszcza, że o ciąży wiedzą już moi szefowie i najbliżsi przyjaciele) ale boję się zapeszyć.
Zastanawiam się też kiedy iść do lekarza - jestem umówiona na 30stego (żeby sprawdzić lekarkę z poza LuxMedu) ale ponieważ w środę wypadła mi nieoczekiwana wizyta nie wiem czy jest sens, żeby robić kolejne USG już tydzień później. A jak nie pójdę do lekarza 30stego to kolejny termin mam 22giegoNiunia86 lubi tę wiadomość
-
Scarlett2014 wrote:czekaja moim zdaniem dobrze zrobiłaś. U mnie podobna sytuacja była w środę. Może i panikuje, ale po wizycie u lekarza przynajmniej się uspokoiłam. Ciesze się, że wszystko dobrze:)
Blanka to jest już co najmniej trzy z 85:)
Dziewczyny czy któraś z Was poza mną nie bierze ani duphastonu ani luteiny? Bo ja nic nie biorę, nie miałam też sprawdzanego poziomu progesteronu. -
mala czarna wrote:Mnie udało sie przepisać na wcześniejszy termin do gin. Idę 4 sierpnia także powinnam być w 6tc i 6 dni mam nadzieje ze już coś bedzie widać i ze usłyszeć ze jest wszystko wporzadku
-
Mam pytanie czy któraś z Was ma popołudniowe mdłości rano iest ok a od 16,17 paw już nic nie zatrzymam w żołądku ma ktoś tak ?
-
Czekaja, ja dokładnie taką samą sytuację miałam wczoraj. Uważam, że lepiej iść i uspokoić się, że nic się złego nie dzieje, niż siedzieć i się zamartwiać. Od tego są lekarze, szpitale, przychodnie. Super, że poszłaś i że wszystko okazało się dobrze!
czekaja lubi tę wiadomość
-
Bella ja tez tak znosze to wszytsko , zaczelo sie wlasnie w 6 tyg. wymioty i mdlosci codzienne, nie dalam rady nic robic. byly dni bez wymiotow- to dzien przerwy a tak do wczoraj wymiotowalam codziennie! czasme byly dni ze nie przyjmowalam niczego i plakalam nad wc..
po kilka serii dziennie
nadal odrzuca mnei od jedzenia
kupilam opaski sea bands- nosze caly czas, nawet w nocy- wierze ze moze cos pomagaja
dzis mdlosci prawie nie bylo i nie wymiotowalam.
nie wiem jak bedzie dalej.
ale ciezka to przeprawa u mnie byla..
dodam ze w prawie 5 tyg schudlam 5 kg i wygladam jak chora..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 17:57
-
słoneczna 85 wrote:Bella ja tez tak znosze to wszytsko , zaczelo sie wlasnie w 6 tyg. wymioty i mdlosci codzienne, nie dalam rady nic robic. byly dni bez wymiotow- to dzien przerwy a tak do wczoraj wymiotowalam codziennie! czasme byly dni ze nie przyjmowalam niczego i plakalam nad wc..
po kilka serii dziennie
nadal odrzuca mnei od jedzenia
kupilam opaski sea bands- nosze caly czas, nawet w nocy- wierze ze moze cos pomagaja
dzis mdlosci prawie nie bylo i nie wymiotowalam.
nie wiem jak bedzie dalej.
ale ciezka to przeprawa u mnie byla..
dodam ze w prawie 5 tyg schudlam 5 kg i wygladam jak chora..
ojej, a bylas u lekarza? 5kg to strasznie duzo! ja mam dzis fatalny dzien ale mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej
Biedna sie wymeczylas, trzymam kciuki by Ci juz mdlosci odpuscily
-
Cześć dziewczynki.
Widzę że pisałyście o usg. Mam pytanie, lekarz kazał mi przyjechać w poniedziałek by potwierdzić ciążę. Myslicie że jak pojadę jutr (2 dni wcześniej niz kazał) to coś będzie widać na usg? Wy kiedy robiłyście? U mnie jutro będzie 28dpo. Bo nie wiem czy jechac jutro bo jak nie to dopiero za 1,5 tygodnia zrobię. A może lepiej poczekac i już wtedy wszystko ładnie będzie widać?