Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiunia przesliczna macie córeczkę
nie mogę sie napatrzec. I te oczeta cudne,noseczek słodki:-) taka wpatrzona w ciebie ze aż sie wzruszylam:-)
Kaczamila nie mogę się doczekać aż zobaczymy Oskarka:-) może na telefon mmsem którejs z nas podeslij i dodamy na forum? Jeśli chcesz oczywiście. Każda z nas chyba czeka żeby zobaczyc pierwsze dzieciatko naszego forum:-) mamy parke księcia i ksiezniczkeloszcz, bella82, MisiaMonisia, Niunia86, Ewelaa, SunSun, kasss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisiaMonisia wrote:ewka wczoraj weszłam na inne forum bo szukałam pomocy "jak zbic szybko cukier".....Dziewczyny które maja/bądz miały cukrzyce ciążową napisały mi że im starsza ciąża tym cukier wyższy i trudniej jest go zbić".
W poniedziałek mam wizyte u diabetolog, zapytam ją jak to jest z tym wzrostem cukru.
Dzis mam jakis "głodny" dzień ale boje sie cokolwiek zjeść żeby znowu nie walczyć ze zbijaniem cukruJuz mam dosyc tej cukrzycy!!!! Niech to się wreszcie skończy
MisiaMonisia wiem co czujesz ja też mam dopsyć tej cukrzycy nie moge sie porzadnie najeść i ciagle chodze głodna to straszne że im wyższa ciąza tym wiekszy cukier -
nick nieaktualny
-
Anet pędź na IP! Trzymamy moooocno tu kciuki!Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Anet idz pod prysznic.. weź no-spę i zobaczysz, jak sytuacja..a najlepiej jedz na IP
Niunia śliczna córcia!do zacałowania
Emartea jeśli masz taki problem, to idąc na jakąs siłownię koniecznie powiedz trenerowi, bo za to się niestety inaczej trzeba zabrać i bardzo ostrożnie, aby nie pogłębić..
Niunia86, Emartea lubią tę wiadomość
-
Niunia wiem, ze sie powtorze i wiem, ze to wiesz ale piekna Wasza Ksiezniczka!!! oczy ma przecudne i tak wpatrzone w Ciebie!!!! jejku jakie to musi byc cudowne uczucie!!!!! niesamowite jak takie Malenstwa ufaja i wlasnie to zaufanie widac w oczach, cos niesamowitego
Niunia86, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ojej... u Anet to dopiero skończony 32 tydzień... mam nadzieje że pojechała na IP i powstrzymają jej te skurcze...;/
NIUNIA a słodziak z tej Twojej córeczki :*
KASS a Twój brzusio jaki dużysuper... ja to taki bym miała chyba gdzieś w 55 tyg ciąży
heh bo ja raczej z tych małobrzuszkowych
Niunia86 lubi tę wiadomość
-
Ciekawe co z AnetNikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
Anet dziewczyny mają rację -jedz do szpitala! Mi pierwsze co to powiedzieli, ze jak tylko czułam skurcze dłużej niż kilkanaście min to już wtedy powinnam jechać.
Dziewczyny macie racje -jak mam Malutka na rękach a ona patrzy na mnie tymi oczkami to serce pęka, że nie potrafiłam jej pomóc i przytrzymać w sobie jeszcze chociaż 2tyg. Przez to muszą jej igły w nóżki wkładać a ja no patrze i nic nie mogę zrobić. Ale w momencie kiedy do niej mowie a ona się uspokaja i nawet uśmiecha to myślę tylko o tym jakie mam szczęście, że taki cud mam przy sobie. Przekonacie się już za niedługo co czuje.
Jest po prostu taka moja na zawszemadziutek 23, loszcz, czekaja, SunSun, noa8, bella82, gosiaczek31, MisiaMonisia, kasss, anet525, Sarah88, Emartea, ines31, Krokodylica, Emca, Tess, MamaAdasia lubią tę wiadomość