Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
tak podobno wlasnie musztarda pomaga na zgage, maz mial bardzo czesto i kolega mu powiedzial o musztardzie i juz nie maEwelaa wrote:Krysti - sliczne ubranka

Lyzka musztardy?? W szoku jestem :p
Dzis w nocy z bezsilnosci napilam sie mleka z lodowki(choc zimnego nienawidze!!) i pomoglo max
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOh jej odpoczywaj kochana ,przypomniałas mi by magnez wziąscKrokodylica wrote:Krysti jakie piękne ubranka!
Ja ten nr telefonu to ogarnę później lub jutro, idę wziąć magnez i zalegnąć, tak było super z moim brzuchem a dziś znowu te skurcze. Yh.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ooooo serio musztarda! Chyba bym ją od razu zwróciła ; p ja niecierpię nawet jej zapachu.
Piękne ciuszki! Tez zbyt uwielbiam nexta i mam troszkę ciuszków z tej firmy.
Krokodylku odpoczywaj Slonce!
Ja też dziś mam dość sporo skurczów, ale są w dość dużych odstępach wiec się nie martwię.
Krysti, Krokodylica lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA 
28.02.2015r.
MICHAŚ 
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Krysti jakie piękne ubranka!
Ja ten nr telefonu to ogarnę później lub jutro, idę wziąć magnez i zalegnąć, tak było super z moim brzuchem a dziś znowu te skurcze. Yh.
Krokodylica ja dobrze kojarzę? Jesteś z Podkarpacia?
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny