Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEmartea wrote:Witam. Bylam dziś u siostry, której najmłodsza córka ma 19 miesięcy i się trochę przeraziłam, bo ona nosi jeszcze ubranka w rozmiarze 68. Kupiłam dużo w tym rozmiarze z myślą, że będą na późne lato/jesień! I teraz sie obawiam, że mam za mało tych na 56.
Ja raczej też będę miała cc, ale nawet nie włączam tego filmiku. I tak się już boję. Wolę szczegółów nie znać.
Kurcze z tym 68 to az niemozliwe jak na 1,5 roczne dziecko? Toz to jakis krasnal:-) Emartea nie sugerowalabym sie tym. Mysle ze na 18 mcy to raczej pasuja 82-86cm ciuszki, 68 to jakos kolo 6 mcy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 21:56
-
Madzik, właśnie dlatego byłam w szoku. Oczywiście nie wszystkie, bo te grubsze, zimowe ma większe, ale po domu chodziła w geterkach i bluzeczkach 68. A te geterki to takie lekko przed kostkę były i gdyby było lato to naprawdę mogłaby spokojnie w nich śmigać po podwórku. I siostra dała mi kilka ubranek w tym rozmiarze z których Eliza "dopiero co wyrosła". Tylko ona tak drobniutka jest. Może dlatego.
Madzik82 lubi tę wiadomość
-
Justynka zapraszam do klubu "glowa do gory" hehe w sumie sie tym dzieciaczkom nie dziwie. Nie chcialabym wisiec caly dzien jak nietoperz glowa w dol hehe
gosiaczek31, Rubi, bella82, loszcz, SunSun, Ewelaa, Krokodylica, ines31 lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Emartea to jakis mega wyjatek. Moj synek przy porodzie wazyl tylko 3kg ale jako 3miesieczne dziecko juz nosil 68. Pol roku 74, rok 86.
Twoja pociecha pewnie podobnie bedzie rosla, bez obawNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
nick nieaktualny
-
Hejka mamuski,
u nas bez poprawy. Nawet chyba gorzej. Szyjka się skrocila do 25mm i wód plodowych ubywa:( od dziś jestem na codziennych kroplowkach. Jak tak dalej pójdzie to pielegniarka stwierdzila, zeszycie zjade na porodowke aniżeli wypisza mnie do domku. Do mojego męża to nie dociera. Ludzi się że tydzień wyjde że szpitala.
Moja córka dzis jak przyjechała do niebie i zobaczyła ze mnie nie ma w pokoju to tak strasznie płakała na korytarzu:(((((
Kaczamila 3mam kciuki za was! -
nick nieaktualnyMadzik82 wrote:Justynka zapraszam do klubu "glowa do gory" hehe w sumie sie tym dzieciaczkom nie dziwie. Nie chcialabym wisiec caly dzien jak nietoperz glowa w dol hehe
Hahaha ale sie usmialam. Madzik ty to lebska kobieta jestes. I juz jest logiczna odpowiedz czemu Wasze dzieci sa jednak normalnie ulozone:-)Madzik82, loszcz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzecież mówi się że jak wisi się głową w dół to krew do mozgu spływa i ze długo nie można tak a tu każą dziecku siedzieć tak w brzuchach przez conajmniej 2 miesiech
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 22:08
Madzik82, gosiaczek31, Ewelaa lubią tę wiadomość
-
Hehe Gosiaczek trzeba w kazdej sytuacji szukac pozytywow
Ale smutno mi sie zrobilo jak przeczytalam posta Endi. Bo moge miec "zycio-zwis" na wszystko ale nie na dzieciEndi pewnie Ci strasznie smutno z powodu rozstania ze starsza coreczka. Trzymam za WS mocno kciuki zeby ten czas szybko zlecial
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
nick nieaktualnyEndi kochana nie zalamuj sie tylko, jestes w szpitalu pod opieka wiec nawet jak cos sie zadzieje to bedziecie bezpieczni z maluszkiem. Badz dobrej mysli. Mamy juz dwie pociechy i wszystko dobrze to i u Was musi. Troszke jeszcze pewnie wytrzymasz a kazdy dzien jest wazny jednak. Jakby co dawaj znac jak sytuacja. Trzymam kciuki zebys wytrzymala jak najdluzej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 22:13
-
nick nieaktualny
-
My po wizycie. Z małym ok wszystko, waży trochę ponad 1800g, szyjka 26 mm więc na sr ćwiczyć już nie mogę, ale twarda i zamknięta. Za tydzień kontrola, duphaston 3xdziennie.
Kaczamila cudownie, że z synkiem dobrze. Endi trzymaj się dzielnie.Madzik82, gosiaczek31, loszcz, Scarlett2014, kaczamila, Ewelaa, SunSun, bella82, Rybeńka, Sarah88, kasss, Krokodylica, ines31 lubią tę wiadomość
-
Madzik82 wrote:Emartea jestes pewna, ze 68 a nie 86?
Moj synek jest w tym wieku i nosi 92!! 86 to mozliwe ale 68 nosza 4-5 miesieczne dzieci max -
nick nieaktualnyMi o szyjce wogole nic nie mowi. Sprawdza bo bada "dowcipnie" na fotelu ale zawsze twierdzi ze tam wszystko ladnie. Troche mnie to wkurza bo nic konkretnego sie od niej nie dowiaduje na wizytach. Dlatego zdecydowalam sie pierwszy raz od poczatku ciazy isc prywatnie tez na wizyte i dowiem sie co z szyjka, podejrze malutka przy okazji, i wiem ze ten lekarz bardziej konkretny mozna o wszystko pytac i odpowiada a nie zbywa.
loszcz, SunSun lubią tę wiadomość