Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
na zachodzie to pierwsze usg robia w 13 tyg dobrze ze u nas tak nie ma, strasznie bym sie martwiła chcę żeby jak najszybciej zleciał ten początek będę spokojniejsza , bo jak narazie dużo myśle za dużo, a was ogarnia spokój ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 19:57
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
bella82 wrote:no wlasnie tez jak zrobilam pierwsza bete i byla ponad 500 to mi powiedzial, ze niska i mam pzrobic ponownie. nie wiem czasami mowi takie dziwne rzeczy. chodze do niego poniewaz on mi robil zabieg lyzeczkowania i mialam male komplikacje, i pracuje w szpitalu w ktorym chcialabym rodzic ale sama nie wiem czy nie poszukac innego lekarza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 20:50
-
Juusti69 wrote:Hej Kochane, ja właśnie wróciłam z USG, serduszko mojej dzidzi bije! Jestem taka szczęśliwa Taki prezent dostać na ślub.. Wiecie może co to znaczy że pęcherzyk żółtkowy jest hiperechogenny? Mam cóś takiego na wyniku i nigdzie nie moge znaleźć żadnej informacji na ten temat.
-
kass 10 min to się nawet nie wchłonęło. kurde nie wiem czy warto brać te "gówno" aby pewnie sie gorzej po tym czujesz. ja chorowałam na samonellę i uwierz mi to nic przyjemnego... musiałabyś rzygać co chwile i co chwile mieć biegunkę, dwa w jednym.. ja w ciągu dwóch dni się odwodniłam tak że wylądowałam w szpitalu.. normalnie tyłek by ci rozerwało, serio.. więc powątpiewam w tą tezę o samoneli ;/
-
Mizelka- tez mam takie wrażenie, że cos tam w brzuszku się dzieje..
Ja jestem spod Warszawy.
Kasss- dobrze że się odezwałaś, będzie dobrze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 23:02
-
nick nieaktualny
-
Cześć wszystkim mamusiom
dołanczam do Was jako marcóweczka
Zazdroszczę Wam tych wizyt u lekarza. Ja mieszkam w Szwecji a tu pierwsza wizyta w 12 tygodniu i to bez usg, samo pobieranie krwi i wywiad. Pierwsze usg robią w 16 tygodniu zastanawiam sie czy nie poleciec do Polski w okolicach 9 tygodnia na szczegółowe badania, bo mam strasznego stracha.
Ogólnie czuję się świetnie, no może cyce troche zwiększyły obiętość czasem kreci sie w głowie a kawę którą kochałam znienawidziłam poza tym jest superDorka1979 lubi tę wiadomość
Fasolaewity -
fasolaewity wrote:Cześć wszystkim mamusiom
dołanczam do Was jako marcóweczka
Zazdroszczę Wam tych wizyt u lekarza. Ja mieszkam w Szwecji a tu pierwsza wizyta w 12 tygodniu i to bez usg, samo pobieranie krwi i wywiad. Pierwsze usg robią w 16 tygodniu zastanawiam sie czy nie poleciec do Polski w okolicach 9 tygodnia na szczegółowe badania, bo mam strasznego stracha.
Ogólnie czuję się świetnie, no może cyce troche zwiększyły obiętość czasem kreci sie w głowie a kawę którą kochałam znienawidziłam poza tym jest super
Ja właśnie mają fasolkę ze Szwecji przywiozłam