Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. ja dziś po wizycie, mała waży 1800g. więc dalej za mało, ale gin powiedział że ona rośnie tak skokowo, a nie regularnie i zawsze od poprzedniej wizyty jest duży skok. Badał mi szyjke itp, a mnie skurcz złapał na samolocie, powiedział że faktycznie. zmierzył szyjke to na szczescie nie skrociła sie jeszcze bardziej. Ogolnie powiedzial ze jest ryzyko porodu przedwczesnego, ale dzidziuś da rade. i mogłby mi dac juz dzis skierowanie do szpitala, ale umowimy sie na 9lutego, znowu zrobi pomiary dziecka, i szyjki. i wtedy zadecydujemy czy się kłade do szpitala ale raczej tak.. Boje sie ze skoro sie poloze wtedy, to juz zostane do końca. tym bardziej że sugerował ze do terminu to my nie donosimy, i żebym wytrzymała jeszcze chociaż troche..
Więc, no.. humor mam kiepskigosiaczek31, Anastacia33, anet525 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuusti69 wrote:Hej dziewczyny. ja dziś po wizycie, mała waży 1800g. więc dalej za mało, ale gin powiedział że ona rośnie tak skokowo, a nie regularnie i zawsze od poprzedniej wizyty jest duży skok. Badał mi szyjke itp, a mnie skurcz złapał na samolocie, powiedział że faktycznie. zmierzył szyjke to na szczescie nie skrociła sie jeszcze bardziej. Ogolnie powiedzial ze jest ryzyko porodu przedwczesnego, ale dzidziuś da rade. i mogłby mi dac juz dzis skierowanie do szpitala, ale umowimy sie na 9lutego, znowu zrobi pomiary dziecka, i szyjki. i wtedy zadecydujemy czy się kłade do szpitala ale raczej tak.. Boje sie ze skoro sie poloze wtedy, to juz zostane do końca. tym bardziej że sugerował ze do terminu to my nie donosimy, i żebym wytrzymała jeszcze chociaż troche..
Więc, no.. humor mam kiepski
Justi będzie dobrze to juz taki etap ze u niektorych z nas cos się dzieje. Ważne ze mała przybiera, nawet jeśli skokami. Zobacz na malutkaLenke od niuni jak sobie świetnie radzi a urodziła się poniżej 2 kg. Do 9 lutego jeszcze ponad tydzień wiec będzie coraz bezpieczniej rodzic. W każdym razie trzymam kciuk za was.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 20:54
-
Krysti wrote:Zaraz wrzuce linka sklepu u nich zamawiac mozna nawet chyba free jest wysylka na terenie pl .zagraniczna przesylka 80zl za karton mi 3 wyszly .
to poproszębo ja jeszcze wózka nie mam , upatrzyliśmy sobie jeden i jest bardzo podobny do tego x landera.
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justi..faktycznie maluszek jest z tej Twojej dzidzi, ale najważniejsze, że lekarz ma wszystko pod kontrolą no i jeśli szpital okaże się niezbędny to trzeba będzie się przemęczyć dla dobra dziecka..u Ciebie to już 34 tydz więc taka chyba uroda maluszka, że będzie drobniutki..
Noa a Ty już kupiłaś ten pas? bo nie doczytałam..Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dawno nie dodawałam brzuszka
Madzik82, bella82, Justyska89, Sarah88, noa8, Scarlett2014, Krysti, Ewelaa, konwalianka, kaczamila, jasmin, MisiaMonisia, gosiaczek31, Rybeńka, Kasha, Emartea, loszcz, Juusti69, Anastacia33, kasss, anet525, Tess, Emca, gabi30, MamaAdasia, czekaja, ines31, Krokodylica lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️