Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Niunia super wiesci
ja spalam dosc kiepsko ale dzisiaj czuje sie troche lepiej, wiec domowe sposoby dzialaja. pojde dzis do apteki po ten syrop, dziekuje za wszystkie rady
Madzik a Ty odpoczywaj!
milego dnia mamuski!Niunia86, loszcz, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySunSun wkoncu bo juz się martwilam nie zostawiaj nas tyle bez informacji zwłaszcza jak jesteś w szpitalu i zawsze się odzywasz.
Nie martw się kochana mimo że masz skurcze to jeszcze nie rodzisz wiec mała tak tylko matke straszy. Bądź dobrej myśli ja cały czas trzymam za ciebie kciuki. A puls dziecka pewnie się unormuje może wpływ na to ma twoje zdenerwowanie. Wiec spokojnie będzie wszystko dobrze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam nadzieje ze dzisiaj juz lepiej jest ?? musisz być silna dla małej jak y dasz rade to u niej się unormuje. Juz tyle wytrzymałas to wytrzymasz napewno
wierze w was
Niunia napewno wielkie przeżycie to pierwsze karmmienie
Gosiaczek trzymam kciuki
Niunia86, gosiaczek31, SunSun lubią tę wiadomość
-
SunSun trzymam kciuki za Ciebie o Malutka. Wiem co przezywasz. Ja tez miałam skurcze, przy których małej Tętno spadalo, rozwarcie się pomału już robiło ale stwierdzili, że nie będą czekać bo przede mną byłoby jeszcze z 6-8godz skurczy do pełnego rozwarcia a to już niebezpieczne dla Leny było. Wyobrażam sobie, że nie masz siły pisać... Jestem z Tobą duchem
SunSun lubi tę wiadomość
-
dzien dobry
sunsun trzymam za Was kciuki!
Niunia powodzenia na karmieniuto magiczne chwile..
powodzenia na dzisiejszych wizytach..
ja, noc nieprzespana.. syn ma gorączkę nadal, kaszel, katar..masakra ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 08:28
SunSun, Niunia86 lubią tę wiadomość
-
SunSun trzymam kciuki, aby mala jak najdluzej w brzuszku posiedziala ;*
Niunia super ze dzis karmisz. Ja tylko moge sobie wyobrazic co to za wspaniale uczucie dla Cb bedzie ;*
Ucaluj malutka od forumowych cioteczek :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 08:55
SunSun, Niunia86 lubią tę wiadomość
-
Sunsun współczuję takich przeżyć. U mnie na ktg też są skurcze do tego klucie szyjki:( bardzo nieprzyjemna sprawa. Mam wrażenie że wszystko mnie zaraz puści. Czasami wyjscie do toalety jest okropienstwem. No cóż ale trzeba sciskac poslady jak to mówi moja siostra i do przodu. Teraz walczymy o kazdy dzień dla naszych maluchów.
Niunia zazdroszczę tych chwil.
Miłego dnia mamuski i powodzenia na wizytach.Niunia86 lubi tę wiadomość
-
Anastacia33 wrote:Stosujesz masc...a probowalas czopki
-
Hej Kobietki
Udało mi się Was nadrobić, po wczorajszej mej nieobecności
Czekaja - ja od jakiegoś tygodnia sobie masuję krocze, kupiłam olejek migdałowy w aptece i codziennie po kąpieli tak z 5 minutek masuję. Nie wiem czy to coś da, ale można spróbować
Kaczamila i Niunia - GRATULUJĘ produkcji pokarmu dla MaluszkówTeraz już z dnia na dzień będzie pewnie coraz więcej
A Maluszki szybciutko wyjdą z inkubatorków :* A Wy z nimi do domciu :)Całuski dla Waszych Maluszków :*:*:*
Konwalianka - współczuję choroby synka, oby jak najszybciej Mały wrócił do zdrówka
MMarina - Ty się Kochana trzymaj w dwupaku jak najdłużej. Zaciskam za Was mocnp kciuki, żeby Maluszek posiedział jeszcze u Ciebie w brzuszku
Madziutek - gratuluję!!! Teraz będziemy czekać tylko na wieści z porodówki hihiale Maleństwo niech jeszcze sobie posiedzi jak długo będzie potrzebowało
Bella82 - szybkiego powrotu do zdrówka! Mleko z czosnkiem i miodem to jak dla mnie najlepsze lekarstwo, choć oddech może niezbyt przyjemny ;p ale liczy się skuteczność
SunSun - trzymaj się tam z Maleńką! Na pewno wszystko będzie dobrze! Mocno trzymam za Was kciuki :*
Gosiaczek - kciukam za dzisiejszą wizytę :* napisz koniecznie relację
A my po wczorajszym KTG mamy się dobrze. Malutkiej tętno w normie a skurcze akurat się też nie pojawiły. W ogóle Malutka spała akurat. Odebrałam też wynik GBS i jest supernic nie wyhodowałam. Morfologia też już lepiej, więc chyba ten Tardyferon coś podziałał
A to my w 36tc
Miłego dzionka Wam życzę i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 09:41
Ewelaa, SunSun, czekaja, bella82, Niunia86, noa8, Krokodylica, kaczamila, konwalianka, loszcz, kasss, MamaAdasia, Emartea, Anastacia33, gabi30, gosiaczek31, Emca, Scarlett2014, madziutek 23 lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
rybenka super wiadomosci!!!
Sunsun zobaczysz malutka jeszcze chwile wytrzyma w brzuszku oby jeszcze podrosla troszeczke:)
Kass powodzenia na wizycie!!! ciekawe czy tez masz mala kluseczke w brzuchu:)
Dziewczyny zdrowia dla Was chorych(dla mnie syrop prenalen byl skuteczny) oraz zdrowia dla chorych maluszkow!!!
Niunia daj znac jak tam malutkiej smakowało mleczko:)
Kaczmila a Twoj mały zuczek przybiera na wadze?? czym takie maluszki sa karmionne tylko Waszym mlekiem??
Ja od dzis calkowicie odstawiam slodycze!! strasznie sie boje wagi malej i to chyba jednyne co moge zrobic zeby nie rosła w takim tepie! mysle ze smae zdrowe posilki dobrze zrobia Małej i mi:)
wczoraj przegldalam zdjecia na komputerze mamy i nie moglam sie napatrzec na zdjecia bez brzucha;) smiesznie tak jak nie ja:) az trudno uwierzyc ze jeszcze tak kiedys bede wygladac:)
mamusie ktore juz rodziły jak to jest ten brzuch sie jakos wchlonie czy zawsze cos zostanie ?? chodzi mi o skore czy ona pozniej po prostu nie zwisa taka rozciagnieta??
milego dnia!!!SunSun, Niunia86, Rybeńka, MamaAdasia, gosiaczek31, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyzny
Czekaja wczoraj maluch byl wazony i wazy 2480 g czyli przybral 80g zobaczymy co dalej bedzie. Co do karmienia to moj synek jest karmiony moim mlekiem czasemm mlekiem modyfikowanym. Wczoraj sie strasznie ucieszylam bo odciaglam mleko o 10 a o 12 przyszla pani i mowi ze maly wlasnie zjadl i domaga sie wiecej czy nie odciagnelabym mu pokarmu, ja laktator do reki i wajhujemy;) i uwajhowalam 20 ml;) i tak co dwie trzy godzinki.
Trzymam kciuki za wizyty
Endi i SunSun trzymajcie sie tam. Trzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze.Rybeńka, loszcz, czekaja, Endi84, Niunia86, Tess, MamaAdasia, noa8, Emartea, ines31, gosiaczek31, Emca, SunSun, bella82, Ewelaa, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Kaczamila no pięknie! Super, że Mały ma apetyt
Teraz waga będzie rosła z dnia na dzień
Nie ma to jak mleko Mamusi
Krokodylica, kaczamila, MamaAdasia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Hej Sunsun trzymamy za was kciuki wszystko będzie dobrze ciekawe ile Laura wazy ze mówią ze za mala Niuni lenka też malutka się urodziła a jest wszystko dobrze twoja niech wytrzyma jeszcze trochę w brzuszku;-)
Niunia super ze możesz karmić malutka;-)
Kaczamila Oskarkowi smakuje twoje mleczko dxielne dzieciaki macie dziewczyny;-)
Czekają mam nadzieję ze jednak nie wszyscy mowie za jak ma być mala jak brzuch taki wielki;-)
rybenka śliczny brzuszek i piękne zdjecia ciążowe;-)
Trzymam kciuki za wizyty wy też trzymajcie za moja mam o 14;-)kaczamila, Niunia86, Rybeńka, MamaAdasia, Emartea, gosiaczek31, Emca, Krokodylica, Ewelaa lubią tę wiadomość
[/url]