Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ja tez mam tel i neta,wiec bede informowacKrysti wrote:Ja kobietki nr tel nie daje bo ja z porodówki prosto będe walić do was, na bierząco będe
zawsze tel mam przy sobie luzik
i napewno pisać będe i focie wrzuce 
Krysti, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyE tam maleńki ,ale dzidzia duza będzie :)jak zgrabniutka jestes to i brzunio zgrabny a wielkosc brxucha nie ma znaczeniamadziutek 23 wrote:a ja to jednak mam maly brzusio...;/ w szpitalu to się czułam jakbym w 5 miesiącu była bo dziewczyny miały ogromniaste te brzuszki a ja przy nich to jakbym się najadła....
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 19:07
madziutek 23 lubi tę wiadomość
-
GRUPA 1:
JUSTYŚKA, KASS, EMCA, BELLA, NOA, MADZIUTEK23
GRUPA 2:
RYBEŃKA, EWELAA, EMARTEA, MAMAADASIA, RUBI, EMRICA
GRUPA 3:
SCARLETT2014, SUNSUN, TESS, GOSIACZEK31, CZEKAJA, MISIAMONISIA
GRUPA 4 -UK- :
LOSZCZ, KRYSTI, JOSTEK81
GRUPA 5:
SLODKA100, ANASTACIA33, EWKA1990, ANET525, MADZIK82, SYLWIA85
GRUPA 6:
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA 
28.02.2015r.
MICHAŚ 
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Noa na youtubie wpisz cesarskie ciecie i sa filmiki. Puscilam mezowi jak mi usilowal wmowic, ze "cc to przeciwz tylko drobny zabieg". Nie wytrwal biedak do konca hehe
Chociaz troche zaluje ze ten filnik widzialam mimo, ze sama juz cc przezylam wczesniej. Lepiej iac na nieswiadomce
Krysti lubi tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualny
-
Sarah88 wrote:czytajcie, to wlasnie nas czeka

http://matkapauka.blogspot.com/2015/01/a-niech-mi-ktos-ka-powie.html?m=1
Rozwalił mnie punkt 23 i 27
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
💊 Euthyrox N100
💊 Metocard
Starania od : luty 2019 r.
16.10 - widoczny pęcherzyk ciążowy
5.11. USG . Jest ❤️🥰 (8t+0d)
12.12. I USG prenatalne - Dzidziuś zdrowy ❤️
Ryzyko wad genetycznych - niskie ❤️
30.01. II USG prenatalne

-
Madzik82 wrote:Noa na youtubie wpisz cesarskie ciecie i sa filmiki. Puscilam mezowi jak mi usilowal wmowic, ze "cc to przeciwz tylko drobny zabieg". Nie wytrwal biedak do konca hehe
Chociaz troche zaluje ze ten filnik widzialam mimo, ze sama juz cc przezylam wczesniej. Lepiej iac na nieswiadomce
Już dawno obejżałam ale mężowi nie przyszło mi do głowy pokazać i to właśnie zaraz uczynie niechh zobaczy!
Ja z tych "ze skały" nie odstrasza mnie to jakoś mocno.
Madzik82 lubi tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia
-
Mnie może z limcią do 6 grupy?
Limcia pasuje Ci? Bliźniaki razem!
a zdjęcia wszystkie super, miło się ogląda:)
dziś najadłam się czekolady i zgaga mnie męczyła, więc przestrzegam przed dużą ilością czekolady, byście nie miały tak jak ja:(
cały dzień chodziłam jakaś taka nijaka, a teraz coś mi się humorek poprawił, może dzięki dobrym wiadomościom i waszym fotkom:)

miałam sie wybrać dziś do rodziców ale jak zobaczyłam jak mi auto zasypało to zwątpiłam, więcej bym brzuchem odśnieżyła chyba, cały zasypany... może jutro się zmobilizuję do odśnieżenia go:)będzie niezła gimnastyka, padało topniało, padało zamarzało, ehh to będzie walka:) -
madziutek 23 wrote:a ja to jednak mam maly brzusio...;/ w szpitalu to się czułam jakbym w 5 miesiącu była bo dziewczyny miały ogromniaste te brzuszki a ja przy nich to jakbym się najadła....
)
To ja dokładnie tak samo.
Wszyscy mi mówią że mam malutki brzuszek.
Ale mnie to nie martwi, skoro mała ma wagę w normie to znaczy że jest ok.
madziutek 23 lubi tę wiadomość
-
GRUPA 1:
GRUPA 2:
GRUPA 3:
GRUPA 4 -UK- :
LOSZCZ, KRYSTI, JOSTEK81
GRUPA 5:
GRUPA 6:
POCAHONTAS, LIMCIA,
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA 
28.02.2015r.
MICHAŚ 
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
To mnie też prosze dopisać do jakiejś grupy.

A to mój 30tc:

"Najświeższe" jakie mam.
Krysti, Ewelaa, Rybeńka, patryśka83, Emartea, Justyska89, Pocahontas, ines31, Madzik82, noa8, anet525, gosiaczek31, SunSun, bella82, MamaAdasia, Emca, Scarlett2014, madziutek 23 lubią tę wiadomość
-
Pocahontas wrote:Mnie może z limcią do 6 grupy?
Limcia pasuje Ci? Bliźniaki razem!
a zdjęcia wszystkie super, miło się ogląda:)
dziś najadłam się czekolady i zgaga mnie męczyła, więc przestrzegam przed dużą ilością czekolady, byście nie miały tak jak ja:(
QUOTE]
pocahontas za późno...dziś zeżarłam (bo to już się inaczej nie da nawet powiedzieć) całą czekoladę z orzechami żeby pobudzić Franka (to była tylko dobra wymówka) no i nawet się nie przyznałam mężowi
Pocahontas, Krokodylica, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
GRUPA 1:
GRUPA 2:
GRUPA 3:
GRUPA 4 -UK- :
LOSZCZ, KRYSTI, JOSTEK81
GRUPA 5:
GRUPA 6:
POCAHONTAS, LIMCIA, KROKODYLICA,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 19:36
Krokodylica, Pocahontas lubią tę wiadomość
MAJUSIA 
28.02.2015r.
MICHAŚ 
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Ja to juz normalnie po wszystkim mam zgage. Ona jest moja zmora

Mowia ze jak kobieta w ciazy ma zgage to dziecko bd mialo duzo wloskow na glowce- jesli tak mialo by byc, to moja Nadula by musiala sie z wlosami do kostek urodzic :pWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 19:37
gosiaczek31, SunSun, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO znalazłam fotę troszkę takich ubranek
kupiłam http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd33bd0b9df4.jpg jeszcze musze tamtych porobić ubranek focie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 19:37
Ewelaa, Emartea, Krokodylica, Sarah88, Pocahontas, Rybeńka, patryśka83, Madzik82, anet525, gosiaczek31, Tygrysek, bella82, MamaAdasia, Scarlett2014 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie pomaga łyżka musztardyEwelaa wrote:Ja to juz normalnie po wszystkim mam zgage. Ona jest moja zmora

Mowia ze jak kobieta w ciazy ma zgage to dziecko bd mialo duzo wloskow na glowce- jesli tak mialo by byc, to moja Nadula by musiala sie z wlosami do kostek urodzic :p
Sarah88 lubi tę wiadomość