Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Rubi lekarz chyba nie jezdzi na porod kazdej swojej pacjentki. Moj jest w szpitalu tylko w piatki. Jak na niego trafie to bedzie a jak nie to trudno. Ale przy porodzie to chyba i tak polozne robia cala robote i to obe sa wazniejsze niz lekarz. Chyba, ze cc
MamaAdasia lubi tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Ale fajnie Justyśka
Pewnie się już nie możesz doczekać przeprowadzki 
Och też bym chciała już iść na swoje, ale jeszcze troszkę trzeba poczekać. Może na koniec wakacji się uda.
Co do ciuszków, to ich nigdy za wiele hehe a Maleństwo szybko urośnie do tych rozmiarów
MamaAdasia, Justyska89, Krokodylica lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA 
28.02.2015r.
MICHAŚ 
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Też mi się wydaje, że jak mu się trafi dyżur to będzie. Najlepiej go zapytaj jak to z nim wygląda?
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA 
28.02.2015r.
MICHAŚ 
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Rubi jak cc to pewnie sie umowi z Toba na termin. Chyba, ze tak jak moj jest zwolennikiem cc po rozpoczeciu akcji porodowej. Wtedy juz jak trafisz.
Ja trafilam do szpitala o 5:30 a o 8 moj lekarz zaczyna zmiane. Myslalam, ze sie zalapie ale o 6:30 mialam operaceNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Madzik, dokładnie, dziś mówiłam gin o lekkich komplikacjach podczas mojego 1szego porodu, że najpierw odeszły wody, zero skurczy, oxy x 2 i ogromny ból.Mówiła,że to dlatego, ze wody powinny odejść w 2 fazie porodu..
I gin sama mi dziś powiedziała, że wszystko zależy od położnych, i to prawda. U mnie dużo jest tych położnych w szpitalu, niektóre naprawdę fajne babeczki
Madzik82 lubi tę wiadomość
-
faktycznie się rozpisałyście ja skonczyłam robić ciastko mąż juz chce je jeść

Limcia też myślałam że bedziecie pierwsze z pocahontas ale jak widać różnie bywa ciekawe czemu u Ciebie lekarze tak zmieniją płeć maluszki chyba wstydzioszki trzymaj się
Justyśka t super będziesz miała na później fajnie że juz kuchnie mąż skręca z malutką juz bedziecie na swoim;)
Justyska89, gosiaczek31, limcia lubią tę wiadomość
[/url]

-
nick nieaktualnyWłaśnie tylko śmieją się ze mnie tato i mój K bo ciężko jest mi przenieść się bo z moimi rodzicami to zawsze wesoło ktoś w domu jest a tutaj tyle ze będę mogła na dol do babci iść. Najgorzej będzie w nocy jak mąż na nockach bo ja boje się sama być w mieszkaniu heh zwłaszcza jak spać nie mogę heh. Za każdym razem kiedy jedziemy do mieszkania to mój tato i mój K do mnie ze śmiechem "justysiu nie wyjezdzaj " heh
gosiaczek31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRubi z porodem to chyba tak jak pisza dziewczyny, jak trafisz na jego dyżur to bedzie. Chyba ze planowa cesarska to może się z toba umawiac osobiście.
Ale potwierdzam o poloznych, to one odwalaja większość roboty, lekarz jest na sam koniec jak dziecko juz wychodzi:-) w razie konieczności szycia albo jakiś komplikacji.przynajmniej u mnie tak bylo, zawolaly lekarkę jak mialam 10 rozwarcia i widać bylo juz glowe bo mialam ze 2 skurcze parte zanim polożna się pojawila:-) to z panika wolala doktorke ze juz:-) no i przydala się bo mialam krwotok bezpośrednio po porodzie, robila lyzeczkowanie i szyla mi szyjkę która pekla.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 18:21
MamaAdasia, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja i Hania 31t3d
Rybeńka, gosiaczek31, madziutek 23, kasss, Ewelaa, noa8, Pocahontas, Krysti, sylwia85, Madzik82, limcia, SunSun, czekaja, Krokodylica, anet525, Emartea, ines31, kaczamila, bella82, MamaAdasia, Emca, Scarlett2014, Kasha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Piękny apartamencik Hanusi
Justyska89 lubi tę wiadomość
MAJUSIA 
28.02.2015r.
MICHAŚ 
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
Wszyscy sie chwala to ja tez :p
Justyska89, gosiaczek31, MisiaMonisia, Pocahontas, Krysti, sylwia85, madziutek 23, kasss, noa8, Rybeńka, Madzik82, limcia, SunSun, czekaja, Krokodylica, anet525, Rubi, Emartea, ines31, kaczamila, patryśka83, Anastacia33, Tygrysek, bella82, MamaAdasia, Emca, Scarlett2014, Kasha lubią tę wiadomość
-
Ewela mam bardzo porownywalny brzuch do Ciebie , praktycznie taki sam na wielkość

A tak nawiasem to aż miło jak się widzi tyle zdjęć brzuszków
Jutro na SR maja puscic film jak wyglada cesarka podobno DRASTYCZNY...
Ewelaa, MamaAdasia lubią tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa kobietki nr tel nie daje bo ja z porodówki prosto będe walić do was, na bierząco będe
zawsze tel mam przy sobie luzik
i napewno pisać będe i focie wrzuce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 18:57
Sarah88, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
faktycznie produkujecie dzisiaj na maksa ciężko nadażyć
u mnie dziewczyny od 10 do 17 sie bawiły małe zgrzyty były ale nie było tragedii tylko na koniec zabawa sie płaczem zakończyła o korone he he
dopiszcie i mnie na jakąś liste
dziewczyny super brzuszki macie i laski jesteście ja to przed ciążą przytyłam sporo a w ciąży jeszcze mam +12 ale z igą w ciąży przytyłam ponad 25 kg to teraz troche przed troche po -
nick nieaktualnyA tu Ignaś
nasz bąbelek kochany z Poniedzialku ostatniego :)uśmiechał się 
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/93283fba374d.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 19:04
Ewelaa, Rybeńka, Madzik82, Pocahontas, MisiaMonisia, Justyska89, SunSun, gosiaczek31, Krokodylica, patryśka83, Emartea, ines31, MamaAdasia, sylwia85, Emca, Scarlett2014 lubią tę wiadomość