Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
MłodaDama wrote:Dziewczyny co sądzicie o pokłuwaniu podbrzusza? jestem w 5tygodniu ciazy na pierwszą wizytę chcę iść w 7tygodniu.Jednak niepokoją mnie delikatne bóle podbrzusza.Nie są całodniowe ale np. dzisiaj wieczorem miałam stresową sytuacje w pracy i płakałam wręcz wyłam....i kilka minut mnie kłuło.Bardzo się wystraszyłam...nie chce dzidzi stracić to moja pierwsza ciąża.
Miałyście tak? -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry!
Ja popoludniami miewam takie wzdecie, ze brzuch mi tak wywala, jak w 6 ms...
I tez, jak sie zdenerwuje, napina mi sie brzuszek..ostatnio nawet lykam nospe..
Poza tym, nadal brak objawow. Piersi - nic, mdlosci czasem i delikatne, zadnego sluzu...
Jutro mam pierwsza wizyte u mojej ginekolog, a we wtorek usg.
Oby bylo dobrze...!
-
nick nieaktualny
-
hej , u mnie pochmurno może to i lepiej , bo i tak w pełni nie skorzystam z tego lata .. ja też w nocy wstaje na siusianie , w nocy też bardziej odczuwam piersi bola i są uciazliwe to tyle z moich objAwow , ciesze sie ze nie mam mdłości , powiem wam , że już mam lekkie rozstepy na piersiach musze dzisiaj kupic jakis krem..20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MłodaDama wrote:Dziewczyny co sądzicie o pokłuwaniu podbrzusza? jestem w 5tygodniu ciazy na pierwszą wizytę chcę iść w 7tygodniu.Jednak niepokoją mnie delikatne bóle podbrzusza.Nie są całodniowe ale np. dzisiaj wieczorem miałam stresową sytuacje w pracy i płakałam wręcz wyłam....i kilka minut mnie kłuło.Bardzo się wystraszyłam...nie chce dzidzi stracić to moja pierwsza ciąża.
Miałyście tak?
spokojnie ja tak miałam pare dni temu ale lekarz powiedział, że to zupełnie normalne..20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
diamonds wrote:Też w 7 t4d dzidzia miała 15 mm ale ja też miałam szybko owu ok 11 dc więc myślę że stąd te podobieństwa między nami i różnice np z Niunią.
Potem wszystko się wyrówna i już będzie tak samo.
Ja tam bym się nie pogniewała,jakby moja dzidzia nie była duża-lżejszy poród Poza tym na USG wyszło,że to 6t 6d... Także ciut młodsza ciąża ale suwaczka nie zmieniam bo wole,żeby pierwszy trymestr szybciej przeleciał. Będę spokojniejsza
Ja się szykuje do pracy Przede mną cała noc ale w przyjemnej atmosferze:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 10:46
-
Zapomniałabym. Czy Wasi lekarze tez na wizycie po obejrzeniu już dzidzi powiedzieli,żebyście unikały takich miejsc jak szkoła,przedszkole czy nawet supermarket?? Bo mój powiedział,że jeżeli nie musze to,żebym w takie miejsca nie chodziła bo dużo zarazków a do końca pierwszego trymestru trzeba szczególnie uważać. Moja koleżanka poroniła w 11tc bo miała zwykłą grype i serduszko przestało bić (prawdopodobnie za słaby płód). Także jak nie musicie dziewczynki to omijajcie te miejsca. Bardzo ufam mojemu lekarzowi i wiem,że od tak by sobie tego nie zmyślił
-
noa8 wrote:hej , u mnie pochmurno może to i lepiej , bo i tak w pełni nie skorzystam z tego lata .. ja też w nocy wstaje na siusianie , w nocy też bardziej odczuwam piersi bola i są uciazliwe to tyle z moich objAwow , ciesze sie ze nie mam mdłości , powiem wam , że już mam lekkie rozstepy na piersiach musze dzisiaj kupic jakis krem..
cyce też wieczorem tak naparzają że leżeć na boku nie mogę.... na plecach czasem też ciężko bo krzyż boli.... eh chciałabym już marzec!