Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
anet525 wrote:Inescma racje nie obwiniaj siebie bo to natura działa i tyle. Ważne ze z toba i dzidzia jest ok.
Jesteście kochane i doceniam wasza troskę mąż jak wróci z pracy zostanie z corka a ja pojadę najwyżej prywatnie bo do 20 czy 21 przyjmujebędziesz wiedzieć na czym "stoisz" a jeżeli się nic nie dzieje to po prostu się uspokoisz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 14:00
anet525 lubi tę wiadomość
-
Rybeńka wrote:A ja już torbę mam spakowaną od jakiegoś tygodnia
jakoś wolę być przygotowana, bo nie wiem czy potem mąż by to ogarnął :p
Rybeńka lubi tę wiadomość
-
anet525 wrote:Inescma racje nie obwiniaj siebie bo to natura działa i tyle. Ważne ze z toba i dzidzia jest ok.
Jesteście kochane i doceniam wasza troskę mąż jak wróci z pracy zostanie z corka a ja pojadę najwyżej prywatnie bo do 20 czy 21 przyjmujeanet525 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny
Ja dzisiaj troszkę Malutka podkarmilam piersią ale z nakładkami bo mam póki co zbyt płaskie brodawki... Teraz mała leży w łóżeczku poza inkubatorem i czekamy czy nie będzie traciła ciepła.
Akurat jak ja przewijalam to zrobiła mega kupęMisiaMonisia, Ewelaa, ines31, MamaAdasia, bella82, anet525, kasss, loszcz, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
Sarah88 wrote:wlasnie sie zastanawiam czy jesli zaczyna sie cos dzial,albo porod przedwczesny to trzeba jechac do najblizszego szpitala czy mozna do tego ktory sie wybralo( dalej)?
-
kaczamila nie obwiniaj się bo jesteś dobrą mamą i każdy wie że chcesz i w czasie ciąży również chciałaś jak najlepiej dla waszego dzieciątka ;*
Anet a Ty jak najprędzej jedź do lekarza bo to nie ma żartów z tymi skurczami... a najlepiej by było jakbyś pojechała na IP i dali by Ci sterydy na płucka w razie co...;*
aa i widzę że Klaudiaaa poleca wózek... jeśli którejś się podoba i jest zainteresowana to polecam bo ja od niej kupiłam leżaczek i jestem bardzo zadowolona bo jest w idealnym stanie i za pare "groszy":*
-
nick nieaktualny
-
Mój Kangurek Kochany już w łóżeczku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 14:53
Ewelaa, MamaAdasia, ewka1990, Justyska89, Rybeńka, Sarah88, Emartea, MoniaP, bella82, noa8, Scarlett2014, anet525, Tess, Anastacia33, kasss, Emca, madziutek 23, czekaja, Juusti69, loszcz, MisiaMonisia, Krokodylica, gosiaczek31, Dorka1979, ines31, Zosia_Tosia, jasmin, gabi30, Tygrysek, kaczamila lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiunia jeszcze raz powtórzę ze śliczna jest
Wogóle to dostałam przed chwila paczkę z gemini te podkłady mnie przeraziły masakra ale jesten już spokojna mam prawie wszystko teraz tylko zostaje wózek łóżeczko i pościel. I kilka drobiazgów ale z tym to już spokojnieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 14:58
Niunia86, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaczamila wrote:Powiem Wam ze mimo tego ze to nie jest moja wina ze wczesniej urodzilam bo to wina crp a mysmy z lekarzem probowaly je zbic to i tak mam wyrzuty sumienia. Jeszcze jak patrzylam na ta mala istotke w tym inkubatorze z rurkami, iglami i cala aparatura to az niekiedy poplakalam przy inkubatorze. Zastanawianie sie co by bylo gdyby... gdybym wiecej lezala, gdybym brala wiecej luteiny, gdybym tyle nie chodzila....
kaczamila ne czuj się winna bo to nie twoja wina tak widocznie musiało być sama natura o tym zdecydowała najwarzniejsze że Oskarek jest zdrowy bedzie wszystko dobrze -
Sarah88 wrote:wlasnie sie zastanawiam czy jesli zaczyna sie cos dzial,albo porod przedwczesny to trzeba jechac do najblizszego szpitala czy mozna do tego ktory sie wybralo( dalej)?
Kaczamila teraz nie ma co już analizować, nie miałaś na to wpływu...maluch jest zdrowy i teraz nabiera siły...cudownie że masz go już przy sobie i karmienie idzie z górkianet525 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Niunia przepiękna jest ta Twoja córeczka ;* oczka ma takie, że można się w nich zakochać od pierwszego wejrzenia; *
Niunia86 lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
madziutek 23 wrote:kaczamila nie obwiniaj się bo jesteś dobrą mamą i każdy wie że chcesz i w czasie ciąży również chciałaś jak najlepiej dla waszego dzieciątka ;*
Anet a Ty jak najprędzej jedź do lekarza bo to nie ma żartów z tymi skurczami... a najlepiej by było jakbyś pojechała na IP i dali by Ci sterydy na płucka w razie co...;*
aa i widzę że Klaudiaaa poleca wózek... jeśli którejś się podoba i jest zainteresowana to polecam bo ja od niej kupiłam leżaczek i jestem bardzo zadowolona bo jest w idealnym stanie i za pare "groszy":*
Dzieki :*madziutek 23 lubi tę wiadomość
-
Madzik82 wrote:Justyna zadne glupie pytanie. Ja tak nie mam ale moja kolezanka czesto wymiotowala pod koniec ciazy i wlasnie tak nagle. Zdarzylo jej sie na ulicy kilka razy. Corka tak mocno jej uciskala na zoladek. Ja czasem mam takie parcie na kupe przez kilka sekund.
Wszystkie narzady mamy tak ucisniete ze wszystko mozliwe.