Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Macie juz brzuch? Ale nie chodzi mi o "ciaze spozywcza"
W pierwszej ciazy dopiero w 5tym miesiacu cos zaczela sie pojawiac. A teraz w drugiej wydaje mi sie ze sie juz zaczynam zaokraglac na brzuchu. Poza tym jestem skora i kosci...diamonds, MamaAdasia lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualnyMam już zaokrąglony brzuch a to 1 ciąża spodnie w pasie są przyciasne i leginsy zaczynają się wbijać w brzuszek i wątpię że jest to spowodowane jedzeniem bo jem tyle samo tylko pije więcej
Brzuszek ujawnia sie popoludniu/wieczorem a rano znikaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 12:33
-
cześć dziewczyny też mam termin na marzec dokładnie 26.03. W poniedziałek idę do ginekologa to będzie 5 tydzień i 5 dzień jak myślicie jest szansa że będzie już widoczne serduszko?
mizzelka lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Blanka85 gratluje 85 to twój rocznik? Jeśli tak to jesteśmy w jednym wieku ;-)U mnie było widać 5t6dz przy becie powyżej 40tys. Ale podobno to bardzo idywidualna sprawa..nie którzy lekarze nawet nie robią usg wcześniej niż przed skończonym 6tygodniem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 13:49
-
ja już miałam usg jak był 4 tydz i 6 dzień i pęcherzyk już było widać . dokładnie 3mm dlatego tak bardzo liczę na to serduszko
SunSun lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
mala czarna .... ja bym nie wytrzymała!! ja już szaleję... ale to pewnie przez to że tak bardzo długo się staraliśmy , a w ciążę zaszłam przed samym in vitro... czekałam tylko na okres i mieliśmy zaczynać in vitro a okresu jak nie było tak nie było...
SunSun, diamonds, mizzelka, Rubi, alternatywa, Madziq lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Blanka tak jak napisała SunSun jest to bardzo indywidualna sprawa, może już być widać (czego Ci życzę) ale jak nie będzie jeszcze to się nie przejmuj! Bo na to jeszcze jest czas.
Co do brzuszka to mi już wywala, zwłaszcza wieczorem. Ale ja też do najszczuplejszych nie należę więc może to też dlatego hehe.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
mala czarna wrote:No ja właśnie też się zastanawiam kiedy iść do gin. Niby zapisałam się na 11 sierpnia ( to będzie wtedy końcówka 7 tyg. ) i myślę czy tak zostawić czy przepisać się wcześniej?
-
kurcze dziewczyny a ja sie kiepsko czuje :-/mam straszne mdlosci, rano mialam biegunke ( ale wydaje mi sie, ze mnie przeczyscilo bo wczoraj przed pojsciem spac zjadlam sporo jogurtu naturalnego), jestem oslabiona i przed chwila tak mnie zakulo pare razy z lewej strony nie wiem co robic
-
przepisz przepisz mała czarna Rybeńka wiem że to indywidualnie... ale tak bardzo bym już chciała coś wiedzieć
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rubi wrote:a co do coli i innych napojów kolorowych....nie pije odkąd poroniłam...całkowicie odmieniłam swoją dietę, nie jest chipsów ani innych gówien...zmieniłam jajka na te z 1 z przodu itd. nie chce mieć sobie nic do zarzucenia, w szpitalu ordynator mi powiedział, że przyczyny jako takiej nie ma...po prostu coraz więcej młodych dziewczyn kończy tak pierwszą ciąże, bo otacza nas sama chemia...;/ jemy jajka pijemy mleko, ale wbrew pozorom wszystko jest zasyfione...oczywiście nie popadam w paranoje i nie jem jakoś bio...ale tam gdzie chemia jest oczywista czyli np. chipsy...nie tykam już tego....
ja akurat mam wszystko eko i jajka swoje i mleko swoje i warzywa swoje... więc głupia szklanka coli mnie nie zbawiła no ale racja zdrowe żywienie jest OK ale od czasu do czasu mozna sobie chapnąć coś słodkiego bo w koncu co jeść, to nie bo żołądek nie toleruje itp to aby na samych jogurtach bym jechała ;/diamonds lubi tę wiadomość
-
Blanka85 wrote:cześć dziewczyny też mam termin na marzec dokładnie 26.03. W poniedziałek idę do ginekologa to będzie 5 tydzień i 5 dzień jak myślicie jest szansa że będzie już widoczne serduszko?
-
bella82 wrote:kurcze dziewczyny a ja sie kiepsko czuje :-/mam straszne mdlosci, rano mialam biegunke ( ale wydaje mi sie, ze mnie przeczyscilo bo wczoraj przed pojsciem spac zjadlam sporo jogurtu naturalnego), jestem oslabiona i przed chwila tak mnie zakulo pare razy z lewej strony nie wiem co robic