Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:A ja wczoraj rozmawiałam z mężem i postanowiliśmy że czekam grzecznie na usg aż mój gin wróci, czyli 4 sierpnia.
to będziemy miały wizyty blisko siebie.
ja 4 sierpnia idę do rodzinnego, i ten da mi skierowanie i namiary na położną w moim regionie, mam nadzieję że nie trzeba długo czekać na wizytę u niej bo już nie mogę się doczekać USG
dodam tylko ze u nas ciążę prowadzi położna a nie gin
-
Hej Kochane, ja właśnie wróciłam z USG, serduszko mojej dzidzi bije! Jestem taka szczęśliwa Taki prezent dostać na ślub.. Wiecie może co to znaczy że pęcherzyk żółtkowy jest hiperechogenny? Mam cóś takiego na wyniku i nigdzie nie moge znaleźć żadnej informacji na ten temat.
czekaja, Anastazjaaa, Krokodylica, MamaAdasia, Madziq, mizzelka lubią tę wiadomość
-
U mnie ostatnia miesiaczka byla 4czerwca, ale mam późne owulacje, więc czułam że ciąża jest dużo młodsza, dlatego na USG tydzien temu nie było widać zarodka, a dziś juz pięknie pikało serduszko Także ustawiłam sobie wykres i suwaczek od dnia przypuszczalnego terminu porodu z USG o i jestesmy z tego samego rocznika a z jakiego miasta jakies Noa8?
-
noa8 wrote:Juusti69 jestem z Lublina.. Gratulacje i wszystkiego dobrego na nowej drodze życia to już jutro?
Ale jaja Ja też jestem z Lublina! oj oj coś czuje że będzie priv
A ślub jutro owszem :* -
nick nieaktualnydiamonds wrote:Z reguły robi to gin prowadzący tylko u mnie jest tak że usg robi inny tak to sobie wydumali... Wiem że to pierwsze z ważniejszych usg z dokładnymi pomiarami potrafiące wyłapać ewentualne nieprawidłowości, tylko nie wiem kiedy mam iść. Chyba wybiorę środek z tego co lekarz mi podał i tak pójdę. Jakby coś to pisz Dorka kiedy Tobie kazał się wpisać na usg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 15:04
-
Juusti69 wrote:Hej Kochane, ja właśnie wróciłam z USG, serduszko mojej dzidzi bije! Jestem taka szczęśliwa Taki prezent dostać na ślub.. Wiecie może co to znaczy że pęcherzyk żółtkowy jest hiperechogenny? Mam cóś takiego na wyniku i nigdzie nie moge znaleźć żadnej informacji na ten temat.
Wspaniale. I życze udanej imprezy. -
Juusti69 wrote:Hej Kochane, ja właśnie wróciłam z USG, serduszko mojej dzidzi bije! Jestem taka szczęśliwa Taki prezent dostać na ślub.. Wiecie może co to znaczy że pęcherzyk żółtkowy jest hiperechogenny? Mam cóś takiego na wyniku i nigdzie nie moge znaleźć żadnej informacji na ten temat.
super wszystkiego naj :-)i udanej imprezy -
Niunia86 wrote:Również gratuluje i wszystkiego Naj na Nowej Drodze Życia :*
Ja sie dzisiaj poczułam jak prawdziwa ciężarna... Zjadłam śledzia i przegryzłan ciastem - pyycha
wow, to niezla mieszanka;-)smacznego
ale Wam zazdroszcze zachcianek i jedzenia, mnie kompletnie odrzucilo i kazdy posilek jest niezlym wyzwaniemWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 16:48
-
nick nieaktualny
-
A ja wczoraj miałam pierwszą zachciankę nagle bardzo zapragnęłam... szarlotki i mężuś biegł o 20 do sklepu i zdobył. ale była dobra... (a godzinę wcześniej zjadłam słoik grzybków marynowanych - zaczyna się kuchnia fusion )
Anastazjaaa lubi tę wiadomość