Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:anka słodkie
krokodylica jutro bd widać tylko zarodek albo nadal blacystę, za półtora tyg powinno być serduszko, więc chyba lepiej zaczekać ale zrobisz oczywiście jak chcesz
MamaAdasia oj tak, ja dopiero pamiętam co mialam 4t+6d pierwsza wizyta a tu juz prawie bliżej konca 8 tyg... jejku
Ale mi chodzi tylko o potwierdzenie ciąży, że jest i że jest na swoim miejscu. Będzie to jutro widać? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ja jestem rocznik 93, wg usg jestem w 5t 5d nie uzupelniam suwaczna do momentu kiedy uslysze serduszko, w srode mam wizyte.. jak uslysze tetno to i rodzinie najblizszej powiem a co..
Anastazjaaa, mizzelka, MamaAdasia lubią tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
nick nieaktualnyScarlett2014 wrote:
To jeszcze jeden mam dla Was temat: fryzjer:) czy któraś z Was była lub wybiera się w ciąży do fryzjera żeby np. rozjaśnić albo przefarbować włosy? Ja powinnam, ale chce jeszcze chwile zaczekać bo nie chce faszerować małej/małego chemią.
Ja miałam wizytę na 16 lipca i nie poszłam ale tylko dlatego , że się źle czułam ,mdłości i te sprawy , bo tak to bym poszła . W dwóch poprzednich ciążach normalnie latałam do fryzjera i teraz fryzjerka mówiła że przychodzą kobiety normalnie tylko , że jak będzie mi zapach przeszkadzał to będę do kibelka latać na wymioty
-
Dziewczyny co sądzicie o pokłuwaniu podbrzusza? jestem w 5tygodniu ciazy na pierwszą wizytę chcę iść w 7tygodniu.Jednak niepokoją mnie delikatne bóle podbrzusza.Nie są całodniowe ale np. dzisiaj wieczorem miałam stresową sytuacje w pracy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 23:04
-
nick nieaktualnyNiunia86 wrote:A ja już po wizycie. Wreszcie udało sie zrobić USG. Moja dzidzia ma 8.5mm i ślicznie bijące serduszko. Także jestem spokojniejsza bo doznałam dzisiaj ogromnej dawki miłości ♡
A oto moja kruszyna
http://zapodaj.net/d716624a0c7c8.jpg.html -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydiamonds wrote:Chciałam zapytać czy zapisałyście się już na usg genetyczne w 12 tyg?
Mi cały czas rejestratorka zwleka z zapisem bo podobno lekarka nie podała terminu na sierpień a tylko ona robi mój lekarz prowadzący nie robi w ośrodku. Byłam u niego w szpitalu podejrzeć serduszko ale to szczegółowe mam zrobic w ośrodku. Podał mi widełki czasowe od 10 do 25 sierpnia na zrobienie tego usg i nie pamiętam jak z małą cztery lata temu się zapisywałam. Czy lepiej zrobić przed 12 tyg czy w 12 czy po 12? Może głupie pytanie ale nie zapytałam go kiedy najlepiej i teraz nie wiem. Może Wam lepiej lekarze objaśnili?
-
Ja rocznik 90:)
troche sie uspokoilam ta wizyta:) moja kruszynka ma juz 16mm:)
Jesli chodzi o mdlosci tez mecza mnie mocno wieczorem. klade sie wtedy spac jak najwczesniej bo sa bardzo uciazliwe.
Krokodylica pecherzyk powinno byc widac w zaleznosci jaki dobry sprzet ma ginekolog:)
milego dnia dziewczynki.
rzezcywiscie czas pedzi bardzo szybko:)slodka100 lubi tę wiadomość