Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
madziutek 23 wrote:JA MOGĘ BYĆ Z NOA
) BO MAMY DOSYĆ ODLEGLE TERMINY I RACZEJ SIĘ NIE ZBIEGNIEMY Z DATĄ PORODU 
Choć Noa coś nam ostatnio przycichła
Wczoraj pisałam złotkoo! Okkk z przyjemnością przekaże tu na forum tą miłą nowine o przyjściu na świat Twojego synia...
MamaAdasia, madziutek 23, SunSun, Krokodylica, bella82 lubią tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia
-
rybeńka ale w sumie to chyba lepiej jak same napiszemy kto z kim bo sporo dziewczyn z listy w sumie się nie udziela a trzeba się dobrac tak żeby mieć pewność ze ta druga dziewczyna da znac tu na forum co i jak...
Ty ewentualnie (jeśli chcesz wogole i masz taka chęć!!! żeby nie było ze na ciebie to zrzucam:*) możesz tylko spisywać kto z kim już jest polaczony żeby wiedzieć kto został bez pary...
Justyska89 lubi tę wiadomość
-
No oki nie ma problemu
madziutek 23 lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA 
28.02.2015r.
MICHAŚ 
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Madzik, świetne naklejki i zdjęcia
Chyba zmuszę męża żeby mi z małym zrobił 
Ewa,a super że i u ciebie ok, gratki
Ja jestem za, mogę komuś dać mój nr, a wziąć czyjś, mogę być z Justyśka, Justyśka co Ty na to ?
Sarah, śliczny masz mały brzunio
Kasha, Twój równie piękny, ale bardziej okrąglutki
A to mój dziś:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 15:58
Scarlett2014, noa8, loszcz, madziutek 23, gosiaczek31, czekaja, Madzik82, Krokodylica, bella82, Pocahontas, sylwia85, ines31, Emca lubią tę wiadomość
-
Trzeba ustalić, że np. robimy 10 grup po 5 osób, bo wg. listy jest nas ok 58 dziewczyn. I ustalamy, że w 1 grupię są: .........
w 2 grupie są.......
itd.
SunSun lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA 
28.02.2015r.
MICHAŚ 
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
No i ustalmy, że to jest grupa nr 1madziutek 23 wrote:na razie mamy ;
JUSTYŚKA I KASS
EMCA I BELLA
NOA I MADZIUTEK
Niech one się jakoś już wymienią telefonamiOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA 
28.02.2015r.
MICHAŚ 
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Teraz np. niech powstanie druga grupa:
Ja powiedzmy mogę być w tej drugiej grupie i kto jeszcze do mnie dołączy?
;p
MamaAdasia lubi tę wiadomość
MAJUSIA 
28.02.2015r.
MICHAŚ 
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
GRUPA 1:
JUSTYŚKA, KASS, EMCA, BELLA, NOA I MADZIUTEK
GRUPA 2:
RYBEŃKA, EWELEAA, EMERTEA
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 16:00
MAJUSIA 
28.02.2015r.
MICHAŚ 
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
GRUPA 1:
GRUPA 2:
RYBEŃKA, EWELEAA, EMERTEA, MAMAADASIA,Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 16:01
MAJUSIA 
28.02.2015r.
MICHAŚ 
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyMamaAdasia wrote:Madzik, świetne naklejki i zdjęcia
Chyba zmuszę męża żeby mi z małym zrobił 
Ewa,a super że i u ciebie ok, gratki
Ja jestem za, mogę komuś dać mój nr, a wziąć czyjś, mogę być z Justyśka, Justyśka co Ty na to ?
Sarah, śliczny masz mały brzunio
Kasha, Twój równie piękny, ale bardziej okrąglutki
A to mój dziś:

Dla mnie nie było by problemu ale już jestem w grupie jednej wiec niewiem
Ładny brzuszek:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 16:01
Rybeńka, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
GRUPA 1:
GRUPA 2:
RYBEŃKA, EWELEAA, EMERTEA, MAMAADASIA, RUBI
GRUPA 3:
SCARLETT2014, SUNSUN,Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 16:04
MAJUSIA 
28.02.2015r.
MICHAŚ 
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Bo ja to myślałam żeby np. z 1 gr dwie dziewczyny napisały całej pierwszej gr swój numer
i np. jak Noa urodzi to napisze na jeden z wybranych numerów
np. ja mogę podać swój nr dla gr 2 i np MamaAdasia i jak będziemy rodzić to piszemy pod jeden wybrany numer
czy to ma sens?
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnySarah88 wrote:kaczamila a mam pytanie dlaczego musieli Cie naciąć? zawsze myślałam że to od wagi malucha zalezy a twój przecież nie był gigantem
Powiem Ci ze sama do konca nie wwiem. Moze temu ze dziecko bylo wysoko i nie chcialo opasc. Wiem ze jakby mnie nie nacieli to bym popekala przy parciu.