Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny! Ja zrobilam sobie z mama i siostra dlugi weekend i odpoczywamy w Borach Tucholskic, dlatego odzywam sie dopiero teraz... ale wracajac do najwazniejszego w pii tek bylam na wizycie i widzialam pieknie bijace serduszko! Moj bąbel ma juz 15,4 mm, czyli wg usg w piatek byl 7t6d ciazy. jestem przeszczesliwa dokladnie widzialam glowke i reszte malucha. Nastepna wizyta 22 sierpnia, a na 25 zarejestrowalam sie na badania prenatalne. Nie moge przestac sie usmiechac
Anastazjaaa, Emily83, Joanna0071, kasss, mizzelka, Krokodylica, Madziq, Anulka26, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
MartaM wrote:Hej Dziewczyny! Ja zrobilam sobie z mama i siostra dlugi weekend i odpoczywamy w Borach Tucholskic, dlatego odzywam sie dopiero teraz... ale wracajac do najwazniejszego w pii tek bylam na wizycie i widzialam pieknie bijace serduszko! Moj bąbel ma juz 15,4 mm, czyli wg usg w piatek byl 7t6d ciazy. jestem przeszczesliwa dokladnie widzialam glowke i reszte malucha. Nastepna wizyta 22 sierpnia, a na 25 zarejestrowalam sie na badania prenatalne. Nie moge przestac sie usmiechac
też zamierzam iść dopiero na badanie 7t6d mam nadzieję że również tyle zobaczę już nie mogę się doczekaćAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:martaM super wieści - gratuluję
swoją drogą jakie to niesprawiedliwe że kobieta zachodząc w ciąże musi się martwić czy aby nie zostanie zwolniona - co za czasy...
-
MartaM gratuluje serduszka a ile placisz za usg prenatalne? Bo na nfz podobno nie robia?No niestety każdy pracodawca jest inny mój na przykład zalega z płatnościami do Zusu ZUS mu nic nie moze zrobić a my musimy się martwic a mam umowę na czas nieokreślony i żadnej dziewczynie nie zapłacił pierwszego miesiąca na l4[/url]
-
Nie place, na ostatniej wizycie moj ginekolog zapytal jaki jest moj stosunek do badan prenatalnych i dal mi skierowanie pomimo ze twierdzil ze wszystko jest ok. Tylko poradzil zarejestrowac sie jak najszybciej bo jest problem z terminami. Przy rejestracji troche krecili nosem, ze mi sie nie nalezy bo mam 24 lata, ale szlam w zaparte ze dostalam skierowanie i nie bede kwestionowac decyzji lekarza. Ogolnie jestem bardzo zadowolona ze zostalam ze swoim dotychczasowym ginekologiem z nfz, a nie zdecydowalam sie na ktoregos z pole.canych przez znajomych i rodzine. Zlego slowa o nim nie moge powiedziec.
-
MartaM wrote:Hej Dziewczyny! Ja zrobilam sobie z mama i siostra dlugi weekend i odpoczywamy w Borach Tucholskic, dlatego odzywam sie dopiero teraz... ale wracajac do najwazniejszego w pii tek bylam na wizycie i widzialam pieknie bijace serduszko! Moj bąbel ma juz 15,4 mm, czyli wg usg w piatek byl 7t6d ciazy. jestem przeszczesliwa dokladnie widzialam glowke i reszte malucha. Nastepna wizyta 22 sierpnia, a na 25 zarejestrowalam sie na badania prenatalne. Nie moge przestac sie usmiechac
A jakie to będzie badanie prenatalne? (test genetyczny FMF?)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 19:35