Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:A ja wczoraj rozmawiałam z mężem i postanowiliśmy że czekam grzecznie na usg aż mój gin wróci, czyli 4 sierpnia.
to będziemy miały wizyty blisko siebie.
ja 4 sierpnia idę do rodzinnego, i ten da mi skierowanie i namiary na położną w moim regionie, mam nadzieję że nie trzeba długo czekać na wizytę u niej bo już nie mogę się doczekać USG
dodam tylko ze u nas ciążę prowadzi położna a nie gin
-
Hej Kochane, ja właśnie wróciłam z USG, serduszko mojej dzidzi bije! Jestem taka szczęśliwa
Taki prezent dostać na ślub..
Wiecie może co to znaczy że pęcherzyk żółtkowy jest hiperechogenny? Mam cóś takiego na wyniku i nigdzie nie moge znaleźć żadnej informacji na ten temat.
czekaja, Anastazjaaa, Krokodylica, MamaAdasia, Madziq, mizzelka lubią tę wiadomość
-
U mnie ostatnia miesiaczka byla 4czerwca, ale mam późne owulacje, więc czułam że ciąża jest dużo młodsza, dlatego na USG tydzien temu nie było widać zarodka, a dziś juz pięknie pikało serduszko
Także ustawiłam sobie wykres i suwaczek od dnia przypuszczalnego terminu porodu z USG
o i jestesmy z tego samego rocznika
a z jakiego miasta jakies Noa8?
-
noa8 wrote:Juusti69 jestem z Lublina.. Gratulacje i wszystkiego dobrego na nowej drodze życia to już jutro?

Ale jaja
Ja też jestem z Lublina! oj oj coś czuje że będzie priv 
A ślub jutro owszem
:*
-
nick nieaktualnyDobrze, tylko że ja mam wizytę 12 sierpnia wiec możliwe, że wtedy mi będzie robiła, o ile ona będzie to robiła ale skoro mówisz, że robi to lekarz prowadzący to pewnie tak. Tylko na testy pappa z krwi to ponoć muszę do Zielonej Góry jechać czyli jakieś 50 km. Ale myślę, że jak mi da skierowanie bo będę się już kwalifikowała na bezpłatne to jak 14 będę jechała nad morze to przy okazji zajadę i zrobiędiamonds wrote:Z reguły robi to gin prowadzący tylko u mnie jest tak że usg robi inny
tak to sobie wydumali... Wiem że to pierwsze z ważniejszych usg z dokładnymi pomiarami potrafiące wyłapać ewentualne nieprawidłowości, tylko nie wiem kiedy mam iść. Chyba wybiorę środek z tego co lekarz mi podał i tak pójdę. Jakby coś to pisz Dorka kiedy Tobie kazał się wpisać na usg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 15:04
-
Juusti69 wrote:Hej Kochane, ja właśnie wróciłam z USG, serduszko mojej dzidzi bije! Jestem taka szczęśliwa
Wiecie może co to znaczy że pęcherzyk żółtkowy jest hiperechogenny? Mam cóś takiego na wyniku i nigdzie nie moge znaleźć żadnej informacji na ten temat. 
Wspaniale.
I życze udanej imprezy.
-
Juusti69 wrote:Hej Kochane, ja właśnie wróciłam z USG, serduszko mojej dzidzi bije! Jestem taka szczęśliwa
super
wszystkiego naj :-)i udanej imprezy
-
Niunia86 wrote:Również gratuluje i wszystkiego Naj na Nowej Drodze Życia :*
Ja sie dzisiaj poczułam jak prawdziwa ciężarna... Zjadłam śledzia i przegryzłan ciastem - pyycha
wow, to niezla mieszanka;-)smacznego
ale Wam zazdroszcze zachcianek i jedzenia, mnie kompletnie odrzucilo i kazdy posilek jest niezlym wyzwaniem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 16:48
-
nick nieaktualny
-
A ja wczoraj miałam pierwszą zachciankę
nagle bardzo zapragnęłam... szarlotki
i mężuś biegł o 20 do sklepu i zdobył. ale była dobra...
(a godzinę wcześniej zjadłam słoik grzybków marynowanych - zaczyna się kuchnia fusion
)
Anastazjaaa lubi tę wiadomość