Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Rubi wrote:Bo ja to myślałam żeby np. z 1 gr dwie dziewczyny napisały całej pierwszej gr swój numer
i np. jak Noa urodzi to napisze na jeden z wybranych numerów
np. ja mogę podać swój nr dla gr 2 i np MamaAdasia i jak będziemy rodzić to piszemy pod jeden wybrany numer
czy to ma sens?
Też tak można, albo ja myślałam, żeby wysłać sobie zaproszenia do przyjaciółek i wtedy można prywatną wiadomość wysłać i wtedy te dziewczyny się wymieniają telefonami.
MamaAdasia lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA 
28.02.2015r.
MICHAŚ 
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Scarlett2014 wrote:yyyy logistycznie nie umiem tego rozgryź ale mogę oczywiście komuś dać mój numer i przekazać od kogoś radosne informacje na forum
póki co jakiś czas temu wymieniłyśmy się numerami z SunSun 
NO WŁAŚNIE MI TEŻ SIĘ WYDAJE ŻE WYSTARCZY DOBRAĆ SIĘ W PARY I DAĆ NR JEDNEJ DZIEWCZYNIE NIŻ NP DWÓM CZY TRZEM BO NIE BEDZIEMY PISAĆ DO KILKU NA RAZ TO SAMO:) CHYBA ŻE ŹLE TO ROZUMIEM...
ALE JUŻ NIE BĘDĘ MIESZAĆ .. SKORO TAK WAM WYGODNIEJ TO SPOKO :* WAŻNE ŻEBY WIADOMOŚĆ O URODZINKACH NASZYCH MALUCHÓW OTARŁY NA FORUM
)
MamaAdasia, noa8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziutek 23 wrote:dziewczyny bo wiadomo ze nie kazda ma internet w tel i gdy trafimy do szpitala to nie będzie kontaktu z dana dziewczyna i np. na lutówkach zrobiły to fajnie że dziewczyny które się udzielają to dobrały się w pary i przez wiadomości (nie na forum) wymieniły się numerem tel że w razie co to pisały do siebie smsy i ta druga z pary pisała na forum co się dzieje u koleżank..
nie wiem czy dokładnie zrozumiałyście ale wg mnie to dobry pomysł bo np ja jak byłam prawie tydzeń w szpitalu to chciałam was poinformować co się dzieje a nie miałam możliwości bo nie było wifi a smsa zawsze można napisać...
co myślicie???
jak moge sie wypowiedziec to uwazam ze to nie glupi pomysl, ja wiem oo sobie bo jednak sie z Wami zzylam i po poinformowaniu rodziny o narodzinach dziecka nastepne w kolejnosci bylyscie Wy na forum.. a tu zero internetu i moglam napisac dopiero w sobote.
MamaAdasia, madziutek 23, Ewelaa, noa8, czekaja lubią tę wiadomość
-
Ja dam nr dziewczynom wszystkim z 2giej grupy i czekam na ich numery

W Lidlu od 05.02 będą ciuszki dla dzieciaków, jakby któraś była zainteresowana.
A od dziś są wielopaki, tzn komplety podkoszulków, skarpetek, majteczek dla dzieci i dorosłych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 16:12
Tess, Rybeńka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
MamaAdasia wrote:Ja też byłam nacinana, nie ma tragedii, standardzik

A kiedy Ci Kaczamila szwy zdejmą? U mnie po 7 dniach.
Rubi, Emaertea, wysłałam Wam moj nr, Rybeńska i Ewelaa, wysłałam zaproszenie.
Ja też właśnie posłałam Ewelaa, MamaAdasia,Emertea
MamaAdasia lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA 
28.02.2015r.
MICHAŚ 
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
GRUPA 1:
JUSTYŚKA, KASS, EMCA, BELLA, NOA I MADZIUTEK
GRUPA 2:
RYBEŃKA, EWELEAA, EMERTEA, MAMAADASIA, RUBI, EMRICA
GRUPA 3:
SCARLETT2014, SUNSUN, TESS
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 16:16
MAJUSIA 
28.02.2015r.
MICHAŚ 
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
no tak....tylko chodzi mi żeby nie podawać 5 numerów tylko dwaRybeńka wrote:Też tak można, albo ja myślałam, żeby wysłać sobie zaproszenia do przyjaciółek i wtedy można prywatną wiadomość wysłać i wtedy te dziewczyny się wymieniają telefonami.Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
To ja chcę być z Kristy bo mamy brytyjskie nr telefonu,jeszcze jacyś chętni z UK?
Wiem,że niektóre mamusie z zagranicy są bardzo wstydliwe i nie chcą się dzielić informacją gdzie mieszkają(mają do tego prawo) więc może wolą z dziewczynami w Polsce być w grupie.Nie chcę się narzucać.
Kristy pasuje ci?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 16:19
-
kaczamila wrote:jak moge sie wypowiedziec to uwazam ze to nie glupi pomysl, ja wiem oo sobie bo jednak sie z Wami zzylam i po poinformowaniu rodziny o narodzinach dziecka nastepne w kolejnosci bylyscie Wy na forum.. a tu zero internetu i moglam napisac dopiero w sobote.
Kaczamila ja jak leżałam w szpitalu to też nie mogłam dać znać że coś się dzieje... łapało mi wifi z traktu porodowego ale było hasło, którego mimo znajomości w szpitalu nie mogłam zdobyć bo to takie ich prywatne na porodówce
)
a jak się czuje Oscarek i jak długo będziecie w szpitalu??
i na jakiej sali leżysz? bo ja na 12 a potm mnie przenieśli na 21
-
Dopisałam Cię do drugiejEmrica wrote:Jestem za prosze mnie dopisać do któreś grupy

Żeby w każdej grupie było po 6 dziewczynOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA 
28.02.2015r.
MICHAŚ 
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyMamaAdasia wrote:Ja też byłam nacinana, nie ma tragedii, standardzik

A kiedy Ci Kaczamila szwy zdejmą? U mnie po 7 dniach.
Rubi, Emaertea, wysłałam Wam moj nr, Rybeńska i Ewelaa, wysłałam zaproszenie.
No wlasnie dobre pytanie bo oczywiscie nie zapytalam o te szwy bedzie wieczorem obchod to bede pytac. Wogole to myslalam ze to sa te szwy rozpuszczalne... -
GRUPA 1:
JUSTYŚKA, KASS, EMCA, BELLA, NOA, MADZIUTEK
GRUPA 2:
RYBEŃKA, EWELEAA, EMERTEA, MAMAADASIA, RUBI, EMRICA
GRUPA 3:
SCARLETT2014, SUNSUN, TESS
GRUPA 4 -UK- :
LOSZCZ, KRISTY
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 16:21
MAJUSIA 
28.02.2015r.
MICHAŚ 
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs