Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Niunia, ja to nie moge czytac twoich postow, bo rycze jak krowa zawsze ;( sliczna masz ta coreczke, a te oczka takie wpatrzone w mamusie!!
Z kazdym dniem mala bedzie bardziej silniejsza i w koncu pojedziecie do domku - tego wam z calego serduszka zycze!!!loszcz, noa8, Niunia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiunia86 wrote:Dziękuję dziewczyny:)
Kaczamila spokojnie. Moja mała też jak zjada butle to szybko się męczy i troszkę ta saturacja szaleje. Ale panie mówią,że to kwestia kilku dni bo już w 34 tc dzieci tę umiejętność opanowują. Moja w niedziele by skończyła równo 34 cWięc jestem dobrej myśli
Nuinia to tak jak u nas, w niedziele skonczylibysmy 34 tydzien. To trzymam kciuki za nasze dzieciatka, niech pieknie ucza sie tego procesu.Niunia86 lubi tę wiadomość
-
Niunia86 ,Kaczamila zapomiałam w którym tyg urodziłyście,w 33 prawda?Tak sobie myśle o Anet i jej Ines,gdyby teraz urodziła będą w podobnej sytuacji do Waszej...
Kaczmila trzymam kciuki za oddychanie Oskarka.Mam nadzieję,że nauczy się jak to ssać/oddychać/połykać na raz.Wcale to nie takie proste. -
nick nieaktualny
-
Dziś miałam dziwną anegdotkę z porannymi wymiotami.Spałam sobie smacznie aż mnie przebudził nagły atak mdłości.Ledwo do łazienki dobiegłam,wymiotowałam samą krwią!!!
Taką jasną,żywą krwią.Masakra.Wystraszyłam się na maxa ale szybko mi przeszło (dosłownie po2 minutkach).
Położyłam się do łóżka i tak sobie pomyślałam,że przez ostatnie zgagi i inne komplikacje śpie dość wysoko na poduszkach,może dostałam krwotokou z nosa który mi spłynął do żołądka?Wiadomo że krew działa jak środek powodujący wymioty.Nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć.Resztę dnia czuje sie ok,normalnie jem itd czyli to raczej nie od żołądka.Co myślicie? -
Anet daj znac ale napewno malenstwo robi tylko psikusa i jeszcze posiedzi w brzuszku. chciala tylko przypomniec ze niedlugo sie urodzi:) bedzie dobrze:)
Kaczmila teraz czekamy na Twojego księcia:) oczywiscie w miare mozliwosci jak sie uda:)
ja dzis na kolacje robie salatke cezar chodzi za mna:)
loszcz a Ty nie przejmuj sie tak wszystkimi i wszystkim. wszystkie sie o siebie martwimy wzajemnie ale Ty chyba szczegolnie bierzesz do siebie. to nie sprzyja ani tobie ani maluchowi. troche zdrowego egoizmu i wiecej pozytywnego nastawienia bo biedna sie wykonczysz!!
scarlet a Ty co tak cichutko siedzisz?? jakos na dniach masz wizyte chyba z Rubi w ten sam dzien tak??
ja musze dokonczyc szycie komina dla malej z minky ale duzo ostatnio leze bo kregoslup mi odmawia posluszenstwaanet525 lubi tę wiadomość
-
Czekaja myslałam,żeby zadzwonic do lekarza ale co mam im powiedziec?Nie pomogą mi raczej na jednorazowe 2 minutowe krwawe wymioty
Jesli sie powtórzy to chyba zawału dostane! Wtedy napewno pojade do szpitala.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 17:28
-
Sorki ze was nie doczytuję ale dopiero teraz doszlam do siebie. Zaraz jak weszłam do domu zadzwoniłam po męża. Wiec byl przy mnie. Wzięłam podwojna dawkę magnezu i luteine. Skurcze mialam najpierw co 10 min ale jak to wszystko wzięłam i polozylam skurcze byly coraz później. Co 15 \20 min. Brzuch mam twardy ale ok 16.00 skurcze puscily. Jak mnie znow złapią wtedy pojadę do szpitala. Rozwarcia na szczęście nie mam bo sprawdzalam. Skurcze mniej więcej porodowe pamiętam dlatego stwierdziłam ze poczekam. Jesli sie nasila dam wam znac i mąż zawiezie mnie do szpitala.
Niunia naprawde masz mega slodka kruszynke.loszcz, Niunia86, gosiaczek31, Krokodylica, Emca, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
Jestem koncowka 32 tyg wg Om. W sobotę zaczyna mi sie 33 tydz. Natomiast wg usg tydz jest starsza ale chce ja trzymać jak najdłużej. Oby sie udalo
loszcz, noa8, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
czekaja wrote:
loszcz a Ty nie przejmuj sie tak wszystkimi i wszystkim. wszystkie sie o siebie martwimy wzajemnie ale Ty chyba szczegolnie bierzesz do siebie.
Masz rację spróbuję "wyluzować" bo jak się porody rozkręcą i po kolei będziecie wszystkie do szpitala jeździć to tu chyba oszaleje.Tak już mam.madziutek 23, gosiaczek31, Emartea, anet525 lubią tę wiadomość
-
Niunia wiem że dziewczyny juz to pisały ale nie moge nic innego napisać jak to że twoją córeczka jest prześliczna oczka ma cudowne i wpatrzone w mamusie jak w obrazek no booooska po prostu aż z tel do męża pobiegłam żeby mu pokazać
Kaczamila czekamy teraz na zdjęcie Oskarka na pewno przystojniak mały jest z niego
Anet dobrze że skurcze ustąpiły ale może zadzwoń do lekarza prowadzącego jak by miały powrócić może lepiej jak wcześniej zareagują bo jak powrócą może być za poźno sama nie wiem.
Gosiaczek ciesze sie że wizyta udana a mała rośnie;)
czekaja tak to prawda ręce mam spuchnięte nogi i twarz też
Rubi nawet tak nie strasz nie jestem gotowa na takie niespodzianki
Sunsun biedactwo trzymaj sie!
Blanka cieszę się że u Ciebie już co raz lepiej;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 19:05
Rubi, Niunia86, anet525 lubią tę wiadomość
[/url]
-
A my po wizycie wszystko jest w jak najlepszym porządku jestem szczęśliwa Julcia waży 2500g więc chyba nie jest jakimś wielkoludkiem lekarz mówi że mieści się w normie i że będzie długonoga ale na pewno nie po mamusi;)
ilość wód jest prawidłowa przepływy też nic tylko czekać nale póki co jej się nie śpieszy i bardzo dobrze w brzuszku najlepiej uśmiechała się do nas oczka były schowane ale buźke i nosek nam pokazała nasza lalunia kochana!MisiaMonisia, czekaja, Rubi, kaczamila, SunSun, Scarlett2014, madziutek 23, Niunia86, gosiaczek31, anet525, loszcz, ewka1990, Ewelaa, bella82, noa8, Krokodylica, Emca, Justyska89, Emartea, jasmin, Sarah88, Rybeńka, gabi30, Juusti69, MamaAdasia lubią tę wiadomość
[/url]
-
Kass gratuluje udanej wizyty
Ajj też już bym chciała podejrzeć tego mojego brzdącaNikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r.