Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Już posłałam zaproszenieRubi wrote:Rybeńka, Emartea, Eweala proszę Was zaproście mnie do przyjaciółek bo ja nie umiem hahaa:D to podeśle swój nr

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA 
28.02.2015r.
MICHAŚ 
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyZ telefonami nie glupi pomysl ale moze byc troche zamiesZania ja bym proponowala wybrac ze dwie dziewczny aktywne ktore beda informowaly o narodzinach na forum. Moze byc jedna za to odpowiedzialna i druga ktora w razie jak koordynatorka pojdzie rodzic dala sygnal:-) tylko wtedy dwie musialby dac numer pozostalym i czekac na natlok smsow:-)
Ale dostosuje sie do kazdej opcji wiec wrzuccie mnie do jakiejs grupki:-)
-
nick nieaktualnymadziutek 23 wrote:Kaczamila ja jak leżałam w szpitalu to też nie mogłam dać znać że coś się dzieje... łapało mi wifi z traktu porodowego ale było hasło, którego mimo znajomości w szpitalu nie mogłam zdobyć bo to takie ich prywatne na porodówce
)
a jak się czuje Oscarek i jak długo będziecie w szpitalu??
i na jakiej sali leżysz? bo ja na 12 a potm mnie przenieśli na 21
No wlasnie mi wifi tez lapal trakt porodowy ale tak jak piszesz bylo zabezpieczone haslem.
Oskarek wrocil do inkubatorka bo byl troche niespokojny i lekarka powiedziala ze lepiej bedzie jak posiedzi jeszcze pare dni w inkubatorze niz zeby sie meczyl i prawda wszystko dla mojego syneczka byle by mu dobrze bylo. A ja dalej na laktatorze bede odciagac i bede pomagac dojscmdo formy synkowwi;)
Co do sali to ja leze na 11;)
SunSun lubi tę wiadomość
-
GRUPA 1:
JUSTYŚKA, KASS, EMCA, BELLA, NOA, MADZIUTEK23
GRUPA 2:
RYBEŃKA, EWELEAA, EMERTEA, MAMAADASIA, RUBI, EMRICA
GRUPA 3:
SCARLETT2014, SUNSUN, TESS, GOSIACZEK31
GRUPA 4 -UK- :
LOSZCZ, KRISTY
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 16:24
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA 
28.02.2015r.
MICHAŚ 
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
GRUPA 1:
GRUPA 2:
GRUPA 3:
SCARLETT2014, SUNSUN, TESS, GOSIACZEK31, CZEKAJA
GRUPA 4 -UK- :
LOSZCZ, KRISTY
czekaja lubi tę wiadomość
MAJUSIA 
28.02.2015r.
MICHAŚ 
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Hahaha no to by było ciekawiemadziutek 23 wrote:gosiaczek to wtedy jak zacznie kilka dziewczyn naraz rodzic to ta bidulka na 5 min nie odejdzie od neta

MAJUSIA 
28.02.2015r.
MICHAŚ 
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Rybeńka wrote:To może np. pierwsza dziewczyna z listy łączy się z ostatnią, druga z przed ostatnią itd. Żeby np. dobrały się w pary te dziewczyny z innymi terminami w razie gdy jedna zacznie rodzić to druga jeszcze powinna tu być na forum. Co wy na to?
Ale wtedy środkowe dziewczyny sie zbiegną......Wiesz o co mi chodzi? Wystarczy spojrzec na liste....jeśli pierwsza złączy sie z ostatnią, drugą z przedostatnią to środek się zejdzie na siebie. Czyli tak nie może być
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
💊 Euthyrox N100
💊 Metocard
Starania od : luty 2019 r.
16.10 - widoczny pęcherzyk ciążowy
5.11. USG . Jest ❤️🥰 (8t+0d)
12.12. I USG prenatalne - Dzidziuś zdrowy ❤️
Ryzyko wad genetycznych - niskie ❤️
30.01. II USG prenatalne

-
MisiaMonisia no tak masz rację, wpisuję po kolei jak się dziewczyny zgłaszają
Mogę Ci dopisać do grupy 3?
MAJUSIA 
28.02.2015r.
MICHAŚ 
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
hihi no ja teżRubi wrote:wysłałam Wam numer moja grupo (a jak się czuje jak na koloniach:D )
No ja mam już Twój numer i Ewelii
MAJUSIA 
28.02.2015r.
MICHAŚ 
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
GRUPA 1:
GRUPA 2:
GRUPA 3:
SCARLETT2014, SUNSUN, TESS, GOSIACZEK31, CZEKAJA, MISIAMONISIA
GRUPA 4 -UK- :
LOSZCZ, KRISTY
GRUPA 5:
MAJUSIA 
28.02.2015r.
MICHAŚ 
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
MisiaMonisia dopisałam Cię do 3grupy
A jak któraś jest z UK to napiszcieOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA 
28.02.2015r.
MICHAŚ 
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
GRUPA 1:
GRUPA 2:
RYBEŃKA, EWELAA, EMERTEA, MAMAADASIA, RUBI, EMRICA
GRUPA 3:
SCARLETT2014, SUNSUN, TESS, GOSIACZEK31, CZEKAJA, MISIAMONISIA
GRUPA 4 -UK- :
LOSZCZ, KRYSTI
GRUPA 5:
SLODKA100,Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 16:52
loszcz lubi tę wiadomość
MAJUSIA 
28.02.2015r.
MICHAŚ 
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Już poprawiłamloszcz wrote:ojejku jejku błąd mi się wkradł w niku a Rybeńka go powtórzyła po mnie.Powinno być Krysti a nie Kristy.Wybacz Krystynko nasza

loszcz, Krysti lubią tę wiadomość
MAJUSIA 
28.02.2015r.
MICHAŚ 
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs